Bir Sağlık Çalışanı Daha Korona'ya Yenik Düştü

Güncel 28.11.2020 - 14:44, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2049+ kez okundu.
 

Bir Sağlık Çalışanı Daha Korona'ya Yenik Düştü

düştü. Korona, bizler için kendilerini feda eden sağlık çalışanlarımızı da maalesef almaya devam ediyor.Geçtiğimiz günlerde de yine aynı hastanede çalışan Başhemşire Nuran ARSLAN da koronaya yenik düşmüştü.
Kütahya'da özel bir hastanede çalışan 22 yaşındaki erkek hemşir Hasan BAŞTUĞ'un koronaya yenik düştü. Korona, bizler için kendilerini feda eden sağlık çalışanlarımızı da maalesef almaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde de yine aynı hastanede çalışan Başhemşire Nuran ARSLAN da koronaya yenik düşmüştü.  Kütahya Sağlık Meslek Lisesi mezunu, aslen Kütahya İli Emet İlçesi Aydıncık köyünden olan Hasan BAŞTUĞ, son bir yıldır özel bir hastane polikliniğinde hemşir olarak çalışıyordu. Rahatsızlanan BAŞTUĞ’un testleri pozitif çıkınca tedavi altına alınırken, köydeki ailesi de karantinaya alınmıştı. Ailesine yapılan testler de pozitif çıkınca Babaannesi ve dedesi Emet'teki hastaneye kaldırıldı. Durumu ağırlaşan sağlık çalışanı BAŞTUĞ, çalışmış olduğu hastanenin Afyon'daki şubesine sevk edilerek tedavisine devam edildi; tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan sağlık çalışanımızın cenazesi Afyon'dan Kütahya'daki çalıştığı hastaneye getirildi ve hastanede tören düzenlendi. Akabinde merhum sağlık çalışanı Kütahya ili Emet ilçesi Aydıncık köyünde defnedildi. #Ölüyoruz diyen Türk Tabipler Birliği: "Kütahya'da özel bir hastanede görev yapan Hasan BAŞTUĞ'u COVID-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı dileriz. #Covid19MeslekHastalığıKabulEdilsin" ifadelerini kullanırken; Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi ise; "Kütahya'da bir özel hastanede görev yapan sağlık çalışanı Hasan Baştuğ, Covid- 19 nedeniyle hayatını kaybetti. Ailesi ve tüm sağlık camiasına başsağlığı dileriz" ifadeleri kullanıldı. Türk Sağlık Sen Kütahya Şube Başkanı Hasan GÖK ise: "Kütahya'da, özel hastanede çalışan erkek hemşire Hasan Baştuğ (22), koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Özel bir hastanede çalışan hemşire Hasan Baştuğ (22) Kütahya’da yakalandığı Covid-19 virüs nedeniyle sevk edildiği Afyonkarahisar’daki hastanede yaşamını yitirdi.  Allah rahmet eylesin. Ailesine sabırlar diliyoruz." İfadelerini kullandı. Merhum sağlıkçı Hasan BAŞTUĞ'un yapmış olduğu paylaşımda "İnsan büyür beşikte Mezarda yatmak için. Ve... Kahramanlar can verir Yurdu yaşatmak için..." paylaşımının üzerine; sağlıkçı arkadaşlarından Kahramanlar Can Verir, Mekanın Cennet Olsun Kardeşim diyerek "Daha 22 yaşında gencecik bir can... 22 seneye sığdırılmış  bir ömür... Ölüm sana hiç yakışmadı.. Allah'ım mekanını cennet etsin..." ifadelerini kullandı.   DORUK Gazetesi olarak Hasan BAŞTUĞ ve vefat eden tüm sağlık çalışanlarına Allah'tan rahmet, ailelerine ve dostlarına sabırlar diliyor; tedavi görenlere de acil şifalar diliyoruz. Lütfen kendiniz için değilse bile aileniz, sevdikleriniz için hatta bizleri kurtarmak için kendi canlarını feda eden sağlık çalışanları için mümkün olduğu kadar evlerimizde kalalım, maske, mesafe, hijyen ile birlikte devletimizin belirlediği kurallara uyalım. Biz kurallara uyar, dikkat eder ve güçlü olursak; hep birlikte koronayı yeneriz- DORUK Fatma
düştü. Korona, bizler için kendilerini feda eden sağlık çalışanlarımızı da maalesef almaya devam ediyor.Geçtiğimiz günlerde de yine aynı hastanede çalışan Başhemşire Nuran ARSLAN da koronaya yenik düşmüştü.

