BETON ASFALT SERİMİ TAMAMLANDI

Spor 17.11.2021 - 23:44, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2798+ kez okundu.
 

BETON ASFALT SERİMİ TAMAMLANDI

Sıcak asfalt kaplamaya göre yüzde 40 daha az maliyetli olan beton asfalt uygulamasının yapıldığı Enne Mahallesi Dağıstanlı Caddesindeki çalışmalar tamamlandı. Enne Mahallesi Dağıstanlı Caddesinde iki buçuk kilometre beton asfalt uygulaması tamamlandı. Yaklaşık 18 bin 750 m²’lik bir alanda uygulanan beton asfalt ile maliyet yüzde 40 daha aşağıya çekilirken, asfalt kalitesi de daha verimli hale gelmesi sağlandı. Sıcak asfalt serim yönetime göre daha dayanıklı olan beton asfalt serimi Kütahya’nın farklı noktalarında 15 kilometre uzunluğunda 110 bin m² beton yol imalatı 2022 mayıs ayına kadar tamamlanacak. Fen İşleri asfalt serim ekipleri Enne Mahallesi Dağıstanlı Caddesindeki serim işinin ardından Parmakören Mahallesi yeni cezaevi arasındaki caddede beton asfalt serim işine başlayacak. Fen İşleri Bağlı ekipler, aynı zamanda Kütahya - Tavşanlı Karayolu üzerinde yeni açılan kavşak ile Yoncalı arasındaki 40 metrelik yolda, ham yol dolgu çalışmalarını sürdürüyor. DPÜ’YE DESTEĞİMİZ SÜRÜYOR Kütahya Dumlupınar Üniversitesi otobüs son durağına çalışma yapan asfalt serim ekipleri, üniversiteye giden özel halk otobüslerinin son durağında düzenleme ve asfalt serim çalışmalarını tamamlayarak, başta otobüsçü esnafı olmak üzere üniversite ve öğrencilerin daha kaliteli hizmet almaları sağlandı.

Sıcak asfalt kaplamaya göre yüzde 40 daha az maliyetli olan beton asfalt uygulamasının yapıldığı Enne Mahallesi Dağıstanlı Caddesindeki çalışmalar tamamlandı. Enne Mahallesi Dağıstanlı Caddesinde iki buçuk kilometre beton asfalt uygulaması tamamlandı. Yaklaşık 18 bin 750 m²’lik bir alanda uygulanan beton asfalt ile maliyet yüzde 40 daha aşağıya çekilirken, asfalt kalitesi de daha verimli hale gelmesi sağlandı. Sıcak asfalt serim yönetime göre daha dayanıklı olan beton asfalt serimi Kütahya’nın farklı noktalarında 15 kilometre uzunluğunda 110 bin m² beton yol imalatı 2022 mayıs ayına kadar tamamlanacak. Fen İşleri asfalt serim ekipleri Enne Mahallesi Dağıstanlı Caddesindeki serim işinin ardından Parmakören Mahallesi yeni cezaevi arasındaki caddede beton asfalt serim işine başlayacak. Fen İşleri Bağlı ekipler, aynı zamanda Kütahya - Tavşanlı Karayolu üzerinde yeni açılan kavşak ile Yoncalı arasındaki 40 metrelik yolda, ham yol dolgu çalışmalarını sürdürüyor.

DPÜ’YE DESTEĞİMİZ SÜRÜYOR

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi otobüs son durağına çalışma yapan asfalt serim ekipleri, üniversiteye giden özel halk otobüslerinin son durağında düzenleme ve asfalt serim çalışmalarını tamamlayarak, başta otobüsçü esnafı olmak üzere üniversite ve öğrencilerin daha kaliteli hizmet almaları sağlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.