BELEDİYE TEK KULLANIMLIK SECCADE DAĞITTI

Güncel 12.06.2020 - 20:10, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3981+ kez okundu.
 

BELEDİYE TEK KULLANIMLIK SECCADE DAĞITTI

Kütahya Belediyesi, Cuma namazı kılacak vatandaşlarımız için ekiplerini seferber etti
Normalleşme süreci kapsamında da halk sağlığını ön planda tutmayı amaçlayan Kütahya Belediyesi, Cuma namazı kılınacak pazaryerlerinde cuma namazı kılmaya gelen vatandaşların sağlığını korumak için birçok hizmeti titizlikle yerine getirdi. Kütahya Belediyesi’nin aldığı tedbirler kapsamında Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe pazaryerleri Cuma namazı öncesi dezenfekte edildi. Cuma namazı ibadetini yerine getirmek için pazaryerine gelen vatandaşlarımıza ücretsiz olarak tek kullanımlık maske ve seccade dağıtan Kütahya Belediyesi ekipleri, söz konusu alanlara namaz kılma üzere gelenlere ateş ölçümü de yaptı. Tek kullanımlık seccade ve maske dağıtımı ile dezenfekte çalışmaları cuma namazına gelen vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı. Belediyemizin kapalı pazar yerlerinin hazırlanması,dezenfekde edilmesi, maske ve tek kullanımlık seccade dağıtması bizleri çok memnun etti.Emeği geçenlerden Allah razı olsun diyerek memnuniyetlerini dile getridiler. DORUK HABER-Hüdayim GÜLER
Kütahya Belediyesi, Cuma namazı kılacak vatandaşlarımız için ekiplerini seferber etti

Normalleşme süreci kapsamında da halk sağlığını ön planda tutmayı amaçlayan Kütahya Belediyesi, Cuma namazı kılınacak pazaryerlerinde cuma namazı kılmaya gelen vatandaşların sağlığını korumak için birçok hizmeti titizlikle yerine getirdi.

Kütahya Belediyesi’nin aldığı tedbirler kapsamında Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe pazaryerleri Cuma namazı öncesi dezenfekte edildi. Cuma namazı ibadetini yerine getirmek için pazaryerine gelen vatandaşlarımıza ücretsiz olarak tek kullanımlık maske ve seccade dağıtan Kütahya Belediyesi ekipleri, söz konusu alanlara namaz kılma üzere gelenlere ateş ölçümü de yaptı.

Tek kullanımlık seccade ve maske dağıtımı ile dezenfekte çalışmaları cuma namazına gelen vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

Belediyemizin kapalı pazar yerlerinin hazırlanması,dezenfekde edilmesi, maske ve tek kullanımlık seccade dağıtması bizleri çok memnun etti.Emeği geçenlerden Allah razı olsun diyerek memnuniyetlerini dile getridiler.

DORUK HABER-Hüdayim GÜLER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.