Milletvekili A. Adayı Süleyman YİĞİT: Çalınmadık Kapı, Alınmadık Gönül Bırakmayacağız

Siyaset 13.03.2023 - 21:57, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3623+ kez okundu.
 

Milletvekili A. Adayı Süleyman YİĞİT: Çalınmadık Kapı, Alınmadık Gönül Bırakmayacağız

AK Parti Milletvekili Aday Adayı müracaatları yapılmaya başlanırken, ilk açıklamalardan birini Dumlupınar Avcılık Atıcılık ve Yaban Hayati Koruma Federasyon Başkanı ve Yeni Bir Hayat Yeni Bir Nefes Derneği Başkanı Süleyman YİĞİT AK Parti binasında yaptı.
AK Parti Milletvekili Aday Adayı müracaatları yapılmaya başlanırken, ilk açıklamalardan birini Dumlupınar Avcılık Atıcılık ve Yaban Hayati Koruma Federasyon Başkanı ve Yeni Bir Hayat Yeni Bir Nefes Derneği Başkanı Süleyman YİĞİT AK Parti binasında yaptı. Çok sayıda partilinin ve vatandaşın katıldığı AK Parti Milletvekilliği aday adayı açıklamasını yapan  Süleyman YİĞİT: “SKM Başkanlığımıza, İl Başkanlığımıza, İlçe başkanlığımıza, Gençlik Kolları ve kadın kolları başkanlığımıza bu süreçteki çalışmalarında başarılar dilerim. Malumunuz 14 Mayıs 2023 tarihinde Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerimiz yapılacak. Bu süreçte bizler aday adayı olarak Cumhurbaşkanımızın yanında olduğumuzu göstermek amacıyla aday adayı olmuş bulunmaktayız. 13 Mayıs akşamına kadar çalınmadık kapı, alınmadık gönül bırakmayacağız.       “5 Milletvekili Olarak Ankara’ya Gideceğiz” 14 Mayıs sabahı da sandığımıza hep birlikte sahip çıkıp, güzel bir çalışmayla Allah'ın izniyle Cumhur ittifakı olarak 5 milletvekilimizi Cumhurbaşkanımıza destek olması amacıyla Kütahya'dan göndereceğiz. Bu düşünceyle heyecanla çalışacağımıza inanıyorum. Teşkilatımıza da Allah'a razı olsun; bize verdiği her görevde layıkıyla hizmet edeceğimizden hiç şüpheleri olmasın.  Allah'ın izniyle biz 5 Milletvekili olarak Ankara'ya yolcu olacağız, buna inanıyorum.     “İnandığımız Yolda Yürümeye Devam Edeceğiz” Bize herkes aynı şeyi soruyor, niçin aday adayı olduğumuzu; Bir insanın aday adayı olması için illa ki o listede aday olması gibi bir lüksü yok. Biz burada AK Parti teşkilatlarımızın hala güvenilir bir teşkilat olduğunu göstermek ve hâlâ teveccüh olduğunu göstermek amacıyla aday adayı olduğumuzu bir kere daha ifade etmek isterim yani bir yerlerde olmak önemli değil; gönlümüzü ve inandığınız yolda yürümek önemlidir. Bizim de safımızın belli olması ve duruşumuzun belli olması açısından aday adayı olmuş bulunmaktayım. İnandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz, teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. Kendinden bahseden Milletvekili Aday Adayı Süleyman YİĞİT: “Evli ve 2 çocuk babasıyım, yıllarca teşkilatımızın değişik kademelerinde görev yaptım. İl Hakem kurulu yedek üyeliği yapıyorum.  2009’dan beri Ankara av yaban hayatı Konfederasyonu ikinci başkanlığını yapmaktayım 2009’dan beri yine Dumlupınar Avcılık Atıcılık ve Yaban Hayati Koruma Federasyon Başkanlığı görevini yapmaktayım. Hâlâ madde bağımlılığıyla mücadele, kadına şiddetle, çocuk istismarına yönelik Yeni Bir Hayat Yeni Bir Nefes Derneği olarak faaliyetlerimize devam etmekteyiz. Kütahya Valiliği insan hakları kurulu üyesiyim. İki kere de Merkez ilçe başkanlığına aday adayı oldum ama hiçbir zaman teşkilatımıza küsmedik, darılmadık, kopmadık ve aynı aşkla aynı heyecanla bugün nasılsa yarın da aynı şekilde çalışacağız Allah’ın izniyle” ifadelerini kullanıldı. – DORUK
AK Parti Milletvekili Aday Adayı müracaatları yapılmaya başlanırken, ilk açıklamalardan birini Dumlupınar Avcılık Atıcılık ve Yaban Hayati Koruma Federasyon Başkanı ve Yeni Bir Hayat Yeni Bir Nefes Derneği Başkanı Süleyman YİĞİT AK Parti binasında yaptı.

