Kütahyalı Kick Bokscular Dünya Kupasına Madalya İçin Gidiyor

Spor 14.05.2023 - 14:37, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3264+ kez okundu.
 

Kütahyalı Kick Bokscular Dünya Kupasına Madalya İçin Gidiyor

Türkiye Kick Boks Federasyonu faaliyet programında yer alan İstanbul'da 17 - 21 Mayıs tarihleri arasında 40 ülkenin katılımı ile gerçekleşecek olan 8. Uluslararası Turkish Open Kick Boks Dünya Kupası'na katılacak idareci, antrenör ve sporcularımız belirle
Türkiye Kick Boks Federasyonu faaliyet programında yer alan İstanbul'da 17 - 21 Mayıs tarihleri arasında 40 ülkenin katılımı ile gerçekleşecek olan 8. Uluslararası Turkish Open Kick Boks Dünya Kupası'na katılacak idareci, antrenör ve sporcularımız belirlendi. Kick Boks Dünya Kupası’na İdareci ve Antrenör Ahmet ARABACI nezaretinde, Bilal Efe BUDAK, Havva GÜLMÜŞCAN, Fatma ÇETİN, Rümeysa SAVAŞ, Ebrar GÜLMÜŞCAN, Elif KAYA, Ezgi Ayşe ÖZTÜRK, Şükrullah TÜRKSOYLU'dan oluşan kafilemiz katılırken; Uluslararası Hakemimiz Fatma ÇAKIR da Federasyon'un görevlendirmesi üzerine şampiyonada Hakem olarak görev alacak. İdareci ve Antrenör Ahmet ARABACI ile birlikte, Kütahya Belediyespor’un sporcuları Bilal Efe BUDAK Minik Erkek Point Fighting 47 kg’da, Havva GÜLMÜŞCAN Minik Bayanlar Point Fighting +47kg’da, Genç Bayanlar Light Contact’ta Ezgi Ayşe ÖZTÜRK +70 kg’da, Rümeysa SAVAŞ 60 kg’da, Elif KAYA 70 kg’da; Genç Bayanlar Point Fighting +70 kg’da Ezgi Ayşe ÖZTÜRK yarışacak olup; Genç Bayanlar Full Contact’ta 56 kg’da Fatma ÇETİN, 60 kg’da Ebrar GÜLMÜŞCAN, Genç Erkekler Full Contact 60 kg’da Şükrullah TÜRKSOYLU Kick Boks Dünya Kupasına katılacaktır. Milli takım oluşturma kriterleri üç etap halinde değerlendirilirken; ilk ayağı Şanlıurfa’da Ocak ayında Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası ile yapılmıştı ve sporcularımız bu turnuvadan 3 madalya ile dönmüştü. İkinci etapı ise Mayıs ayında yapılacak olan 8. Uluslararası Turkish Open Kick Boks Dünya Kupası ve üçüncü kısmını 6 – 14 Temmuz tarihlerinde Mardin'de yapılacak Türkiye Şampiyonası oluşturmaktadır. Sporcular üç şampiyona boyunca kendi branş ve sıkletlerinde en yüksek puanı almaları halinde milli takıma seçilme şansını elde edecek. Sporcularımız ilk turnuvada elde ettikleri puanların üzerine bu şampiyonada ve Türkiye Şampiyonasında milli takıma seçilecek puanı elde etmek üzere kıyasıya bir mücadeleye hazır olup, müsabakalara bu hazırlık içerisinde katılacaklardır. Sporcularımıza başarılar diliyoruz. - DORUK
Türkiye Kick Boks Federasyonu faaliyet programında yer alan İstanbul'da 17 - 21 Mayıs tarihleri arasında 40 ülkenin katılımı ile gerçekleşecek olan 8. Uluslararası Turkish Open Kick Boks Dünya Kupası'na katılacak idareci, antrenör ve sporcularımız belirle

Türkiye Kick Boks Federasyonu faaliyet programında yer alan İstanbul'da 17 - 21 Mayıs tarihleri arasında 40 ülkenin katılımı ile gerçekleşecek olan 8. Uluslararası Turkish Open Kick Boks Dünya Kupası'na katılacak idareci, antrenör ve sporcularımız belirlendi.

Kick Boks Dünya Kupası’na İdareci ve Antrenör Ahmet ARABACI nezaretinde, Bilal Efe BUDAK, Havva GÜLMÜŞCAN, Fatma ÇETİN, Rümeysa SAVAŞ, Ebrar GÜLMÜŞCAN, Elif KAYA, Ezgi Ayşe ÖZTÜRK, Şükrullah TÜRKSOYLU'dan oluşan kafilemiz katılırken; Uluslararası Hakemimiz Fatma ÇAKIR da Federasyon'un görevlendirmesi üzerine şampiyonada Hakem olarak görev alacak.

İdareci ve Antrenör Ahmet ARABACI ile birlikte, Kütahya Belediyespor’un sporcuları Bilal Efe BUDAK Minik Erkek Point Fighting 47 kg’da, Havva GÜLMÜŞCAN Minik Bayanlar Point Fighting +47kg’da, Genç Bayanlar Light Contact’ta Ezgi Ayşe ÖZTÜRK +70 kg’da, Rümeysa SAVAŞ 60 kg’da, Elif KAYA 70 kg’da; Genç Bayanlar Point Fighting +70 kg’da Ezgi Ayşe ÖZTÜRK yarışacak olup; Genç Bayanlar Full Contact’ta 56 kg’da Fatma ÇETİN, 60 kg’da Ebrar GÜLMÜŞCAN, Genç Erkekler Full Contact 60 kg’da Şükrullah TÜRKSOYLU Kick Boks Dünya Kupasına katılacaktır.

Milli takım oluşturma kriterleri üç etap halinde değerlendirilirken; ilk ayağı Şanlıurfa’da Ocak ayında Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası ile yapılmıştı ve sporcularımız bu turnuvadan 3 madalya ile dönmüştü. İkinci etapı ise Mayıs ayında yapılacak olan 8. Uluslararası Turkish Open Kick Boks Dünya Kupası ve üçüncü kısmını 6 – 14 Temmuz tarihlerinde Mardin'de yapılacak Türkiye Şampiyonası oluşturmaktadır. Sporcular üç şampiyona boyunca kendi branş ve sıkletlerinde en yüksek puanı almaları halinde milli takıma seçilme şansını elde edecek.

Sporcularımız ilk turnuvada elde ettikleri puanların üzerine bu şampiyonada ve Türkiye Şampiyonasında milli takıma seçilecek puanı elde etmek üzere kıyasıya bir mücadeleye hazır olup, müsabakalara bu hazırlık içerisinde katılacaklardır. Sporcularımıza başarılar diliyoruz. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.