KİCK BOKS'da 3. Etap Kuşak Sınavı Yapıldı

Spor 16.10.2023 - 15:02, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2087+ kez okundu.
 

KİCK BOKS'da 3. Etap Kuşak Sınavı Yapıldı

Kick Boks Federasyonunca yılda 4 defa yapılması öngörülen Kuşak Terfi Sınavının 3.sü yine Federasyon talimatı uyarınca Eylül ayında yapıldı.
Kick Boks Federasyonunca yılda 4 defa yapılması öngörülen Kuşak Terfi Sınavının 3.sü yine Federasyon talimatı uyarınca Eylül ayında yapıldı. Kütahya Gençlik Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü'nden 48, Kütahya Belediye Spor Kulübünden de 11 sporcu olmak üzere toplam 59 sporcunun katılımıyla yapıldı. Sporcuların kuşak sınavında büyük bir heyecan yaşadı.   Kick Boks Kıdemli Antrenör ve Kütahya Belediyesi Kick Boks Antrenörü Fatma Çakır, yaptığı konuşmada: “Biliyorsunuz 3 ayda bir yapılan kuşak sınavımızın bu yılki 3. Etabını yapıyoruz. Renkli kuşak sınavlarını tamamlayıp, siyah kuşak sınavlarına giren sporcularımız olduğu gibi kuşaklarını ilerleten ve yeni başlayan sporcularımız da var. Kuşak sınavları müsabakalara katılabilmemiz için gerekli, önümüzdeki sezona mevcut müsabık sporcularımızın yanında yeni yetiştirdiğimiz sporcularımızın da katılabilmesi ve sizlerin bilgilerini tazelemek adına kuşak sınavları önem arz etmektedir.   2023 Yılında 5 Uluslararası Derece 2023 yılında Ulusal ve Uluslararası derece alan sporculardan Kütahya’da 15 sporcu Kick Bokscu, bunların da 5’i uluslararası derece olmakla birlikte 9’u bizim salonumuzdan sizlerin arkadaşları, sizlerde bu başarıyı elde edebilir, hatta 2024’te daha iyi sonuçlar elde edeceğimize inanıyorum. Bu yıl daha önceki yıllarda olduğu gibi İller arası müsabakalardan da madalyalarla döndük, tabi bunlardan da önemlisi tecrübe edindik, birlik beraberlik, yardımlaşma duygularımızı geliştirdik. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ercan Şirin, Kütahya Belediye Spor Kulübü Başkanı Abdullah Damcı, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ve tüm personeline Kick Boks Federasyonu adına ve sizler adına teşekkür ediyorum. Bize şartların el verdiği desteği vermek için gayret gösteriyorlar. Yine değerli İl Temsilcimiz Ahmet Arabacı’ya bizlerin her daim yanında olduğu için çok teşekkür ederim” dedi.   İl Temsilcisi Ahmet Arabacı: “Siz sporcularımızın istikrarlı ve gayretli çalışmaları da İl Temsilcisi ve Antrenörler olarak bizim hevesimizi ve gayretimizi de artırıyor. Tabi burada en büyük alkışı da sporcularımızın aileleri hak ediyor. Maddi, manevi fedakarlıklarda bulunarak, zamanlarından, istirahatlarından fedakarlık ederek sizlere verdikleri destek, takdire şayandır. Sizler de bunun karşılığın vermek için elinizden geleni yapmak durumundasınız” dedi. Sınav sonrası toplu fotoğraf çekimi ile kuşak sınavı sona erdi. - DORUK
Kick Boks Federasyonunca yılda 4 defa yapılması öngörülen Kuşak Terfi Sınavının 3.sü yine Federasyon talimatı uyarınca Eylül ayında yapıldı.

Kick Boks Federasyonunca yılda 4 defa yapılması öngörülen Kuşak Terfi Sınavının 3.sü yine Federasyon talimatı uyarınca Eylül ayında yapıldı. Kütahya Gençlik Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü'nden 48, Kütahya Belediye Spor Kulübünden de 11 sporcu olmak üzere toplam 59 sporcunun katılımıyla yapıldı. Sporcuların kuşak sınavında büyük bir heyecan yaşadı.

 

Kick Boks Kıdemli Antrenör ve Kütahya Belediyesi Kick Boks Antrenörü Fatma Çakır, yaptığı konuşmada: “Biliyorsunuz 3 ayda bir yapılan kuşak sınavımızın bu yılki 3. Etabını yapıyoruz. Renkli kuşak sınavlarını tamamlayıp, siyah kuşak sınavlarına giren sporcularımız olduğu gibi kuşaklarını ilerleten ve yeni başlayan sporcularımız da var. Kuşak sınavları müsabakalara katılabilmemiz için gerekli, önümüzdeki sezona mevcut müsabık sporcularımızın yanında yeni yetiştirdiğimiz sporcularımızın da katılabilmesi ve sizlerin bilgilerini tazelemek adına kuşak sınavları önem arz etmektedir.

 

2023 Yılında 5 Uluslararası Derece

2023 yılında Ulusal ve Uluslararası derece alan sporculardan Kütahya’da 15 sporcu Kick Bokscu, bunların da 5’i uluslararası derece olmakla birlikte 9’u bizim salonumuzdan sizlerin arkadaşları, sizlerde bu başarıyı elde edebilir, hatta 2024’te daha iyi sonuçlar elde edeceğimize inanıyorum. Bu yıl daha önceki yıllarda olduğu gibi İller arası müsabakalardan da madalyalarla döndük, tabi bunlardan da önemlisi tecrübe edindik, birlik beraberlik, yardımlaşma duygularımızı geliştirdik.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ercan Şirin, Kütahya Belediye Spor Kulübü Başkanı Abdullah Damcı, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ve tüm personeline Kick Boks Federasyonu adına ve sizler adına teşekkür ediyorum. Bize şartların el verdiği desteği vermek için gayret gösteriyorlar. Yine değerli İl Temsilcimiz Ahmet Arabacı’ya bizlerin her daim yanında olduğu için çok teşekkür ederim” dedi.

 

İl Temsilcisi Ahmet Arabacı: “Siz sporcularımızın istikrarlı ve gayretli çalışmaları da İl Temsilcisi ve Antrenörler olarak bizim hevesimizi ve gayretimizi de artırıyor. Tabi burada en büyük alkışı da sporcularımızın aileleri hak ediyor. Maddi, manevi fedakarlıklarda bulunarak, zamanlarından, istirahatlarından fedakarlık ederek sizlere verdikleri destek, takdire şayandır. Sizler de bunun karşılığın vermek için elinizden geleni yapmak durumundasınız” dedi.

Sınav sonrası toplu fotoğraf çekimi ile kuşak sınavı sona erdi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.