CHP'de Kongre Tarihleri Belli Oldu

Siyaset 25.10.2019 - 16:47, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2479+ kez okundu.
 

CHP'de Kongre Tarihleri Belli Oldu

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 30 Eylül'de başlayan kongre süreci, Kütahya'da 8 Kasım itibari ile mahalle delege seçimleri ile başlayacak. Üye listeleri 27 Ekim akşamı askıdan inecek. Konu ile ilgili CHP İl Başkanı Zeliha AKSAZ ŞAHBAZ, basın açıklaması yaptı.
Kongrelerin hayırlı olmasını temennisinde bulunan CHP Kütahya İl Başkanı Dr. Zeliha AKSAZ ŞAHBAZ; "Partimizin kongre takvimi MYK’mızın 30 Eylül’deki kararı ile başlamış bulunmaktadır. Üye listelerimiz askıya çıkmıştır ve 27 Ekim 2019 saat 18.00’de askı süreci sona erecektir. Mahalle delege seçimleri 8 Kasım itibariyle başlayacak, ilçe kongrelerimiz 14 Aralık 2019 – 27 Ocak 2020 tarihleri arasında yapılacaktır. İl kongremiz 3 Şubat 2020 tarihinde başlayacak 2 Mart 2020’de sona erecektir. Büyük kurultayımızın ise PM’mizin belirleyeceği tarihte yapılması planlanmaktadır. Partimiz birlik ve bütünlük içinde bir demokrasi şöleni halinde kongrelerini tamamlayacaktır. Ülkemizde demokratik, laik, sosyal hukuk devletini hayata geçirecek, halkın iktidarını kuracak kadrolar belirlenecektir. Kongrelerimizin partimize ve ülkemize, demokrasi hayatımıza hayırlı olmasını diliyoruz" ifadelerini kullandı. - DORUK 
Cumhuriyet Halk Partisi'nin 30 Eylül'de başlayan kongre süreci, Kütahya'da 8 Kasım itibari ile mahalle delege seçimleri ile başlayacak. Üye listeleri 27 Ekim akşamı askıdan inecek. Konu ile ilgili CHP İl Başkanı Zeliha AKSAZ ŞAHBAZ, basın açıklaması yaptı.

Kongrelerin hayırlı olmasını temennisinde bulunan CHP Kütahya İl Başkanı Dr. Zeliha AKSAZ ŞAHBAZ; "Partimizin kongre takvimi MYK’mızın 30 Eylül’deki kararı ile başlamış bulunmaktadır.

Üye listelerimiz askıya çıkmıştır ve 27 Ekim 2019 saat 18.00’de askı süreci sona erecektir. Mahalle delege seçimleri 8 Kasım itibariyle başlayacak, ilçe kongrelerimiz 14 Aralık 2019 – 27 Ocak 2020 tarihleri arasında yapılacaktır. İl kongremiz 3 Şubat 2020 tarihinde başlayacak 2 Mart 2020’de sona erecektir. Büyük kurultayımızın ise PM’mizin belirleyeceği tarihte yapılması planlanmaktadır.

Partimiz birlik ve bütünlük içinde bir demokrasi şöleni halinde kongrelerini tamamlayacaktır. Ülkemizde demokratik, laik, sosyal hukuk devletini hayata geçirecek, halkın iktidarını kuracak kadrolar belirlenecektir.

Kongrelerimizin partimize ve ülkemize, demokrasi hayatımıza hayırlı olmasını diliyoruz" ifadelerini kullandı. - DORUK 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.