Gürok, Dünyanın Önde Gelen Markalarıyla Rekabet Ediyor

Ekonomi 30.09.2023 - 21:43, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 4123+ kez okundu.
 

Gürok, Dünyanın Önde Gelen Markalarıyla Rekabet Ediyor

Gürok Grup “En Fazla İhracat Yapan Firma” kategorisinde ödül aldı
Türkiye’nin önde gelen iki markası LAV ve GCA’yı bünyesinde bulunduran Gürok Grup, ihracatta gösterdiği başarılı ivme ile “5. İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni”nde cam ev eşyası ve cam ambalaj kategorilerinde “En Fazla İhracat Yapan Firma” kategorisinde ikincilik ödülüne layık görüldü. Gürok Grup; Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen 2022 yılı “5. İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni”nde, cam ev eşyası ve cam ambalaj kategorilerinde “En Fazla İhracat Yapan Firma” kategorisinde ikincilik ödülü aldı. Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği üyelerinin ihracatta gösterdikleri başarılı performansı ödüllendirmek, ihracatın kalkınmasındaki önemini vurgulamak amacıyla düzenlenen 2022 yılı “5. İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni” İstanbul’da sektör ve firmaların geniş katılımıyla gerçekleştirildi. Türkiye’nin kalkınması yolunda sanayi alanında yenilikçi ve teknolojik altyapı ile dünyanın önde gelen markalarıyla rekabet etme hedefiyle çalıştıklarını belirten Gürok Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erol Güral şöyle konuştu: “25 yılı aşkın deneyimimizle cam ambalaj üretiminde GCA markasıyla büyürken, son tüketiciye yönelik sofra camı markası LAV ile her geçen gün daha fazla hanenin sofrasında yer alıyoruz. GCA markamız ile başta Orta Doğu, Avrupa ve Afrika ülkeleri olmak üzere 40’tan fazla ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz. Bir dünya markası olma hedefiyle yola çıkan LAV markamızın ürünlerini bugün 140 ülkeye ihraç ediyoruz. Dünyanın en büyük 5’inci sofra camı üreticisi olarak, 2020 yılı itibarıyla iki üretim tesisi ile gündelik bazda 2 milyon adet cam üretiyor, küresel ölçekte 350 iş ortağı ile 200 bin satış noktasında ürünlerimizi dünyanın dört bir yanında insanlarla buluşturuyoruz. Tüm bu motivasyonumuzun ve başarılarımızın arkasında 5 bin kişilik Gürok ailesi var. Emek ve gayret gösteren tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” - DORUK
Gürok Grup “En Fazla İhracat Yapan Firma” kategorisinde ödül aldı

Türkiye’nin önde gelen iki markası LAV ve GCA’yı bünyesinde bulunduran Gürok Grup, ihracatta gösterdiği başarılı ivme ile “5. İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni”nde cam ev eşyası ve cam ambalaj kategorilerinde “En Fazla İhracat Yapan Firma” kategorisinde ikincilik ödülüne layık görüldü.

Gürok Grup; Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen 2022 yılı “5. İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni”nde, cam ev eşyası ve cam ambalaj kategorilerinde “En Fazla İhracat Yapan Firma” kategorisinde ikincilik ödülü aldı.

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği üyelerinin ihracatta gösterdikleri başarılı performansı ödüllendirmek, ihracatın kalkınmasındaki önemini vurgulamak amacıyla düzenlenen 2022 yılı “5. İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni” İstanbul’da sektör ve firmaların geniş katılımıyla gerçekleştirildi.

Türkiye’nin kalkınması yolunda sanayi alanında yenilikçi ve teknolojik altyapı ile dünyanın önde gelen markalarıyla rekabet etme hedefiyle çalıştıklarını belirten Gürok Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erol Güral şöyle konuştu: “25 yılı aşkın deneyimimizle cam ambalaj üretiminde GCA markasıyla büyürken, son tüketiciye yönelik sofra camı markası LAV ile her geçen gün daha fazla hanenin sofrasında yer alıyoruz. GCA markamız ile başta Orta Doğu, Avrupa ve Afrika ülkeleri olmak üzere 40’tan fazla ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz. Bir dünya markası olma hedefiyle yola çıkan LAV markamızın ürünlerini bugün 140 ülkeye ihraç ediyoruz. Dünyanın en büyük 5’inci sofra camı üreticisi olarak, 2020 yılı itibarıyla iki üretim tesisi ile gündelik bazda 2 milyon adet cam üretiyor, küresel ölçekte 350 iş ortağı ile 200 bin satış noktasında ürünlerimizi dünyanın dört bir yanında insanlarla buluşturuyoruz. Tüm bu motivasyonumuzun ve başarılarımızın arkasında 5 bin kişilik Gürok ailesi var. Emek ve gayret gösteren tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.