Sonbaharda Şiir ve Müzik Dinletisi

Sanat (DORUK) - DORUK GAZETESİ | 24.11.2023 - 20:50, Güncelleme: 24.11.2023 - 21:07 5365+ kez okundu.
 

Sonbaharda Şiir ve Müzik Dinletisi

Kütahya Belediyesi ile Kütahya Şairler ve Yazarlar Derneği’nin birlikte organize ettiği ’Sonbaharda Şiir ve Müzik’ etkinliği Belediye Konferans Salonunda yapıldı.
Kütahya Belediyesi ile Kütahya Şairler ve Yazarlar Derneği’nin birlikte organize ettiği ’Sonbaharda Şiir ve Müzik’ etkinliği Belediye Konferans Salonunda yapıldı.   Kütahya Şairler Yazarlar Derneği Başkanı İsa Kahraman ve Şairler Nuray Doğam, Enver Bilgiç, Züleyha Özbay Bilgiç, Fatma Çakır, Nevin Songül Erdem, Ayşe Durak Karaca’nın şiirlerini yorumladığı Ozan Mustafa Sarı’nın hem bağlamasıyla renk kattığı hem de hiciv şiirini yorumladığı, Kent Konseyi Başkanı Ahmet Arabacı’nın kendisiyle özdeşleşen Sakarya şiirini her zamanki gibi ezbere yorumladığı; Kültür Turizm Müdürü Zekeriya Ünal’ın hikaye ve şiiriyle programa katkı sağladığı sanat dolu akşamda Belediye Kültür Sosyal İşler Müdürü Yıldırım Akgül de Türk Sanat Müziğinden eserler seslendirerek kulaklarımızın pasını sildi. Müdür AKGÜL: STK’larla Bütünleştiğimizde Projelerimiz Anlamlanıyor Kütahya Belediyesi Kültür Sosyal Müdürü Yıldırım Akgül: “Bizim proje üretmemiz yetmiyor, sivil toplum örgütlerinin yerel sanatçılarımızın da buna cevap vermesi gerekiyor. Bizden bir şeyler istemesi gerekiyor. Çünkü biz her yere yetişmeyebiliyoruz, her şeyi düşünemeyebiliyoruz.  Ustalarımız sağ olsun bu etkinliği beraber planladık, güzel bir akşam diliyorum. Sonbaharın son günlerinde artık kışın kendini hissettirmeye başladığı günlerde şiirlerle, türkülerle yüreklerinizin ısınacağı güzel bir akşam diliyorum. Hepinize tekrar en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz.” Dedi. Sonbaharda Şiir ve Müzik programına Orman Bölge Müdür Yardımcısı Taner Nişancı ve eşi, Kültür Turizm Müdürü Zekeriya Ünal, Kütahya Kent Konseyi Başkanı Ahmet Arabacı, Kütahya Belediyesi Kültür Sosyal Müdürü Yıldırım Akgül, Şairler Yazarlar Derneği Başkanı İsa Kahraman, KÜSAD Başkanı Bayram Yıldız, Yörük Türkmenler Derneği Başkanı ‘Dede’ Hasan Hüseyin Namaz, Hacı Bektaşı Veli Derneği Başkanı Niyazi Togan, STK temsilcileri ve sanat sever katıldı. – DORUK Fatma
Kütahya Belediyesi ile Kütahya Şairler ve Yazarlar Derneği’nin birlikte organize ettiği ’Sonbaharda Şiir ve Müzik’ etkinliği Belediye Konferans Salonunda yapıldı.

Kütahya Belediyesi ile Kütahya Şairler ve Yazarlar Derneği’nin birlikte organize ettiği ’Sonbaharda Şiir ve Müzik’ etkinliği Belediye Konferans Salonunda yapıldı.  

Kütahya Şairler Yazarlar Derneği Başkanı İsa Kahraman ve Şairler Nuray Doğam, Enver Bilgiç, Züleyha Özbay Bilgiç, Fatma Çakır, Nevin Songül Erdem, Ayşe Durak Karaca’nın şiirlerini yorumladığı Ozan Mustafa Sarı’nın hem bağlamasıyla renk kattığı hem de hiciv şiirini yorumladığı, Kent Konseyi Başkanı Ahmet Arabacı’nın kendisiyle özdeşleşen Sakarya şiirini her zamanki gibi ezbere yorumladığı; Kültür Turizm Müdürü Zekeriya Ünal’ın hikaye ve şiiriyle programa katkı sağladığı sanat dolu akşamda Belediye Kültür Sosyal İşler Müdürü Yıldırım Akgül de Türk Sanat Müziğinden eserler seslendirerek kulaklarımızın pasını sildi.

Müdür AKGÜL: STK’larla Bütünleştiğimizde Projelerimiz Anlamlanıyor

Kütahya Belediyesi Kültür Sosyal Müdürü Yıldırım Akgül: “Bizim proje üretmemiz yetmiyor, sivil toplum örgütlerinin yerel sanatçılarımızın da buna cevap vermesi gerekiyor. Bizden bir şeyler istemesi gerekiyor. Çünkü biz her yere yetişmeyebiliyoruz, her şeyi düşünemeyebiliyoruz.  Ustalarımız sağ olsun bu etkinliği beraber planladık, güzel bir akşam diliyorum. Sonbaharın son günlerinde artık kışın kendini hissettirmeye başladığı günlerde şiirlerle, türkülerle yüreklerinizin ısınacağı güzel bir akşam diliyorum. Hepinize tekrar en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz.” Dedi.

Sonbaharda Şiir ve Müzik programına Orman Bölge Müdür Yardımcısı Taner Nişancı ve eşi, Kültür Turizm Müdürü Zekeriya Ünal, Kütahya Kent Konseyi Başkanı Ahmet Arabacı, Kütahya Belediyesi Kültür Sosyal Müdürü Yıldırım Akgül, Şairler Yazarlar Derneği Başkanı İsa Kahraman, KÜSAD Başkanı Bayram Yıldız, Yörük Türkmenler Derneği Başkanı ‘Dede’ Hasan Hüseyin Namaz, Hacı Bektaşı Veli Derneği Başkanı Niyazi Togan, STK temsilcileri ve sanat sever katıldı. – DORUK Fatma

Kütahya HABERİ

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Video
Video Galeride Aç
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.