Belediye Basın Yayın'dan DORUK Gazetesine Ziyaret

Spor 25.12.2020 - 18:05, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2753+ kez okundu.
 

Belediye Basın Yayın'dan DORUK Gazetesine Ziyaret

Kütahya Belediye Basın ve Yayın Birimi, DORUK Gazetesini ziyaret etti.
Kütahya Belediye Basın ve Yayın Birimi, DORUK Gazetesini ziyaret etti. Ziyaret esnasında Kütahya’nın içinde bulunduğu durum, Kütahya Belediye’sinin çalışmaları ve Kütahya basını hakkında istişarelerde bulunuldu. DORUK Gazetesi olarak, ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder Kütahya Belediyesi Basın ve Yayın Birimine başarılar dileriz. Gazetemiz ziyaretine, Kütahya Belediye’si Özel Kalem ve Basın Yayın Müdürü Alparslan TUTAR, Basın Yayın Personelleri Mert ÖZKAN ile Ahmet Emre ÖZEVREN iştirak ettiler. -DORUK/Nida
Kütahya Belediye Basın ve Yayın Birimi, DORUK Gazetesini ziyaret etti.

Kütahya Belediye Basın ve Yayın Birimi, DORUK Gazetesini ziyaret etti. Ziyaret esnasında Kütahya’nın içinde bulunduğu durum, Kütahya Belediye’sinin çalışmaları ve Kütahya basını hakkında istişarelerde bulunuldu. DORUK Gazetesi olarak, ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder Kütahya Belediyesi Basın ve Yayın Birimine başarılar dileriz.

Gazetemiz ziyaretine, Kütahya Belediye’si Özel Kalem ve Basın Yayın Müdürü Alparslan TUTAR, Basın Yayın Personelleri Mert ÖZKAN ile Ahmet Emre ÖZEVREN iştirak ettiler. -DORUK/Nida

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.