Milletvekili Adayı Osman GEZGİN: Baraj Yok, Yeniden Refah Var

Siyaset 01.05.2023 - 10:43, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3835+ kez okundu.
 

Milletvekili Adayı Osman GEZGİN: Baraj Yok, Yeniden Refah Var

Yeniden Refah Partisi Milletvekili Adayı Osman GEZGİN, Yeniden Refah’ın Cumhur İttifakında yer aldığı için ittifakın yüzde 7 oy barajı probleminin olmadığını, oyların boşa gitmeyeceği, Yeniden Refah kadrolarının meclise gireceğini belirterek; 681 projenin
Yeniden Refah Partisi Milletvekili Adayı Osman GEZGİN, Yeniden Refah’ın Cumhur İttifakında yer aldığı için ittifakın yüzde 7 oy barajı probleminin olmadığını, oyların boşa gitmeyeceği, Yeniden Refah kadrolarının meclise gireceğini belirterek; 681 projenin hazır olduğu, genç siyasetçilerin olduğu kadrolara oy vereceklerine inandıklarını ifade etti.   Oylarınız Boşa Gitmeyecek Yeniden Refah Partisi Kütahya Birinci Sıra Milletvekili Adayı Osman GEZGİN: “Kıymetli Kütahyalı hemşerilerim, 14 Mayıs 2023 tarihinde genel seçimlere gidiyoruz. Bu seçimlerde 2 tane oy vereceksiniz. Bir tanesi Cumhurbaşkanlığı için, diğeri ise milletvekilliği için. Milletvekilliğinde hassaten Yeniden Refah partimize oylarınızı bekliyoruz. Yeniden Refah partimiz ittifakın içerisinde olduğu için yüzde 7 barajı gibi bir problem de ortadan kalkmış oluyor. Dolayısıyla oylarınız kesinlikle boşa gitmeyecek ve Yeniden Refah Partisi kadroları meclise girecek inşallah.     Her Konu Siyasetle İlgili, Doğru Karar Verilmeli Kıymetli genç kardeşlerim hepinizi saygıyla selamlıyorum. Birçoğunuz bu dönem ilk defa oy kullanacaksınız ve genelde gördüğümüz kardeşlerimiz siyasetten uzak duruyorlar. Ama siyaset bizim hayatımızın her alanı ile alakalı, ekonomiyle alakalı, istihdamla alakalı, teknolojiyle alakalı, adalet ve özgürlüklerle alakalı. Her konu esasında siyasetin bir parçası oluyor. Bu nedenle doğru karar verilmesi gerekiyor.   Genç Kardeşlerimiz, Sizlerin Araştırma Yaptığınızı Biliyoruz Sizlerin araştırmalar yaptığınızı iyi biliyoruz ve bu araştırmalar neticesinde şunlara dikkat edeceğinizden biz eminiz. Projeleri olan ayakları yere basan, geleceğe karşı güven veren ve özellikle genç liderlerin, genç siyasetçilerin olduğu gençlerin daha iyi anlayabileceği kişilerin içerisinde bulunduğu kadrolara oy vereceğinizden eminiz. Liderimiz Fatih ERBAKAN, 681 Proje Hazırladı Yeniden Refah Partisi kadroları, arabada gaz pedal gibi projelerle ilerlemiyor. Bakın proton hızlandırıcı merkezleri üzerinde çalışıyoruz. Ekonomiyi ve istihdamı artırıcı ağır sanayiler üzerinde çalışıyoruz. Fabrika yapan fabrikalar üzerinde çalışıyoruz. Tıpkı kim gibi Erbakan Hocamız gibi oğlu Doktor Fatih Erbakan da liderimiz de sizler için 681 tane proje hazırladı. Unutma Baraj Yok, Yeniden Refah Var Partimiz, Cumhur İttifakına katılarak akıllardaki barajı endişesini ortadan kaldırdı. Çünkü seçim kanununun 33 üncü maddesine göre ittifakın toplam oyu yüzde 7’yi geçtiğinde, o ittifaktaki tüm partiler de barajı geçmiş olacak. Bu yüzden milletvekili seçimlerinde Yeniden Refah’a verilecek her bir oy, partimizin milletvekili çıkarmasına doğrudan katkı sağlayacak; Yeniden Refah mecliste hayra motor, şerre fren olsun diye, şimdi sıra sende vereceğin oyla milli görüşün meclise daha güçlü girmesine sen de destek ol. Unutma baraj yok, Yeniden Refah var” dedi. – DORUK Fatma
Yeniden Refah Partisi Milletvekili Adayı Osman GEZGİN, Yeniden Refah’ın Cumhur İttifakında yer aldığı için ittifakın yüzde 7 oy barajı probleminin olmadığını, oyların boşa gitmeyeceği, Yeniden Refah kadrolarının meclise gireceğini belirterek; 681 projenin