Kütahya'da özel bir hastanede çalışan 22 yaşındaki erkek hemşir Hasan BAŞTUĞ'un koronaya yenik düştü. Korona, bizler için kendilerini feda eden sağlık çalışanlarımızı da maalesef almaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde de yine aynı hastanede çalışan Başhemşire Nuran ARSLAN da koronaya yenik düşmüştü. 

Kütahya Sağlık Meslek Lisesi mezunu, aslen Kütahya İli Emet İlçesi Aydıncık köyünden olan Hasan BAŞTUĞ, son bir yıldır özel bir hastane polikliniğinde hemşir olarak çalışıyordu. Rahatsızlanan BAŞTUĞ’un testleri pozitif çıkınca tedavi altına alınırken, köydeki ailesi de karantinaya alınmıştı. Ailesine yapılan testler de pozitif çıkınca Babaannesi ve dedesi Emet'teki hastaneye kaldırıldı.

Durumu ağırlaşan sağlık çalışanı BAŞTUĞ, çalışmış olduğu hastanenin Afyon'daki şubesine sevk edilerek tedavisine devam edildi; tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan sağlık çalışanımızın cenazesi Afyon'dan Kütahya'daki çalıştığı hastaneye getirildi ve hastanede tören düzenlendi. Akabinde merhum sağlık çalışanı Kütahya ili Emet ilçesi Aydıncık köyünde defnedildi.

#Ölüyoruz diyen Türk Tabipler Birliği: "Kütahya'da özel bir hastanede görev yapan Hasan BAŞTUĞ'u COVID-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı dileriz. #Covid19MeslekHastalığıKabulEdilsin" ifadelerini kullanırken;

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi ise; "Kütahya'da bir özel hastanede görev yapan sağlık çalışanı Hasan Baştuğ, Covid- 19 nedeniyle hayatını kaybetti. Ailesi ve tüm sağlık camiasına başsağlığı dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Türk Sağlık Sen Kütahya Şube Başkanı Hasan GÖK ise: "Kütahya'da, özel hastanede çalışan erkek hemşire Hasan Baştuğ (22), koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Özel bir hastanede çalışan hemşire Hasan Baştuğ (22) Kütahya’da yakalandığı Covid-19 virüs nedeniyle sevk edildiği Afyonkarahisar’daki hastanede yaşamını yitirdi.  Allah rahmet eylesin. Ailesine sabırlar diliyoruz." İfadelerini kullandı.

Merhum sağlıkçı Hasan BAŞTUĞ'un yapmış olduğu paylaşımda "İnsan büyür beşikte Mezarda yatmak için. Ve... Kahramanlar can verir Yurdu yaşatmak için..." paylaşımının üzerine; sağlıkçı arkadaşlarından Kahramanlar Can Verir, Mekanın Cennet Olsun Kardeşim diyerek "Daha 22 yaşında gencecik bir can... 22 seneye sığdırılmış  bir ömür... Ölüm sana hiç yakışmadı.. Allah'ım mekanını cennet etsin..." ifadelerini kullandı.  

DORUK Gazetesi olarak Hasan BAŞTUĞ ve vefat eden tüm sağlık çalışanlarına Allah'tan rahmet, ailelerine ve dostlarına sabırlar diliyor; tedavi görenlere de acil şifalar diliyoruz. Lütfen kendiniz için değilse bile aileniz, sevdikleriniz için hatta bizleri kurtarmak için kendi canlarını feda eden sağlık çalışanları için mümkün olduğu kadar evlerimizde kalalım, maske, mesafe, hijyen ile birlikte devletimizin belirlediği kurallara uyalım. Biz kurallara uyar, dikkat eder ve güçlü olursak; hep birlikte koronayı yeneriz- DORUK Fatma

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.