Okul Sporları Kick Boks Küçükler Yarışma Tarihi Revize Edildi

Spor 13.03.2023 - 15:16, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3920+ kez okundu.
 

Okul Sporları Kick Boks Küçükler Yarışma Tarihi Revize Edildi

Okul Sporları Kick Boks Küçükler Yarışma Tarihi Revize Edildi
Okul Sporları Kick Boks Küçükler Yarışma Tarihi Revize Edildi Daha önce açıklanan takvime göre deprem nedeniyle okul sporlarının yapılacağı yerler ve tarihler değişmiş, akabinde Yıldızlar, Gençler A ve Gençler B kategorilerinin yer ve tarihleri güncellenmişti. Küçüklerin yer ve tarihi de yeni belirlenmişti; Küçüklerin tarihi tekrar revize edildi. Küçükler Türkiye Birinciliği 7-10 Haziran tarihlerinde Kayseri'de yapılacağı açıklanmıştı; Yozgat'ta yapılacak Gençler A ve Gençler B Türkiye Birinciliği'nin 3-6 Haziran'da yapılmasından dolayı 7sinde Küçükler Türkiye birinciliğinin Antrenörler açısından organizesinin zorluğundan dolayı bir gün ertelenerek; 8-11 Haziran tarihlerinde yapılacağı açıklandı. *Okul Sporları Türkiye Birinciliği:* Yıldızlar 11 - 14 Nisan 2023 - UŞAK Gençler 3 - 6 Haziran 2023 YOZGAT Küçükler 8-11 Haziran tarihlerinde KAYSERİ İllerinde yapılacaktır. - Doruk
Okul Sporları Kick Boks Küçükler Yarışma Tarihi Revize Edildi

Okul Sporları Kick Boks Küçükler Yarışma Tarihi Revize Edildi Daha önce açıklanan takvime göre deprem nedeniyle okul sporlarının yapılacağı yerler ve tarihler değişmiş, akabinde Yıldızlar, Gençler A ve Gençler B kategorilerinin yer ve tarihleri güncellenmişti. Küçüklerin yer ve tarihi de yeni belirlenmişti; Küçüklerin tarihi tekrar revize edildi.

Küçükler Türkiye Birinciliği 7-10 Haziran tarihlerinde Kayseri'de yapılacağı açıklanmıştı; Yozgat'ta yapılacak Gençler A ve Gençler B Türkiye Birinciliği'nin 3-6 Haziran'da yapılmasından dolayı 7sinde Küçükler Türkiye birinciliğinin Antrenörler açısından organizesinin zorluğundan dolayı bir gün ertelenerek; 8-11 Haziran tarihlerinde yapılacağı açıklandı.

*Okul Sporları Türkiye Birinciliği:*

Yıldızlar 11 - 14 Nisan 2023 - UŞAK

Gençler 3 - 6 Haziran 2023 YOZGAT

Küçükler 8-11 Haziran tarihlerinde KAYSERİ İllerinde yapılacaktır. - Doruk

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.