Başkanı IŞIK, Altın Kızları Ödüllendirdi

04.12.2021 - 16:08, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2708+ kez okundu.
 

Başkanı IŞIK, Altın Kızları Ödüllendirdi

Manisa'da yapılan iller arası Atatürk'ü Anma Kick Boks Şampiyonasında 5 altın, 1 gümüş madalya alan Kütahya Belediyespor Kulübü sporcuları Belediye Meclis Toplantısında Belediye Başkanı ve Meclis üyelerine takdim edildi. Kütahya Belediye'sinin 3. Dönem 11. Olağan Belediye Meclis toplantısında Kütahya Belediyespor Kulübü sporcularından Kick Boks dalında yarışan Elif KAYA ve Ezgi Ayşe ÖZTÜRK, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK tarafından ödüllendirildi.   Başkan IŞIK: "Sporcularımızın Başarıları Daim Olsun" Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Yıldızlar kategorisinde 3 ayrı branşta 3 altın madalya kazanan Elif KAYA ve 3 ayrı branşta 2 altın, 1 gümüş madalya kazanan Ezgi Ayşe ÖZTÜRK'ü başarılarından dolayı tebrik ederken; "Sporcularımızın başarıları daim olsun, Kick Boks İl Temsilcisi Ahmet ARABACI'ya teşekkür ediyorum. Kütahya Belediye Spor Kulübümüzün Kick Boks branşının açılması için bize ısrarla müracaat ederek, bu branşın açılmasına vesile oldu. Gerek il temsilcimizin gerekse antrenörümüzün Kütahya Belediye Spor Kulübü bünyesinde çalışmalarını sürdürmeleri ve kazandırdıkları madalyalar bizi mutlu ediyor. Emeklerinden ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi. Antrenör ÇAKIR: "Takdir Edilmeleri, Başarılarını Artırıyor" Kick Boks Uluslararası Hakemi ve Kütahya Belediye Spor Kulübü Antrenörü Fatma ÇAKIR, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK'a desteklerinden dolayı teşekkür ederken, takım halinde kazanılan 2.lik kupasını da takdim etti. ÇAKIR: "Gençlerimiz böyle takdir edildikçe başarıları daha da artıyor, daha da kıymetli olduklarının farkında oluyorlar. Bizim amacımız çocuklarımıza değerli olduğunu htirmektir. Başarılarımızda hem Kütahya'nın adını hem de Belediyemizin adını duyuruyoruz ve tanıtımlarını yapmış oluyoruz" dedi. İl Temsilcisi ARABACI: "İlimiz Sporcularından 2 Dünya, 1 Avrupa, Sayısız Türkiye Şampiyonlarımız Var" Kick Boks İl Temsilcisi Ahmet ARABACI da; "Kick Boks alanında şehrimizde oldukça başarılı bir süreç yaşanıyor. Ben uzun süredir Kick Boks Federasyonumuzun il temsilciliğini yapıyorum, bu süreç içerisinde ilimiz sporcuları tarafından 2 Dünya, 1 Avrupa ve sayısız Türkiye Şampiyonlukları kazanıldı. Keza geçtiğimiz sene yine Avrupa Kupasında Kütahya Belediye Spor Kulübü sporcumuz Ali CANAN, bronz madalya alırken; yine Kütahya Gençlik Merkezi S.K. sporcumuz M. Eren ÇAKIR bronz madalya ile döndüler. Kendilerine olan katkılarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın böyle değer görmeleri onlar için çok büyük bir motivasyon oluyor. Kütahya Belediye Spor Kulübümüzün tüm birimleriyle çocuklarımıza sahip çıkmalarından dolayı mutluyuz" dedi. - DORUK 

Manisa'da yapılan iller arası Atatürk'ü Anma Kick Boks Şampiyonasında 5 altın, 1 gümüş madalya alan Kütahya Belediyespor Kulübü sporcuları Belediye Meclis Toplantısında Belediye Başkanı ve Meclis üyelerine takdim edildi.

Kütahya Belediye'sinin 3. Dönem 11. Olağan Belediye Meclis toplantısında Kütahya Belediyespor Kulübü sporcularından Kick Boks dalında yarışan Elif KAYA ve Ezgi Ayşe ÖZTÜRK, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK tarafından ödüllendirildi.

 

Başkan IŞIK: "Sporcularımızın Başarıları Daim Olsun"

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Yıldızlar kategorisinde 3 ayrı branşta 3 altın madalya kazanan Elif KAYA ve 3 ayrı branşta 2 altın, 1 gümüş madalya kazanan Ezgi Ayşe ÖZTÜRK'ü başarılarından dolayı tebrik ederken; "Sporcularımızın başarıları daim olsun, Kick Boks İl Temsilcisi Ahmet ARABACI'ya teşekkür ediyorum. Kütahya Belediye Spor Kulübümüzün Kick Boks branşının açılması için bize ısrarla müracaat ederek, bu branşın açılmasına vesile oldu. Gerek il temsilcimizin gerekse antrenörümüzün Kütahya Belediye Spor Kulübü bünyesinde çalışmalarını sürdürmeleri ve kazandırdıkları madalyalar bizi mutlu ediyor. Emeklerinden ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Antrenör ÇAKIR: "Takdir Edilmeleri, Başarılarını Artırıyor"

Kick Boks Uluslararası Hakemi ve Kütahya Belediye Spor Kulübü Antrenörü Fatma ÇAKIR, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK'a desteklerinden dolayı teşekkür ederken, takım halinde kazanılan 2.lik kupasını da takdim etti. ÇAKIR: "Gençlerimiz böyle takdir edildikçe başarıları daha da artıyor, daha da kıymetli olduklarının farkında oluyorlar. Bizim amacımız çocuklarımıza değerli olduğunu htirmektir. Başarılarımızda hem Kütahya'nın adını hem de Belediyemizin adını duyuruyoruz ve tanıtımlarını yapmış oluyoruz" dedi.

İl Temsilcisi ARABACI: "İlimiz Sporcularından 2 Dünya, 1 Avrupa, Sayısız Türkiye Şampiyonlarımız Var"

Kick Boks İl Temsilcisi Ahmet ARABACI da; "Kick Boks alanında şehrimizde oldukça başarılı bir süreç yaşanıyor. Ben uzun süredir Kick Boks Federasyonumuzun il temsilciliğini yapıyorum, bu süreç içerisinde ilimiz sporcuları tarafından 2 Dünya, 1 Avrupa ve sayısız Türkiye Şampiyonlukları kazanıldı. Keza geçtiğimiz sene yine Avrupa Kupasında Kütahya Belediye Spor Kulübü sporcumuz Ali CANAN, bronz madalya alırken; yine Kütahya Gençlik Merkezi S.K. sporcumuz M. Eren ÇAKIR bronz madalya ile döndüler. Kendilerine olan katkılarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın böyle değer görmeleri onlar için çok büyük bir motivasyon oluyor. Kütahya Belediye Spor Kulübümüzün tüm birimleriyle çocuklarımıza sahip çıkmalarından dolayı mutluyuz" dedi. - DORUK 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.