DEMİRCİÖREN KÖYÜ HALKININ YENİ GEÇİM KAYNAĞI ORGANİK ÜRÜNLER OLDU

Güncel 09.06.2020 - 10:31, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 4426+ kez okundu.
 

DEMİRCİÖREN KÖYÜ HALKININ YENİ GEÇİM KAYNAĞI ORGANİK ÜRÜNLER OLDU

Demirciören köyünde yetiştirilen organik ürünlere rağbet had safhada
İl merkezine 10 Km.uzaklıkda bulunan Demirciören Köyü,yetiştikleri organik tarım ürünleri ile ihtiyaç sahiplerinin mekanı olmaya devam ediyor. Demirciören köyü halkı, organik olarak yetiştirdikkleri tarla mahsüllerini köyden geçen yol kenarında sergi açarak vatandaşların istifadesine sunmaktadırlar. Mevsimsel olarak, Çilek,bakla,kiraz,vişne,marul,maydanoz,erik.elma.armut,kavun,karpuz vb. ürünlerin satışı yapılmaktadır. Vatandaşların büyük rağbet ettiği ürünlerin organik olması yanı sıra yerli fidelerden yetiştirilmesi ayrı bir tat ve lezzet verdiğini söyleyen tüketiciler..''Gözümüz arkada kalmadan güvenle alıyoruz.Lezzeti çok güzel'' diyerek memnuniyetlerini dile getirmektedirler. Kendi ürünlerini üretim yerleri olan mahallelerinde pazarlamakdan son derece memnun olan demirciörenli satıcılar ise..'' Vatadaşlarımıza özledikleri yerli üretim ve organik mahsüllerimizi satarak hem kendimize ek kazanç sağlıyoruz,hemde halkımızın damak tadına hitap ediyoruz..Bu faaliyetlerimizin desteklenmesini istiyoruz'' dediler. DORUK HABER-Hüdayim GÜLER
Demirciören köyünde yetiştirilen organik ürünlere rağbet had safhada

İl merkezine 10 Km.uzaklıkda bulunan Demirciören Köyü,yetiştikleri organik tarım ürünleri ile ihtiyaç sahiplerinin mekanı olmaya devam ediyor.
Demirciören köyü halkı, organik olarak yetiştirdikkleri tarla mahsüllerini köyden geçen yol kenarında sergi açarak vatandaşların istifadesine sunmaktadırlar.
Mevsimsel olarak, Çilek,bakla,kiraz,vişne,marul,maydanoz,erik.elma.armut,kavun,karpuz vb. ürünlerin satışı yapılmaktadır.
Vatandaşların büyük rağbet ettiği ürünlerin organik olması yanı sıra yerli fidelerden yetiştirilmesi ayrı bir tat ve lezzet verdiğini söyleyen tüketiciler..''Gözümüz arkada kalmadan güvenle alıyoruz.Lezzeti çok güzel'' diyerek memnuniyetlerini dile getirmektedirler.
Kendi ürünlerini üretim yerleri olan mahallelerinde pazarlamakdan son derece memnun olan demirciörenli satıcılar ise..'' Vatadaşlarımıza özledikleri yerli üretim ve organik mahsüllerimizi satarak hem kendimize ek kazanç sağlıyoruz,hemde halkımızın damak tadına hitap ediyoruz..Bu faaliyetlerimizin desteklenmesini istiyoruz'' dediler.
DORUK HABER-Hüdayim GÜLER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.