Çölyak Hastaları Farkındalık İçin Buluştu

Sağlık 09.10.2018 - 12:11, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2928+ kez okundu.
 

Çölyak Hastaları Farkındalık İçin Buluştu

Sağlıklı yaşam ve yaşam tarzıma destek olun konferansında Kütahya Çölyak ve PKU Yaşam Derneği Başkanı Nuray Sayıner, Çölyak hastalarının en büyük sıkıntılarının başında mutfak geldiğini, yemek alışkanlığında dikkat edilmesi gerekenlerden bahsetti.
Çölyak hastaları farkındalık için bir araya geldi, hastalıkla ilgili dikkat edilmesi gerekenler konuşuldu. Kütahya Çölyak ve PKU Yaşam Derneği, Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü, Sağlık Bilimleri Üniversitesi,  Kütahya Evliya Çelebi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ve Kütahya Belediyesi işbirliği ile çölyak hastalığına dikkat çekmek için Bursa ve Eskişehir derneklerinin de katıldığı bir konferans düzenledi. Belediye kültür sarayında düzenlenen ve saygı duruşu istiklal marşı başlayan konferansın açılış konuşmasını Bursa Çölyak ve PKU Yaşam Derneği Başkanı Yusuf Altay yaptı. Sağlıklı yaşam ve yaşam tarzıma destek olun konferansında selamlama konuşması yapan Kütahya Çölyak ve PKU Yaşam Derneği Başkanı Nuray Sayıner, Çölyak hastalarının en büyük sıkıntılarının başında mutfak geldiğini, yemek alışkanlığında dikkat edilmesi gerekenlerden bahsetti. Konferans Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Gastroenteroloji Uzmanı Öğretim Görevlisi Dr. Süleyman Coşgun ve Diyetisten Hilal Er’in sunumlarıyla devam etti. Konferans sonunda Dr. Süleyman Coşgun hastalık ile ilgili soruları cevapladı. Plaket ve teşekkürlerden sonra konferans sona erdi.
Sağlıklı yaşam ve yaşam tarzıma destek olun konferansında Kütahya Çölyak ve PKU Yaşam Derneği Başkanı Nuray Sayıner, Çölyak hastalarının en büyük sıkıntılarının başında mutfak geldiğini, yemek alışkanlığında dikkat edilmesi gerekenlerden bahsetti.

Çölyak hastaları farkındalık için bir araya geldi, hastalıkla ilgili dikkat edilmesi gerekenler konuşuldu.

Kütahya Çölyak ve PKU Yaşam Derneği, Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü, Sağlık Bilimleri Üniversitesi,  Kütahya Evliya Çelebi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ve Kütahya Belediyesi işbirliği ile çölyak hastalığına dikkat çekmek için Bursa ve Eskişehir derneklerinin de katıldığı bir konferans düzenledi.

Belediye kültür sarayında düzenlenen ve saygı duruşu istiklal marşı başlayan konferansın açılış konuşmasını Bursa Çölyak ve PKU Yaşam Derneği Başkanı Yusuf Altay yaptı.

Sağlıklı yaşam ve yaşam tarzıma destek olun konferansında selamlama konuşması yapan Kütahya Çölyak ve PKU Yaşam Derneği Başkanı Nuray Sayıner, Çölyak hastalarının en büyük sıkıntılarının başında mutfak geldiğini, yemek alışkanlığında dikkat edilmesi gerekenlerden bahsetti.

Konferans Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Gastroenteroloji Uzmanı Öğretim Görevlisi Dr. Süleyman Coşgun ve Diyetisten Hilal Er’in sunumlarıyla devam etti. Konferans sonunda Dr. Süleyman Coşgun hastalık ile ilgili soruları cevapladı. Plaket ve teşekkürlerden sonra konferans sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.