Başkan CEYHUN, Gündemi Değerlendirdi

Siyaset 08.04.2020 - 12:34, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3944+ kez okundu.
 

Başkan CEYHUN, Gündemi Değerlendirdi

AK Parti İl Başkanı Sebahattin CEYHUN, son dönemde alınan tedbirlerle ilgili bilgi verirken, tedbirleri uygulamayan yada geç uygulayan ülkelerin durumunun kötü olduğunu bildirdi.
AK Parti İl Başkanı Sebahattin CEYHUN, son dönemde alınan tedbirlerle ilgili bilgi verirken, tedbirleri uygulamayan yada geç uygulayan ülkelerin durumunun kötü olduğunu bildirdi. "Telekonferans Yöntemiyle Toplantılar Düzenliyoruz" İl Başkanı CEYHUN: "Covid19 salgını sebebiyle bilim kurulumuzun tavsiyelerine uyarak İl Başkanları toplantısı ile haftalık yürütme kurulu toplantılarını ve AK Parti Kütahya milletvekillerimiz ile ilimiz ve ilçelerimiz hakkındaki değerlendirme toplantılarını ve koronavirüs tedbirleri kapsamında değerlendirmeleri telekonferans yöntemiyle gerçekleştirdik" "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" CEYHUN: "Nice sıkıntıyı birlikte göğüslediğimiz, nice mücadeleyi birlikte yürüttüğümüz Milletimizle el ele vererek, Rabbimizin yardım ve inayetiyle inşallah bu musibetin de üstesinden geleceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülük ettiği Milli Dayanışma Kampanyasında belirtmiş olduğu gibi #BizBizeYeterizTürkiyem #BizBizeYeteriz" Önlemlerin amacı memleketimizi en az zararla kurtarmak olduğunu belirten Başkan CEYHUN: "Kıymetli hemşehrilerim. Yaşamakta olduğumuz olağanüstü süreçte, hükümetimiz hemen hemen her gün bir takım yeni önlemler alıp, uygulamaya koyuyor. Bunların her birinin amacı memleketimizi bu salgından en az zararla kurtarmak. Zira bu tedbirleri uygulamayan ve geç uygulayan ülkelerin durumu gerçekten çok kötü. Rabbim inşaallah tez zamanda bu musibetten kurtarsın bizleri. Bu süreçte alınan birkaç uygulama konusunda sizleri bilgilendirmek isterim.  - İlimizde Elektrik ve Doğalgaz sayaçları okunmaya devam edecektir. Sadece ilimizdeki karantina kapsamındaki tek yer olan Simav Yeşildere (Darıca) köyünde elektrik sayaçları okunmayacak, fatura bedelleri geçmiş yılların aynı dönemindeki kullanım miktarlarının ortalamasına göre belirlenecektir. Zaten bu köyümüzde doğalgaz olmadığı İçin doğalgazla ilgili bir sayaç okuma durumu söz konusu olmayacaktır.  Terhis Belgesi, Seyahat İzin Belgesi Yerine Geçecek - Yarın bedelli askerlerimiz terhis oluyor. Askerlerimiz terhis olacakları kışlalarda sağlık kontrolünden geçirilecek. Hasta veya şüpheli olanlar hastaneye sevk edilerek testleri yapılacak, durumlarına göre işleyiş belirlenecek. Herhangi belirtisi olmayanlar terhis belgelerini alarak belirlenecek ulaşım araçları ile memleketlerine ulaştırılacak. Özel arabasıyla askerini almak isteyenler seyahat izin belgesi almak zorunda. Bu belgesi olanların seyahatinde bir problem olmayacak. Askerin terhis belgesi de seyahat izin belgesi yerine geçecek. Memleketlerine gelen askerler 14 gün evlerinde izole olacaklar ve resmi kurumlarca sık sık sağlık ve izolasyon uyum durumları kontrol edilecek. Evde kalın, Sağlıkla kalın" ifadelerini kullandı. - DORUK Fatma Çakır
AK Parti İl Başkanı Sebahattin CEYHUN, son dönemde alınan tedbirlerle ilgili bilgi verirken, tedbirleri uygulamayan yada geç uygulayan ülkelerin durumunun kötü olduğunu bildirdi.

