BİR ŞEHİT ATEŞİ'DE KÜTAHYA'YA DÜŞTÜ

Güncel 29.02.2020 - 20:37, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3575+ kez okundu.
 

BİR ŞEHİT ATEŞİ'DE KÜTAHYA'YA DÜŞTÜ

Uzman Çavuş Muhammet Yılmaz görev yaptığı İdlib'deki hain saldırıda şehit oldu.
İdlib'deki hain saldırıda şehit olanlar arasında bulunan ve kimliği yeni belirlenen Uzman Çavuş Muhammet Yılmaz'ın acı haberi ailesine ulaştırıldı. Yılmaz ailesi, İdlib'de görev yapan çocuklarından bir süredir haber alamayınca Kütahya Valilliği'ne başvurup yardım istedi. Aileden alınan DNA örneklerini ilgili birimlere gönderilmesi sonucu, şehitler arasında Uzman Çavuş Muhammet'in de olduğu belirlendi. Vali Ömer Toraman ve askeri yetkililer,sağlık ekipleri ile birlik'de Yılmaz ailesinin bulunduğu Yunus Emre mahallesi Net sokakta bulunan evine giderek acılı haberi verdi. Şehit evine Türk bayrağı asıldı. Uzman Çavuş Muhammet Yılmaz'ın cenazesi Pazar günü (01.03.2020) Ulu camide öğle namazına müteakip, Hava şehitliğinde toprağa verilecektir.DORUK HABER - Hüdayim GÜLER
Uzman Çavuş Muhammet Yılmaz görev yaptığı İdlib'deki hain saldırıda şehit oldu.

İdlib'deki hain saldırıda şehit olanlar arasında bulunan ve kimliği yeni belirlenen Uzman Çavuş Muhammet Yılmaz'ın acı haberi ailesine ulaştırıldı.

Yılmaz ailesi, İdlib'de görev yapan çocuklarından bir süredir haber alamayınca Kütahya Valilliği'ne başvurup yardım istedi. Aileden alınan DNA örneklerini ilgili birimlere gönderilmesi sonucu, şehitler arasında Uzman Çavuş Muhammet'in de olduğu belirlendi.

Vali Ömer Toraman ve askeri yetkililer,sağlık ekipleri ile birlik'de Yılmaz ailesinin bulunduğu Yunus Emre mahallesi Net sokakta bulunan evine giderek acılı haberi verdi.
Şehit evine Türk bayrağı asıldı. Uzman Çavuş Muhammet Yılmaz'ın cenazesi Pazar günü (01.03.2020) Ulu camide öğle namazına müteakip, Hava şehitliğinde toprağa verilecektir.DORUK HABER - Hüdayim GÜLER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.