Başkan CEYHUN: Emanet Oylar Geri Dönecek

Güncel 28.07.2020 - 14:51, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3096+ kez okundu.
 

Başkan CEYHUN: Emanet Oylar Geri Dönecek

AK Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi.
AK Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi.  Başkan Sebahattin Ceyhun: "Basın güvenli bilgi demek, özellikle sosyal medyanın gelişmesi ile her dakika bilgi akışı var. Ama teyitli bilginin yüzde yetmişlerde kaldığını görüyoruz. Dolayısıyla sizden çıkan haberlerin doğruluğuna inanarak, gazetelerinizi okuyor, haberlerinizi takip ediyoruz. Bir bilginin sizden geliyor olması, doğruluğunun teyidi anlamına geliyor. Halkımızın gönlünde beklentiler var. Bu beklentilerin karşılanması çok önemli. Hastanenin şuan da hızlı gidişinin emanet oyların geri dönüşünde önemli bir faktör olacağını düşünüyorum. Samimiyetle vatandaşlarımızın arasında yer alıyoruz. Halkın içinde olmak ve onların dertlerini dinlemek, benim için çok önemli. Partimizde hemen hemen her gün halk günü yapılıyor. Partimize Kütahya'nın küskünlüğünün olduğu söyleniyor, bu küslüğün geçici bir kırgınlık olduğunu düşünüyoruz. Bunun giderilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Hep daha aktif çalışmaya devam edeceğiz. 2. OSB ile ilgili bir toplantı yaptık. Yatırımcılarımızın dertlerini dinledik. Notlar aldık. Bunlarla ilgili anında müdahil olduğumuz konular oldu. Ama herkesin merak ettiği bir Hamburger Turkey mevzusu vardı. Bizim nedense insanlarımız bardağın boş tarafından gidiyor. 'Gidiyor, kaçtı, zaten olmuyor, engellediler” gibi bir imaj olunmuştu. İnanın çok yakından takip ediyorum. Bizzat arıyorum, ulaşıyorum, hatta belki beraber bir yurt dışı seyahati yapmamız da mümkün olabilir çünkü burada biz ikinci kez onlardan bir yatırım bekliyoruz. İnşallah buradaki yatırım sonuçlandıktan sonra Zafer OSB ile ilgili de bir çalışma yapmaları konusunda kendileriyle konuştuk ve bu sözü alık diyebiliriz. Yatırıma geçer geçmez bilmiyorum ama ciddi değerlendirecekler. Bu anlamda onlardan şöyle bir şey duyduk, kendileri de ilettiler; bayram sonrası hemen tekrar hafriyat çalışmalarına başlıyorlar, yaklaşık 750 bin metreküp daha toprak almaları ve patlatma yapmaları gerekiyor. Bu anlamda önlerinde hiçbir engel yok, hemen başlayacaklar. 2. OSB’mizin belli sorunları vardı onlarla ilgili de iletilmesi gerekenler iletildi ama anında müdahil olunması gerekenlerde anında müdahil olundu. Çalışmalarımızı 1. OSB, Zafer OSB ve ilçelerdeki OSB’lerde de yapmayı düşünüyoruz. " dedi.  Toplantıya AK Parti İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, Merkez İlçe Başkanı Fatih Oruç ve İl Kadın Kolları Başkanı Melek Mankan, Medya Tanıtım Başkanı Fatih Tekin ve basın mensupları katıldı.  - DORUK
AK Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi.  Başkan Sebahattin Ceyhun: "Basın güvenli bilgi demek, özellikle sosyal medyanın gelişmesi ile her dakika bilgi akışı var. Ama teyitli bilginin yüzde yetmişlerde kaldığını görüyoruz. Dolayısıyla sizden çıkan haberlerin doğruluğuna inanarak, gazetelerinizi okuyor, haberlerinizi takip ediyoruz. Bir bilginin sizden geliyor olması, doğruluğunun teyidi anlamına geliyor.

Halkımızın gönlünde beklentiler var. Bu beklentilerin karşılanması çok önemli. Hastanenin şuan da hızlı gidişinin emanet oyların geri dönüşünde önemli bir faktör olacağını düşünüyorum. Samimiyetle vatandaşlarımızın arasında yer alıyoruz. Halkın içinde olmak ve onların dertlerini dinlemek, benim için çok önemli. Partimizde hemen hemen her gün halk günü yapılıyor.

Partimize Kütahya'nın küskünlüğünün olduğu söyleniyor, bu küslüğün geçici bir kırgınlık olduğunu düşünüyoruz. Bunun giderilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Hep daha aktif çalışmaya devam edeceğiz.

2. OSB ile ilgili bir toplantı yaptık. Yatırımcılarımızın dertlerini dinledik. Notlar aldık. Bunlarla ilgili anında müdahil olduğumuz konular oldu. Ama herkesin merak ettiği bir Hamburger Turkey mevzusu vardı. Bizim nedense insanlarımız bardağın boş tarafından gidiyor. 'Gidiyor, kaçtı, zaten olmuyor, engellediler” gibi bir imaj olunmuştu. İnanın çok yakından takip ediyorum. Bizzat arıyorum, ulaşıyorum, hatta belki beraber bir yurt dışı seyahati yapmamız da mümkün olabilir çünkü burada biz ikinci kez onlardan bir yatırım bekliyoruz. İnşallah buradaki yatırım sonuçlandıktan sonra Zafer OSB ile ilgili de bir çalışma yapmaları konusunda kendileriyle konuştuk ve bu sözü alık diyebiliriz. Yatırıma geçer geçmez bilmiyorum ama ciddi değerlendirecekler. Bu anlamda onlardan şöyle bir şey duyduk, kendileri de ilettiler; bayram sonrası hemen tekrar hafriyat çalışmalarına başlıyorlar, yaklaşık 750 bin metreküp daha toprak almaları ve patlatma yapmaları gerekiyor. Bu anlamda önlerinde hiçbir engel yok, hemen başlayacaklar. 2. OSB’mizin belli sorunları vardı onlarla ilgili de iletilmesi gerekenler iletildi ama anında müdahil olunması gerekenlerde anında müdahil olundu. Çalışmalarımızı 1. OSB, Zafer OSB ve ilçelerdeki OSB’lerde de yapmayı düşünüyoruz. " dedi. 

Toplantıya AK Parti İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, Merkez İlçe Başkanı Fatih Oruç ve İl Kadın Kolları Başkanı Melek Mankan, Medya Tanıtım Başkanı Fatih Tekin ve basın mensupları katıldı.  - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.