AK Parti İl Başkanı Sebahattin CEYHUN, son dönemde alınan tedbirlerle ilgili bilgi verirken, tedbirleri uygulamayan yada geç uygulayan ülkelerin durumunun kötü olduğunu bildirdi.

"Telekonferans Yöntemiyle Toplantılar Düzenliyoruz"

İl Başkanı CEYHUN: "Covid19 salgını sebebiyle bilim kurulumuzun tavsiyelerine uyarak İl Başkanları toplantısı ile haftalık yürütme kurulu toplantılarını ve AK Parti Kütahya milletvekillerimiz ile ilimiz ve ilçelerimiz hakkındaki değerlendirme toplantılarını ve koronavirüs tedbirleri kapsamında değerlendirmeleri telekonferans yöntemiyle gerçekleştirdik"

"Biz Bize Yeteriz Türkiyem"

CEYHUN: "Nice sıkıntıyı birlikte göğüslediğimiz, nice mücadeleyi birlikte yürüttüğümüz Milletimizle el ele vererek, Rabbimizin yardım ve inayetiyle inşallah bu musibetin de üstesinden geleceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülük ettiği Milli Dayanışma Kampanyasında belirtmiş olduğu gibi #BizBizeYeterizTürkiyem #BizBizeYeteriz"

Önlemlerin amacı memleketimizi en az zararla kurtarmak olduğunu belirten Başkan CEYHUN: "Kıymetli hemşehrilerim. Yaşamakta olduğumuz olağanüstü süreçte, hükümetimiz hemen hemen her gün bir takım yeni önlemler alıp, uygulamaya koyuyor. Bunların her birinin amacı memleketimizi bu salgından en az zararla kurtarmak. Zira bu tedbirleri uygulamayan ve geç uygulayan ülkelerin durumu gerçekten çok kötü. Rabbim inşaallah tez zamanda bu musibetten kurtarsın bizleri. Bu süreçte alınan birkaç uygulama konusunda sizleri bilgilendirmek isterim. 
- İlimizde Elektrik ve Doğalgaz sayaçları okunmaya devam edecektir. Sadece ilimizdeki karantina kapsamındaki tek yer olan Simav Yeşildere (Darıca) köyünde elektrik sayaçları okunmayacak, fatura bedelleri geçmiş yılların aynı dönemindeki kullanım miktarlarının ortalamasına göre belirlenecektir. Zaten bu köyümüzde doğalgaz olmadığı İçin doğalgazla ilgili bir sayaç okuma durumu söz konusu olmayacaktır. 

Terhis Belgesi, Seyahat İzin Belgesi Yerine Geçecek
- Yarın bedelli askerlerimiz terhis oluyor. Askerlerimiz terhis olacakları kışlalarda sağlık kontrolünden geçirilecek. Hasta veya şüpheli olanlar hastaneye sevk edilerek testleri yapılacak, durumlarına göre işleyiş belirlenecek. Herhangi belirtisi olmayanlar terhis belgelerini alarak belirlenecek ulaşım araçları ile memleketlerine ulaştırılacak. Özel arabasıyla askerini almak isteyenler seyahat izin belgesi almak zorunda. Bu belgesi olanların seyahatinde bir problem olmayacak. Askerin terhis belgesi de seyahat izin belgesi yerine geçecek. Memleketlerine gelen askerler 14 gün evlerinde izole olacaklar ve resmi kurumlarca sık sık sağlık ve izolasyon uyum durumları kontrol edilecek. Evde kalın, Sağlıkla kalın" ifadelerini kullandı. - DORUK Fatma Çakır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.