30 Ağustos Organize Sanayi Bölgesi Büyüyor, Gelişiyor

Ekonomi 28.08.2023 - 16:05, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 4077+ kez okundu.
 

30 Ağustos Organize Sanayi Bölgesi Büyüyor, Gelişiyor

Yüzde 100 doluluğa ulaşan 2bin 250 çalışan ile yatırımcılara, şehrimiz ve ülkemiz ekonomisine katkı sağlayan 30 Ağustos OSB 216 Hektar genişleme imar planı onaylanıp, ön tahsise hazır hale gelmiştir.
Yüzde 100 doluluğa ulaşan 2bin 250 çalışan ile yatırımcılara, şehrimiz ve ülkemiz ekonomisine katkı sağlayan 30 Ağustos OSB 216 Hektar genişleme imar planı onaylanıp, ön tahsise hazır hale gelmiştir. Yapılan faaliyetlerden, amaçlarından bahseden 30 Ağustos Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Salih ÇETİNER: “Bölgemiz; 2006 yıllında ilimizdeki Organize Sanayi Bölgelerinin gelişimiyle birlikte Merkezde kurulan 2’nci Organize Sanayi Bölgesidir. Yaklaşık 14 yıl sonra bugüne geldiğimizde Organize Sanayi Bölgemizdeki tüm parsellerin tahsisi yapılmış %100 doluluk oranı ve 2250 çalışanı ile yatırımcısına ve ülkesine kazandıran bir konuma gelmiştir. “Bölgemizdeki Firmalar, En Büyük İlk 500 Sanayi Kuruluşu Arasındadır” İlk kurulduğu günden bu yana hem fiziksel hem de altyapı hizmetleri anlamında planlı bir şekilde büyüyen ve gelecekte doğacak ihtiyaçları öngörüp takvimine alarak bunlar için gerekli yatırımları yapan bir Bölge olmamız, bizlerin hep bir adım ileride olmamızı sağlamıştır. Ayrıca belirtmek isterim ki her yıl olduğu gibi 2022 yılının en büyük ilk 500 sanayi kuruluşu listelerinde Organize Sanayi Bölgemiz bünyesinde faaliyet gösteren firmalarımızın bulunması ayrı bir gurura vesile olmaktadır. “Amacımız, Kaliteli, Düşük Maliyetli, Kesintisiz Hizmet Sağlamak” Kütahya 30 Ağustos Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu olarak göreve geldiğimizde çalışmalarımızı ve projelerimizi; kısa, orta ve uzun vadeli bir sanayi vizyonuyla, Türkiye’nin ve Kütahya’mızın güçlü bir sanayi ve gelişim bölgesi olması amacıyla çalışmalarımızı planlamış bulunmaktayız. Amacımız bölgemiz sanayicilerine rekabet koşulları yaratabilmek adına kaliteli ve düşük maliyetli, sürekli ve kesintisiz hizmet sağlamaktır. 215,80 Hektarlık genişleme imar planımızın onaylanması ve ön tahsise hazır hale gelmesi bilgisini, öncelikle Kütahya’mıza, yatırımcılarımıza ve ülkemize hayırlı olması temennilerimizle sizlerle paylaşmak isteriz. “Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ederim” Organize Sanayi Bölgemizin bu noktalara gelmesinde emeği geçen ve katkıda bulunan herkesi kutluyor, bölgede yapmış oldukları çalışmalarından dolayı başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi olmak üzere, Sanayi ve Teknoloji Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, Bakanlığımız başta olmak üzere emeği geçen tüm Bakanlık Bürokratlarına, Kütahya Valimize, Milletvekillerimize, Kütahya Belediye Başkanımıza ve Belediye Meclisimize, tüm sanayicilerimize, Yönetim Kurulu Üyelerimize, Bölge Müdürümüze, Bölge Müdürlüğü çalışanlarımıza, emeği gecen herkese teşekkürlerimi sunuyor, yapılan bu hizmetlerin ilimize, bölgemize, ülkemize ve sanayicilerimize katkı sağlamasını temenni ediyorum” dedi. – DORUK
Yüzde 100 doluluğa ulaşan 2bin 250 çalışan ile yatırımcılara, şehrimiz ve ülkemiz ekonomisine katkı sağlayan 30 Ağustos OSB 216 Hektar genişleme imar planı onaylanıp, ön tahsise hazır hale gelmiştir.

