Başkan IŞIK, Hızlı Başladı

Spor 19.04.2019 - 08:43, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3261+ kez okundu.
 

Başkan IŞIK, Hızlı Başladı

Yeni Belediye Başkanı seçilen Prof. Dr. Alim IŞIK, görevi devraldığı andan itibaren yaptığı çalışmalarla kendisini hıssettirdi. Toplumun her kesimine hitap eden uygulamaları ile kendisine oy vermeyenlerin bile takdirini ve sempatisini kazandı. Göreve gelişinin hemen akabinde önce Büyük Türk Bayraklarını ve Atatürk Posterini Belediye binasına astıran Başkan IŞIK, yine Kütahya Belediyesi'nin tabelasına T.C. ibaresini ekleterek ve daha önceki yıkılan Belediye binasının önünden depoya kaldırılan Atatürk'ün Kütahya'yı metheden mektubunun da Belediye'nin önüne yeniden monte edilmesi talimatını vererek; toplumun nabzını en iyi şekilde tuttuğunu gösterirken; Otogar'da sorun olarak vatandaşın rahatsızlığını giderecek şekilde gece 00:00 ile 07:00 arasında Belediye Otobüslerinin servis yapması talimatı; metruk binaların yıkılması ile ilgili Fen İşlerinin harekete geçirilmesi, Açık Kapı Belediyeciliği, Şeffaf Belediyecilik, ihalelerdeki şeffaflık için e-ihale sistemi, özellikle öğrencilerin Kütahya'ya ikametlerini taşımaları için planladıkları projenin gerçekçiliği, bu arada açık kapı belediyeciliğini uygulayan görevlilerin Kütahya yöresel kıyafetleriyle görev yapıp, farklı bir imaj ortaya konması hemen hemen Kütahya'nın tüm halkının beğenisini ve takdirini kazandı. Geçmişteki siyasi deneyimleri ve Cumhur İttifakı nedeniyle Devlet desteğini alırken de zorlanmayacağı gerçeğinden hareket edildiğinde Kütahya'mıza önemli katkılar sağlanacağının sinyali; Üniversite ile şehrin sanayicileri ve iş adamları ile birlikte hareket edilmesi için teşebbüsleri geleceğe umutla bakılmasını sağlıyor. DORUK Gazetesi olarak Belediye Başkanımız Sayın Prof. Dr. Alim IŞIK ve ekibine başarılar diliyoruz. - DORUK Ahmet Arabacı

Yeni Belediye Başkanı seçilen Prof. Dr. Alim IŞIK, görevi devraldığı andan itibaren yaptığı çalışmalarla kendisini hıssettirdi.

Toplumun her kesimine hitap eden uygulamaları ile kendisine oy vermeyenlerin bile takdirini ve sempatisini kazandı. Göreve gelişinin hemen akabinde önce Büyük Türk Bayraklarını ve Atatürk Posterini Belediye binasına astıran Başkan IŞIK, yine Kütahya Belediyesi'nin tabelasına T.C. ibaresini ekleterek ve daha önceki yıkılan Belediye binasının önünden depoya kaldırılan Atatürk'ün Kütahya'yı metheden mektubunun da Belediye'nin önüne yeniden monte edilmesi talimatını vererek; toplumun nabzını en iyi şekilde tuttuğunu gösterirken; Otogar'da sorun olarak vatandaşın rahatsızlığını giderecek şekilde gece 00:00 ile 07:00 arasında Belediye Otobüslerinin servis yapması talimatı; metruk binaların yıkılması ile ilgili Fen İşlerinin harekete geçirilmesi, Açık Kapı Belediyeciliği, Şeffaf Belediyecilik, ihalelerdeki şeffaflık için e-ihale sistemi, özellikle öğrencilerin Kütahya'ya ikametlerini taşımaları için planladıkları projenin gerçekçiliği, bu arada açık kapı belediyeciliğini uygulayan görevlilerin Kütahya yöresel kıyafetleriyle görev yapıp, farklı bir imaj ortaya konması hemen hemen Kütahya'nın tüm halkının beğenisini ve takdirini kazandı.

Geçmişteki siyasi deneyimleri ve Cumhur İttifakı nedeniyle Devlet desteğini alırken de zorlanmayacağı gerçeğinden hareket edildiğinde Kütahya'mıza önemli katkılar sağlanacağının sinyali; Üniversite ile şehrin sanayicileri ve iş adamları ile birlikte hareket edilmesi için teşebbüsleri geleceğe umutla bakılmasını sağlıyor.

DORUK Gazetesi olarak Belediye Başkanımız Sayın Prof. Dr. Alim IŞIK ve ekibine başarılar diliyoruz. - DORUK Ahmet Arabacı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.