CHP Adayı KAHVECİ, Kendisini Tanıttı

Siyaset 09.01.2019 - 23:04, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3860+ kez okundu.
 

CHP Adayı KAHVECİ, Kendisini Tanıttı

CHP Kütahya Belediye Başkan Adayı Eyüp KAHVECİ, sosyal medyadan yayınladığı basın bildirileriyle çalışmalarını sürdürürken son olarak "Eyüp KAHVECİ Kimdir?" başlıklı bildirisini yayınladı.
KAHVECİ kendisini şöyle tanıttı; "28.05.1968 tarihinde Ordu’da doğmuştur. Ordu Kabadüz Lisesi (Birinci); Anadolu Üniversitesi, Kütahya İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü (Birinci)’nü bitirmiş. Anadolu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme (Finansman), Yüksek Lisansı (Birinci) yapmıştır. İlk iş hayatına 1990 yılında Heriş Seramik ve Turizm San. A.Ş. ile başlamış, sırasıyla Ankara Porselen Ticaret A.Ş., Kütahya Porselen Sanayi A.Ş. ve Doğan Eğitim Kurumlarında çeşitli görevlerde çalışmıştır. 2001-2011 arası 10 yıl Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nda Yatırım Teşvik, İhracat ve İthalat Danışmanlığı hizmetini de yürütmüştür. 2012 yılından itibaren yerel/ulusal/uluslararası şirketlere; - KOBİ Danışmanlığı ve Yönetim Danışmanlığı (Yatırım, İthalat, İhracat, Hibe ve Teşvik, Üretim, Planlama, Depo&Sevkiyat, Finansal Yönetim, Yeni Ürün Geliştirme, Bilgi Sistemleri, İş Planı Hazırlama, Kalite ve Proses Kontrol, Pazarlama&Satış, Marka, İnsan Kaynakları Yönetimi, Tedarik Zinciri Yönetimi, Stratejik Planlama, Kurumsallaşma, Kurumsal Yönetim) ile, - Problem çözme ve karar alma teknikleri, İletişim Yönetimi, Zaman Yönetimi, Verimlilik Yönetimi, Süreç yönetimi ve iyileştirme uygulaması, Performans Yönetimi, Üretim Planlama ve Kontrol, Dış Ticaret, İnsan Kaynakları Yönetimi, SWOT Analizi, Proje Yazma, Pazarlama&Satış, Marka Yönetimi, Müşteri İlişkileri, Girişimcilik, Müzakere Teknikleri, Stres Yönetimi, Stratejik Plan ve Protokol Kuralları Eğitimi hizmeti vermektedir. Işık Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., ile Hürok İnş. Mermer. Lastik San. Tic. Ltd. Şti.’nde Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliği yapmış olup; E-MAK Makine İnşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş.,’de Genel Müdür Vekili (Yarı Zamanlı) görevini yürütmüştür. Orta düzey İngilizce bilmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır. 1999 yılından itibaren CHP Kütahya’da hizmet etmektedir." - DORUK
CHP Kütahya Belediye Başkan Adayı Eyüp KAHVECİ, sosyal medyadan yayınladığı basın bildirileriyle çalışmalarını sürdürürken son olarak "Eyüp KAHVECİ Kimdir?" başlıklı bildirisini yayınladı.

KAHVECİ kendisini şöyle tanıttı;

"28.05.1968 tarihinde Ordu’da doğmuştur.

Ordu Kabadüz Lisesi (Birinci); Anadolu Üniversitesi, Kütahya İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü (Birinci)’nü bitirmiş. Anadolu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme (Finansman), Yüksek Lisansı (Birinci) yapmıştır.

İlk iş hayatına 1990 yılında Heriş Seramik ve Turizm San. A.Ş. ile başlamış, sırasıyla Ankara Porselen Ticaret A.Ş., Kütahya Porselen Sanayi A.Ş. ve Doğan Eğitim Kurumlarında çeşitli görevlerde çalışmıştır. 2001-2011 arası 10 yıl Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nda Yatırım Teşvik, İhracat ve İthalat Danışmanlığı hizmetini de yürütmüştür.

2012 yılından itibaren yerel/ulusal/uluslararası şirketlere;
- KOBİ Danışmanlığı ve Yönetim Danışmanlığı (Yatırım, İthalat, İhracat, Hibe ve Teşvik, Üretim, Planlama, Depo&Sevkiyat, Finansal Yönetim, Yeni Ürün Geliştirme, Bilgi Sistemleri, İş Planı Hazırlama, Kalite ve Proses Kontrol, Pazarlama&Satış, Marka, İnsan Kaynakları Yönetimi, Tedarik Zinciri Yönetimi, Stratejik Planlama, Kurumsallaşma, Kurumsal Yönetim) ile,
- Problem çözme ve karar alma teknikleri, İletişim Yönetimi, Zaman Yönetimi, Verimlilik Yönetimi, Süreç yönetimi ve iyileştirme uygulaması, Performans Yönetimi, Üretim Planlama ve Kontrol, Dış Ticaret, İnsan Kaynakları Yönetimi, SWOT Analizi, Proje Yazma, Pazarlama&Satış, Marka Yönetimi, Müşteri İlişkileri, Girişimcilik, Müzakere Teknikleri, Stres Yönetimi, Stratejik Plan ve Protokol Kuralları Eğitimi hizmeti vermektedir.

Işık Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., ile Hürok İnş. Mermer. Lastik San. Tic. Ltd. Şti.’nde Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliği yapmış olup; E-MAK Makine İnşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş.,’de Genel Müdür Vekili (Yarı Zamanlı) görevini yürütmüştür.

Orta düzey İngilizce bilmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

1999 yılından itibaren CHP Kütahya’da hizmet etmektedir." - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.