BU GÜNLERİMİZİ ONLARA BORÇLUYUZ

Güncel 19.09.2019 - 11:20, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3973+ kez okundu.
 

BU GÜNLERİMİZİ ONLARA BORÇLUYUZ

MHP Merkez İlçe Başkanı İsmail KÜÇÜK 19 Eylül Gaziler günü olması nedeniyle bir mesaj yayınladı.
MHP  Merkez İlçe Başkanı İsmail KÜÇÜK, 19 Eylül Gaziler günü nedeniyle bir mesaj yayaınladı. Bu günlerimizi vatan savunmasında canlarını veren ve gazi olanlara borçlu olduğumuzu belirten MHP İlçe Başkanı İsmail KÜÇÜK'ün mesajı şöyle..; ''Aziz milletimiz şanlı zaferlerle tarihin akışını değiştirirken, 'ölürsek şehit, kalırsak gazi oluruz' düsturuyla Büyük mücadeleler vermiş; bayrağını, vatanını ve istikbalini canı pahasına korumuş; bizlere kahramanlıklarla dolu bir geçmiş emanet etmiştir. Şehadeti göze alan, şehadet için yola çıkan, nasibine de “yaşarken alınabilecek en yüce paye” olarak gördüğümüz; başta, Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm gazilerimizin Gaziler günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum...” İsmail KÜÇÜK MHP KÜTAHYA MERKEZ İLÇE BAŞKANI
MHP Merkez İlçe Başkanı İsmail KÜÇÜK 19 Eylül Gaziler günü olması nedeniyle bir mesaj yayınladı.

MHP  Merkez İlçe Başkanı İsmail KÜÇÜK, 19 Eylül Gaziler günü nedeniyle bir mesaj yayaınladı.

Bu günlerimizi vatan savunmasında canlarını veren ve gazi olanlara borçlu olduğumuzu belirten MHP İlçe Başkanı İsmail KÜÇÜK'ün mesajı şöyle..;

''Aziz milletimiz şanlı zaferlerle tarihin akışını değiştirirken, 'ölürsek şehit, kalırsak gazi oluruz' düsturuyla Büyük mücadeleler vermiş; bayrağını, vatanını ve istikbalini canı pahasına korumuş; bizlere kahramanlıklarla dolu bir geçmiş emanet etmiştir.
Şehadeti göze alan, şehadet için yola çıkan, nasibine de “yaşarken alınabilecek en yüce paye” olarak gördüğümüz; başta, Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm gazilerimizin Gaziler günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum...”
İsmail KÜÇÜK
MHP KÜTAHYA MERKEZ İLÇE BAŞKANI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.