Yeniden Refah Partisi Milletvekili Adayı Osman GEZGİN, Yeniden Refah’ın Cumhur İttifakında yer aldığı için ittifakın yüzde 7 oy barajı probleminin olmadığını, oyların boşa gitmeyeceği, Yeniden Refah kadrolarının meclise gireceğini belirterek; 681 projenin hazır olduğu, genç siyasetçilerin olduğu kadrolara oy vereceklerine inandıklarını ifade etti.

 

Oylarınız Boşa Gitmeyecek

Yeniden Refah Partisi Kütahya Birinci Sıra Milletvekili Adayı Osman GEZGİN: “Kıymetli Kütahyalı hemşerilerim, 14 Mayıs 2023 tarihinde genel seçimlere gidiyoruz. Bu seçimlerde 2 tane oy vereceksiniz. Bir tanesi Cumhurbaşkanlığı için, diğeri ise milletvekilliği için. Milletvekilliğinde hassaten Yeniden Refah partimize oylarınızı bekliyoruz. Yeniden Refah partimiz ittifakın içerisinde olduğu için yüzde 7 barajı gibi bir problem de ortadan kalkmış oluyor. Dolayısıyla oylarınız kesinlikle boşa gitmeyecek ve Yeniden Refah Partisi kadroları meclise girecek inşallah.  

 

Her Konu Siyasetle İlgili, Doğru Karar Verilmeli

Kıymetli genç kardeşlerim hepinizi saygıyla selamlıyorum. Birçoğunuz bu dönem ilk defa oy kullanacaksınız ve genelde gördüğümüz kardeşlerimiz siyasetten uzak duruyorlar. Ama siyaset bizim hayatımızın her alanı ile alakalı, ekonomiyle alakalı, istihdamla alakalı, teknolojiyle alakalı, adalet ve özgürlüklerle alakalı. Her konu esasında siyasetin bir parçası oluyor. Bu nedenle doğru karar verilmesi gerekiyor.

 

Genç Kardeşlerimiz, Sizlerin Araştırma Yaptığınızı Biliyoruz

Sizlerin araştırmalar yaptığınızı iyi biliyoruz ve bu araştırmalar neticesinde şunlara dikkat edeceğinizden biz eminiz. Projeleri olan ayakları yere basan, geleceğe karşı güven veren ve özellikle genç liderlerin, genç siyasetçilerin olduğu gençlerin daha iyi anlayabileceği kişilerin içerisinde bulunduğu kadrolara oy vereceğinizden eminiz.

Liderimiz Fatih ERBAKAN, 681 Proje Hazırladı

Yeniden Refah Partisi kadroları, arabada gaz pedal gibi projelerle ilerlemiyor. Bakın proton hızlandırıcı merkezleri üzerinde çalışıyoruz. Ekonomiyi ve istihdamı artırıcı ağır sanayiler üzerinde çalışıyoruz. Fabrika yapan fabrikalar üzerinde çalışıyoruz. Tıpkı kim gibi Erbakan Hocamız gibi oğlu Doktor Fatih Erbakan da liderimiz de sizler için 681 tane proje hazırladı.

Unutma Baraj Yok, Yeniden Refah Var

Partimiz, Cumhur İttifakına katılarak akıllardaki barajı endişesini ortadan kaldırdı. Çünkü seçim kanununun 33 üncü maddesine göre ittifakın toplam oyu yüzde 7’yi geçtiğinde, o ittifaktaki tüm partiler de barajı geçmiş olacak. Bu yüzden milletvekili seçimlerinde Yeniden Refah’a verilecek her bir oy, partimizin milletvekili çıkarmasına doğrudan katkı sağlayacak; Yeniden Refah mecliste hayra motor, şerre fren olsun diye, şimdi sıra sende vereceğin oyla milli görüşün meclise daha güçlü girmesine sen de destek ol. Unutma baraj yok, Yeniden Refah var” dedi. – DORUK Fatma

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.