Doğayla İçiçe Kampüs İçin KSBÜ, Protokol İmzaladı

Güncel 24.02.2021 - 00:01, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 4138+ kez okundu.
 

Doğayla İçiçe Kampüs İçin KSBÜ, Protokol İmzaladı

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) ile T.C. Orman Genel Müdürlüğü Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü arasında "Kampüs Alanı Ağaçlandırılmasına Ait Protokol" imzalandı.
Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) ile T.C. Orman Genel Müdürlüğü Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü arasında "Kampüs Alanı Ağaçlandırılmasına Ait Protokol" imzalandı. KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu ile Kütahya Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin arasında imzalanan protokol sırasında KSBÜ Genel Sekreteri Kutlu Önal ve Kütahya Orman İşletme Müdürü Ali Rıza Erdem de yer aldı. Protokol öncesi Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü yeni binasını gezerek bilgi alan KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, yeni hizmet binasının hayırlı olmasını dileyerek, çalışmalarında başarılar diledi.   KAMPÜS ALANI AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARININ YAPILMASI AMAÇLANIYOR Ülkemizin orman varlığının artırılması ve yeşil dokusunun geliştirilmesini kapsayan protokol, üniversite kampüs alanı içerisindeki boş kalan alanlarda ağaçlandırma çalışmalarının yapılmasını da amaçlıyor. Protokolle ilgili açıklamalarda bulunan KSBÜ Rektörü Kavuncu, “Kurulduğumuz günden bu yana büyük desteklerini aldığımız, birlikte projelere imza attığımız Orman Genel Müdürlüğünü yeni hizmet binasında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledik. Daha önce 11 milyon fidan dikilmesi kapsamında üniversitemizde 11 bin fidanın toprakla buluşmasına vesilesi oldular. Yine geçtiğimiz sene pandemi dolayısıyla sağlıkçılara adadığımız bir sağlık ormanını da teşkil etmiş olduk. Bu çalışmaları ve gelecek çalışmaları da bir protokole bağlamak, bu mevcut ağaçların bakımını yapmak ve yine işbirliği yapmak üzere kendileri ile protokol imzaladık. Bugüne kadar yapmış oldukları bütün bu çalışmalardan ve katkılardan dolayı en içten teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi. Ülkemizin ormanlaşmasına katkı sunanlara teşekkür eden Rektör Kavuncu şunları söyledi: “Ülkemizin ormanlaşmasına özel önem veren ve bu konuda imkanlar sağlayan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere geçmiş dönemlerdeki orman bakanlarımız ve şu anki T.C. Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli’ye, daha önceki müdürlerimiz ve şu anki T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürümüz Bekir Karacabey’e, yine daha önceki müdürlerimiz ve şu anki Kütahya Orman Bölge Müdürümüz Hasan Keskin Bey’e, emeği geçen tüm yöneticiler ve özellikler orman işçilerimize en derin şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum.” - DORUK
Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) ile T.C. Orman Genel Müdürlüğü Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü arasında "Kampüs Alanı Ağaçlandırılmasına Ait Protokol" imzalandı.

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) ile T.C. Orman Genel Müdürlüğü Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü arasında "Kampüs Alanı Ağaçlandırılmasına Ait Protokol" imzalandı.

KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu ile Kütahya Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin arasında imzalanan protokol sırasında KSBÜ Genel Sekreteri Kutlu Önal ve Kütahya Orman İşletme Müdürü Ali Rıza Erdem de yer aldı. Protokol öncesi Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü yeni binasını gezerek bilgi alan KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, yeni hizmet binasının hayırlı olmasını dileyerek, çalışmalarında başarılar diledi.

 

KAMPÜS ALANI AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARININ YAPILMASI AMAÇLANIYOR

Ülkemizin orman varlığının artırılması ve yeşil dokusunun geliştirilmesini kapsayan protokol, üniversite kampüs alanı içerisindeki boş kalan alanlarda ağaçlandırma çalışmalarının yapılmasını da amaçlıyor.

Protokolle ilgili açıklamalarda bulunan KSBÜ Rektörü Kavuncu, “Kurulduğumuz günden bu yana büyük desteklerini aldığımız, birlikte projelere imza attığımız Orman Genel Müdürlüğünü yeni hizmet binasında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledik. Daha önce 11 milyon fidan dikilmesi kapsamında üniversitemizde 11 bin fidanın toprakla buluşmasına vesilesi oldular. Yine geçtiğimiz sene pandemi dolayısıyla sağlıkçılara adadığımız bir sağlık ormanını da teşkil etmiş olduk. Bu çalışmaları ve gelecek çalışmaları da bir protokole bağlamak, bu mevcut ağaçların bakımını yapmak ve yine işbirliği yapmak üzere kendileri ile protokol imzaladık. Bugüne kadar yapmış oldukları bütün bu çalışmalardan ve katkılardan dolayı en içten teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Ülkemizin ormanlaşmasına katkı sunanlara teşekkür eden Rektör Kavuncu şunları söyledi: “Ülkemizin ormanlaşmasına özel önem veren ve bu konuda imkanlar sağlayan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere geçmiş dönemlerdeki orman bakanlarımız ve şu anki T.C. Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli’ye, daha önceki müdürlerimiz ve şu anki T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürümüz Bekir Karacabey’e, yine daha önceki müdürlerimiz ve şu anki Kütahya Orman Bölge Müdürümüz Hasan Keskin Bey’e, emeği geçen tüm yöneticiler ve özellikler orman işçilerimize en derin şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum.” - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.