Cumhur İttifakı Başkanları: İttifak Dimdik Ayakta

Siyaset 26.01.2021 - 22:50, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2677+ kez okundu.
 

Cumhur İttifakı Başkanları: İttifak Dimdik Ayakta

AK Parti İl Başkanı Sebahattin CEYHUN, Merkez İlçe Başkanı Fatih ORUÇ, Kadın Kolları Başkanı Melek MANKAN, İl Başkan Yardımcısı Yılmaz KOCATÜRK ve Belediye Meclis Üyesi Osman ZEYBEK, MHP'yi ziyaret etti.
AK Parti İl Başkanı Sebahattin CEYHUN, Merkez İlçe Başkanı Fatih ORUÇ, Kadın Kolları Başkanı Melek MANKAN, İl Başkan Yardımcısı Yılmaz KOCATÜRK ve Belediye Meclis Üyesi Osman ZEYBEK, MHP'yi ziyaret etti. Daha önce yeni seçilen MHP İl Başkanı Selçuk ALIÇ ve ekibinin AK Parti'ye yapmış olduğu ziyareti iade niteliğinde gerçekleştirilen ziyarette İl Başkanları, Cumhur ittifakının sağlıklı bir biçimde işlediğini belirttiler.   MHP İl Başkanı Selçuk ALIÇ, misafirlerine hoşgeldiniz dedikten sonra "Geçtiğimiz günlerde yapmış olduğumuz ziyaretin karşılığında bugün bizi ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Sayın Sebahattin CEYHUN ve ekibine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Gerçi biz Cumhur İttifakının gereği sık sık bir araya geliyor ve görüşüyoruz. Geçtiğimiz günlerde Milletvekilimiz Sayın Ahmet ERBAŞ'ın da katıldığı İl Başkanlığımızca düzenlenen basın toplantısında Kütahya ile ilgili yaptığımız çalışmalar ve tespit ettiğimiz sorunları istişare ederken; bir basın mensubu arkadaşımız Cumhur İttifakının ilimizde sağlıklı işleyip işlemediğini sormuştu. Orada da 81 ilde olduğu gibi Kütahya'mızda da Cumhur İttifakının en iyi şekilde devam ettiğini aksini söyleyenlerin akıl tutulması yaşadıklarını ifade etmiştim. Sayın Milletvekilimiz de aynı şekilde Cumhur İttifakının her kademede en iyi şekilde devam ettiğini söylemişti. Muhalefet illa ki bir şeyler söyleyecek, eleştirecektir. Ancak Cumhur ittifakına zarar verecek olan kim olursa olsun, bizi karşısında bulacaktır" dedi. AK Parti İl Başkanı Sebahattin CEYHUN da "Kabullerinden dolayı Sayın İl Başkanına ve ekibine teşekkür ediyoruz. Bizi çok nezih bir şekilde karşıladığınız için mutluyuz. Zaten Cumhur İttifakı gereği sık sık bir araya geliyoruz. Bilindiği üzere Dünya'da olduğu gibi ülkemizde de bir pandemi süreci sosyal hayatı ciddi biçimde tehdit ederken, bir yandan da ekonomik problemleri gündeme getirmiştir. Allah'a şükürler olsun ki uygulanan bilinçli ve sağlıklı politikalarla ülkemizde diğer ülkelere nazaran çok daha iyi şartlarda süreci götürmeyi başardık. Cumhur ittifakı olarak bir yandan bu süreci en az hasarla atlatmaya çalışırken bir yandan da ülkemizin her yerinden olduğu gibi ilimizde de şartları olgunlaştırmak, yatırımları gerçekleştirmek, sosyal manada esnafımızı, vatandaşımızı desteklemek konularında başarılı bir çalışma sürdürülmektedir" dedi. - DORUK 
AK Parti İl Başkanı Sebahattin CEYHUN, Merkez İlçe Başkanı Fatih ORUÇ, Kadın Kolları Başkanı Melek MANKAN, İl Başkan Yardımcısı Yılmaz KOCATÜRK ve Belediye Meclis Üyesi Osman ZEYBEK, MHP'yi ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Sebahattin CEYHUN, Merkez İlçe Başkanı Fatih ORUÇ, Kadın Kolları Başkanı Melek MANKAN, İl Başkan Yardımcısı Yılmaz KOCATÜRK ve Belediye Meclis Üyesi Osman ZEYBEK, MHP'yi ziyaret etti.

Daha önce yeni seçilen MHP İl Başkanı Selçuk ALIÇ ve ekibinin AK Parti'ye yapmış olduğu ziyareti iade niteliğinde gerçekleştirilen ziyarette İl Başkanları, Cumhur ittifakının sağlıklı bir biçimde işlediğini belirttiler.

 

MHP İl Başkanı Selçuk ALIÇ, misafirlerine hoşgeldiniz dedikten sonra "Geçtiğimiz günlerde yapmış olduğumuz ziyaretin karşılığında bugün bizi ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Sayın Sebahattin CEYHUN ve ekibine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Gerçi biz Cumhur İttifakının gereği sık sık bir araya geliyor ve görüşüyoruz. Geçtiğimiz günlerde Milletvekilimiz Sayın Ahmet ERBAŞ'ın da katıldığı İl Başkanlığımızca düzenlenen basın toplantısında Kütahya ile ilgili yaptığımız çalışmalar ve tespit ettiğimiz sorunları istişare ederken; bir basın mensubu arkadaşımız Cumhur İttifakının ilimizde sağlıklı işleyip işlemediğini sormuştu. Orada da 81 ilde olduğu gibi Kütahya'mızda da Cumhur İttifakının en iyi şekilde devam ettiğini aksini söyleyenlerin akıl tutulması yaşadıklarını ifade etmiştim. Sayın Milletvekilimiz de aynı şekilde Cumhur İttifakının her kademede en iyi şekilde devam ettiğini söylemişti. Muhalefet illa ki bir şeyler söyleyecek, eleştirecektir. Ancak Cumhur ittifakına zarar verecek olan kim olursa olsun, bizi karşısında bulacaktır" dedi.

AK Parti İl Başkanı Sebahattin CEYHUN da "Kabullerinden dolayı Sayın İl Başkanına ve ekibine teşekkür ediyoruz. Bizi çok nezih bir şekilde karşıladığınız için mutluyuz. Zaten Cumhur İttifakı gereği sık sık bir araya geliyoruz. Bilindiği üzere Dünya'da olduğu gibi ülkemizde de bir pandemi süreci sosyal hayatı ciddi biçimde tehdit ederken, bir yandan da ekonomik problemleri gündeme getirmiştir. Allah'a şükürler olsun ki uygulanan bilinçli ve sağlıklı politikalarla ülkemizde diğer ülkelere nazaran çok daha iyi şartlarda süreci götürmeyi başardık.

Cumhur ittifakı olarak bir yandan bu süreci en az hasarla atlatmaya çalışırken bir yandan da ülkemizin her yerinden olduğu gibi ilimizde de şartları olgunlaştırmak, yatırımları gerçekleştirmek, sosyal manada esnafımızı, vatandaşımızı desteklemek konularında başarılı bir çalışma sürdürülmektedir" dedi. - DORUK 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.