CHP Kongre Süreci Hızla Devam Ediyor

Siyaset 30.12.2019 - 14:05, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2395+ kez okundu.
 

CHP Kongre Süreci Hızla Devam Ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi Kütahya Merkez İlçe Kongresinden sonra ilçe kongrelerine hız verdi.
Cumhuriyet Halk Partisi Kütahya Merkez İlçe Kongresinden sonra ilçe kongrelerine hız verdi. Emet ve Tavşanlı'da yapılan kongrelerde eski başkanlar yeniden göreve seçilirken, gazetemizin baskıya girdiği anda Simav ilçe kongresi de yapılmaktaydı. 21 Aralık'ta Merkez ilçe ile başlayan kongresi sürecinde üç adayın yarıştığı adaylardan İbrahim ÖZTÜRK, Samet DERE'den daha fazla oy alan Ali KARKAÇ Merkez İlçe Başkanlığına yeniden seçilirken; Tavşanlı'da Fisun AKTAKKA YILDIZ, Emet'te ise Musa İNCİ yeni süreçte Başkanlık görevini sürdürecek.   Merkez İlçe Başkanı Ali KARKAÇ Konu ile ilgili İl Başkanı Dr. Zeliha AKSAZ ŞAHBAZ: "Hazer Dinari Kültür Merkezi’de gerçekleşen Olağan Merkez İlçe Kongre’mizi beyaz liste ile seçime giren mevcut Merkez İlçe Başkanımız Ali KARKAÇ ve Yönetim Kurulu kazanarak güven tazelemiştir.  Sayın Başkanımız ve arkadaşlarını tebrik ediyor, kongremizin ülkemizde demokrasinin hayata geçmesine ve halkın iktidarını kurmaya vesile olmasını diliyoruz. Tavşanlı İlçe Başkanı Fisun AKTAKKA YILDIZ Divan Başkanı olarak görev yaptığım Tavşanlı İlçe Kongremizi de gerçekleştirdik. Öncelikle bana bu onurlu görevi veren Tavşanlı İlçe örgütüme teşekkür ediyorum. Kongrede 3. Defa seçilerek güven tazeleyen Tavşanlı İlçe Başkanımız Fisun Aktakka Yıldız ve Yönetim Kurulunu kutluyorum. Kongrelerimiz bizim demokrasi şölenimizdir. Kazanan da Cumhuriyet Halk Partisidir. Yönetim kadrolarımız ülkemizdeki hanedanlık düzenine son vererek demokrasinin yeniden inşası ve halkın iktidarının mimarları olacaktır.  Kongremiz partimize, demokrasi hayatımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz.   Emet İlçe Başkanı Musa İNCİ Emet İlçe Kongremizde de yeniden seçilerek güven tazeleyen İlçe Başkanımız Musa İnci ve Yönetim Kuruluna başarılar diliyoruz.  Kongrelerimizde kazanan Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Kadrolarımız ve örgütümüz ülkemizde hanedanlık sistemine son vererek Demokratik, Laik, Sosyal Hukuk devletini yeniden inşa edecek olan demokrasi kahramanlarıdır.  Kongremiz partimize, demokrasi hayatımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz" dedi. - DORUK
Cumhuriyet Halk Partisi Kütahya Merkez İlçe Kongresinden sonra ilçe kongrelerine hız verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kütahya Merkez İlçe Kongresinden sonra ilçe kongrelerine hız verdi.

Emet ve Tavşanlı'da yapılan kongrelerde eski başkanlar yeniden göreve seçilirken, gazetemizin baskıya girdiği anda Simav ilçe kongresi de yapılmaktaydı.

21 Aralık'ta Merkez ilçe ile başlayan kongresi sürecinde üç adayın yarıştığı adaylardan İbrahim ÖZTÜRK, Samet DERE'den daha fazla oy alan Ali KARKAÇ Merkez İlçe Başkanlığına yeniden seçilirken; Tavşanlı'da Fisun AKTAKKA YILDIZ, Emet'te ise Musa İNCİ yeni süreçte Başkanlık görevini sürdürecek.

 

Merkez İlçe Başkanı Ali KARKAÇ

Konu ile ilgili İl Başkanı Dr. Zeliha AKSAZ ŞAHBAZ: "Hazer Dinari Kültür Merkezi’de gerçekleşen Olağan Merkez İlçe Kongre’mizi beyaz liste ile seçime giren mevcut Merkez İlçe Başkanımız Ali KARKAÇ ve Yönetim Kurulu kazanarak güven tazelemiştir. 
Sayın Başkanımız ve arkadaşlarını tebrik ediyor, kongremizin ülkemizde demokrasinin hayata geçmesine ve halkın iktidarını kurmaya vesile olmasını diliyoruz.

Tavşanlı İlçe Başkanı Fisun AKTAKKA YILDIZ

Divan Başkanı olarak görev yaptığım Tavşanlı İlçe Kongremizi de gerçekleştirdik. Öncelikle bana bu onurlu görevi veren Tavşanlı İlçe örgütüme teşekkür ediyorum. Kongrede 3. Defa seçilerek güven tazeleyen Tavşanlı İlçe Başkanımız Fisun Aktakka Yıldız ve Yönetim Kurulunu kutluyorum. Kongrelerimiz bizim demokrasi şölenimizdir. Kazanan da Cumhuriyet Halk Partisidir. Yönetim kadrolarımız ülkemizdeki hanedanlık düzenine son vererek demokrasinin yeniden inşası ve halkın iktidarının mimarları olacaktır. 
Kongremiz partimize, demokrasi hayatımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz.

 

Emet İlçe Başkanı Musa İNCİ

Emet İlçe Kongremizde de yeniden seçilerek güven tazeleyen İlçe Başkanımız Musa İnci ve Yönetim Kuruluna başarılar diliyoruz. 
Kongrelerimizde kazanan Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Kadrolarımız ve örgütümüz ülkemizde hanedanlık sistemine son vererek Demokratik, Laik, Sosyal Hukuk devletini yeniden inşa edecek olan demokrasi kahramanlarıdır. 
Kongremiz partimize, demokrasi hayatımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz" dedi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.