Berlin Turizm Fuarına, GÜRAL PREMİER Damgası

Güncel 08.03.2019 - 11:27, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3706+ kez okundu.
 

Berlin Turizm Fuarına, GÜRAL PREMİER Damgası

Almanya’da düzenlenen 52. ITB Berlin Turizm Fuarı 6 Mart’ta açıldı. Dünyanın en büyük turizm organizasyonları arasında sayılan fuarda Güral Premier Belek ve Güral Premier Tekirova otelleri de yerlerini aldı.
Almanya’da düzenlenen 52. ITB Berlin Turizm Fuarı 6 Mart’ta açıldı. Dünyanın en büyük turizm organizasyonları arasında sayılan fuarda Güral Premier Belek ve Güral Premier Tekirova otelleri de yerlerini aldı. Güral Premier otellerinin standları her yıl olduğu gibi bu yıl da yine göz doldurdu. Güral Şirketler Gurubu Başkanı İsmet Güral, hem Türk Turizminin hem de Güral Premier Otellerinin tanıtımına katkıda bulunmak üzere fuara ailesiyle birlikte katıldı. Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar ile birlikte ziyaretçilerin ilk günden yoğun ilgi gösterdiği Güral Premier Standını iki kez ziyaret etti. Vali Karaloğlu, İsmet Güral ve ailesiyle turizm ve fuar üzerine sohbet etti. Türk Turizmine kazandırdığı sayısız ödülle bu alanda ülkemizin önemli temsilcileri arasında yer alan Güral Premier’in Almanya fuarındaki stand ziyaretçileri arasında Opet Türkiye sahibi Fikret Öztürk ve eşi Nurten Öztürk ile ünlü oyuncu Oktay Kaynarca da vardı. Güral Premier Standına gelen misafirleri İsmet Güral, yönetim kurulu üyeleri Av.Nesrin Güral, Harika Güral, Sami Güral, Ali Güral ve eşi Ceren Güral ağırladı. 181 ülkeden üst düzey nitelikli alıcı ve 10 bin dolayında katılımcının yer aldığı fuarda dünyanın bilinen en eski tapınak merkezi olarak kabul gören Şanlıurfa yakınlarındaki Göbeklitepe’nin tanıtımına ağırlık veriliyor. Türkiye’de 2019 yılı Göbeklitepe yılı ilan edilmişti. - DORUK
Almanya’da düzenlenen 52. ITB Berlin Turizm Fuarı 6 Mart’ta açıldı. Dünyanın en büyük turizm organizasyonları arasında sayılan fuarda Güral Premier Belek ve Güral Premier Tekirova otelleri de yerlerini aldı.

Almanya’da düzenlenen 52. ITB Berlin Turizm Fuarı 6 Mart’ta açıldı. Dünyanın en büyük turizm organizasyonları arasında sayılan fuarda Güral Premier Belek ve Güral Premier Tekirova otelleri de yerlerini aldı. Güral Premier otellerinin standları her yıl olduğu gibi bu yıl da yine göz doldurdu. Güral Şirketler Gurubu Başkanı İsmet Güral, hem Türk Turizminin hem de Güral Premier Otellerinin tanıtımına katkıda bulunmak üzere fuara ailesiyle birlikte katıldı.

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar ile birlikte ziyaretçilerin ilk günden yoğun ilgi gösterdiği Güral Premier Standını iki kez ziyaret etti. Vali Karaloğlu, İsmet Güral ve ailesiyle turizm ve fuar üzerine sohbet etti. Türk Turizmine kazandırdığı sayısız ödülle bu alanda ülkemizin önemli temsilcileri arasında yer alan Güral Premier’in Almanya fuarındaki stand ziyaretçileri arasında Opet Türkiye sahibi Fikret Öztürk ve eşi Nurten Öztürk ile ünlü oyuncu Oktay Kaynarca da vardı. Güral Premier Standına gelen misafirleri İsmet Güral, yönetim kurulu üyeleri Av.Nesrin Güral, Harika Güral, Sami Güral, Ali Güral ve eşi Ceren Güral ağırladı.

181 ülkeden üst düzey nitelikli alıcı ve 10 bin dolayında katılımcının yer aldığı fuarda dünyanın bilinen en eski tapınak merkezi olarak kabul gören Şanlıurfa yakınlarındaki Göbeklitepe’nin tanıtımına ağırlık veriliyor. Türkiye’de 2019 yılı Göbeklitepe yılı ilan edilmişti. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.