AK Parti Milletvekili Aday Adayı müracaatları yapılmaya başlanırken, ilk açıklamalardan birini Dumlupınar Avcılık Atıcılık ve Yaban Hayati Koruma Federasyon Başkanı ve Yeni Bir Hayat Yeni Bir Nefes Derneği Başkanı Süleyman YİĞİT AK Parti binasında yaptı.

Çok sayıda partilinin ve vatandaşın katıldığı AK Parti Milletvekilliği aday adayı açıklamasını yapan  Süleyman YİĞİT: “SKM Başkanlığımıza, İl Başkanlığımıza, İlçe başkanlığımıza, Gençlik Kolları ve kadın kolları başkanlığımıza bu süreçteki çalışmalarında başarılar dilerim. Malumunuz 14 Mayıs 2023 tarihinde Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerimiz yapılacak. Bu süreçte bizler aday adayı olarak Cumhurbaşkanımızın yanında olduğumuzu göstermek amacıyla aday adayı olmuş bulunmaktayız. 13 Mayıs akşamına kadar çalınmadık kapı, alınmadık gönül bırakmayacağız.  

 

 

“5 Milletvekili Olarak Ankara’ya Gideceğiz”

14 Mayıs sabahı da sandığımıza hep birlikte sahip çıkıp, güzel bir çalışmayla Allah'ın izniyle Cumhur ittifakı olarak 5 milletvekilimizi Cumhurbaşkanımıza destek olması amacıyla Kütahya'dan göndereceğiz. Bu düşünceyle heyecanla çalışacağımıza inanıyorum. Teşkilatımıza da Allah'a razı olsun; bize verdiği her görevde layıkıyla hizmet edeceğimizden hiç şüpheleri olmasın.  Allah'ın izniyle biz 5 Milletvekili olarak Ankara'ya yolcu olacağız, buna inanıyorum.  

 

“İnandığımız Yolda Yürümeye Devam Edeceğiz”

Bize herkes aynı şeyi soruyor, niçin aday adayı olduğumuzu; Bir insanın aday adayı olması için illa ki o listede aday olması gibi bir lüksü yok. Biz burada AK Parti teşkilatlarımızın hala güvenilir bir teşkilat olduğunu göstermek ve hâlâ teveccüh olduğunu göstermek amacıyla aday adayı olduğumuzu bir kere daha ifade etmek isterim yani bir yerlerde olmak önemli değil; gönlümüzü ve inandığınız yolda yürümek önemlidir. Bizim de safımızın belli olması ve duruşumuzun belli olması açısından aday adayı olmuş bulunmaktayım. İnandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz, teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Kendinden bahseden Milletvekili Aday Adayı Süleyman YİĞİT: “Evli ve 2 çocuk babasıyım, yıllarca teşkilatımızın değişik kademelerinde görev yaptım. İl Hakem kurulu yedek üyeliği yapıyorum.  2009’dan beri Ankara av yaban hayatı Konfederasyonu ikinci başkanlığını yapmaktayım 2009’dan beri yine Dumlupınar Avcılık Atıcılık ve Yaban Hayati Koruma Federasyon Başkanlığı görevini yapmaktayım. Hâlâ madde bağımlılığıyla mücadele, kadına şiddetle, çocuk istismarına yönelik Yeni Bir Hayat Yeni Bir Nefes Derneği olarak faaliyetlerimize devam etmekteyiz. Kütahya Valiliği insan hakları kurulu üyesiyim. İki kere de Merkez ilçe başkanlığına aday adayı oldum ama hiçbir zaman teşkilatımıza küsmedik, darılmadık, kopmadık ve aynı aşkla aynı heyecanla bugün nasılsa yarın da aynı şekilde çalışacağız Allah’ın izniyle” ifadelerini kullanıldı. – DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.