Yüzde 100 doluluğa ulaşan 2bin 250 çalışan ile yatırımcılara, şehrimiz ve ülkemiz ekonomisine katkı sağlayan 30 Ağustos OSB 216 Hektar genişleme imar planı onaylanıp, ön tahsise hazır hale gelmiştir.

Yapılan faaliyetlerden, amaçlarından bahseden 30 Ağustos Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Salih ÇETİNER: “Bölgemiz; 2006 yıllında ilimizdeki Organize Sanayi Bölgelerinin gelişimiyle birlikte Merkezde kurulan 2’nci Organize Sanayi Bölgesidir.
Yaklaşık 14 yıl sonra bugüne geldiğimizde Organize Sanayi Bölgemizdeki tüm parsellerin tahsisi yapılmış %100 doluluk oranı ve 2250 çalışanı ile yatırımcısına ve ülkesine kazandıran bir konuma gelmiştir.

“Bölgemizdeki Firmalar, En Büyük İlk 500 Sanayi Kuruluşu Arasındadır”
İlk kurulduğu günden bu yana hem fiziksel hem de altyapı hizmetleri anlamında planlı bir şekilde büyüyen ve gelecekte doğacak ihtiyaçları öngörüp takvimine alarak bunlar için gerekli yatırımları yapan bir Bölge olmamız, bizlerin hep bir adım ileride olmamızı sağlamıştır. Ayrıca belirtmek isterim ki her yıl olduğu gibi 2022 yılının en büyük ilk 500 sanayi kuruluşu listelerinde Organize Sanayi Bölgemiz bünyesinde faaliyet gösteren firmalarımızın bulunması ayrı bir gurura vesile olmaktadır.

“Amacımız, Kaliteli, Düşük Maliyetli, Kesintisiz Hizmet Sağlamak”
Kütahya 30 Ağustos Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu olarak göreve geldiğimizde çalışmalarımızı ve projelerimizi; kısa, orta ve uzun vadeli bir sanayi vizyonuyla, Türkiye’nin ve Kütahya’mızın güçlü bir sanayi ve gelişim bölgesi olması amacıyla çalışmalarımızı planlamış bulunmaktayız. Amacımız bölgemiz sanayicilerine rekabet koşulları yaratabilmek adına kaliteli ve düşük maliyetli, sürekli ve kesintisiz hizmet sağlamaktır.
215,80 Hektarlık genişleme imar planımızın onaylanması ve ön tahsise hazır hale gelmesi bilgisini, öncelikle Kütahya’mıza, yatırımcılarımıza ve ülkemize hayırlı olması temennilerimizle sizlerle paylaşmak isteriz.

“Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ederim”
Organize Sanayi Bölgemizin bu noktalara gelmesinde emeği geçen ve katkıda bulunan herkesi kutluyor, bölgede yapmış oldukları çalışmalarından dolayı başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi olmak üzere, Sanayi ve Teknoloji Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, Bakanlığımız başta olmak üzere emeği geçen tüm Bakanlık Bürokratlarına, Kütahya Valimize, Milletvekillerimize, Kütahya Belediye Başkanımıza ve Belediye Meclisimize, tüm sanayicilerimize, Yönetim Kurulu Üyelerimize, Bölge Müdürümüze, Bölge Müdürlüğü çalışanlarımıza, emeği gecen herkese teşekkürlerimi sunuyor, yapılan bu hizmetlerin ilimize, bölgemize, ülkemize ve sanayicilerimize katkı sağlamasını temenni ediyorum” dedi. – DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.