Rektör UYSAL: Kütahya Basını Önemli Görevler Üstleniyor

Yerel 23.02.2023 - 09:52, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3711+ kez okundu.
 

Rektör UYSAL: Kütahya Basını Önemli Görevler Üstleniyor

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti yönetim kuruluna ilk hayırlı olsun ziyareti, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal tarafından yapıldı.
Kütahya Gazeteciler Cemiyeti yönetim kuruluna ilk hayırlı olsun ziyareti, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal tarafından yapıldı. Uysal, doğru bilgiye her zaman ihtiyaç duyulduğunu, basın mensuplarının da bu konuda önemli görevler üstlendiğini söyledi Kütahya Gazeteciler Cemiyeti olağan genel kurul toplantısı sonrasında hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal, Başkan Erkan Sağlam ve yönetim kuruluna görevlerinde başarılar diledi. Uysal, doğru bilgiye her zaman ihtiyaç duyulduğunu, basın mensuplarının da bu konuda önemli görevler üstlendiğini söyledi. Kütahya basınında ki birlik beraberliğin önemli olduğunu ve Kütahya’da bunu gördüklerini söyleyen Uysal, çevre illerle de kıyaslandığında ön sıralarda olduğunu ifade etti. Nisan Ayında Uzaktan Eğitimle İlgili Tekrar Karar Verilecek Uysal, üniversitelerin yaşanılan deprem nedeniyle Nisan ayına kadar uzaktan eğitim kararı aldığını hatırlatarak “Nisan ayında son duruma bakılacak ve yeni bir karar verilecek” dedi.  Bölgede ki öğrencileriyle ilgili olarak ise Uysal “Bölgede Bin 990 öğrencimiz var. 5 öğrencimizin vefat ettiğini öğrendik. Enkaz altında ise 3 öğrencimiz mevcut. Bunlar kesinleşen.  350 öğrencimize ise henüz ulaşamadık. İnşallah durumları iyidir. Bizler çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. Ziyaret sonunda Başkan Erkan Sağlam ve yönetim kurulu Uysal’a cemiyetin tabağını hediye etti. Başkan Erkan Sağlam, Rektör Uysal’a ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek birlik beraberlik içinde çalışmaya devam edecekleri, Kütahya adına yapılacak tüm projelere destek olacaklarını vurguladı.
Kütahya Gazeteciler Cemiyeti yönetim kuruluna ilk hayırlı olsun ziyareti, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal tarafından yapıldı.

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti yönetim kuruluna ilk hayırlı olsun ziyareti, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal tarafından yapıldı. Uysal, doğru bilgiye her zaman ihtiyaç duyulduğunu, basın mensuplarının da bu konuda önemli görevler üstlendiğini söyledi

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti olağan genel kurul toplantısı sonrasında hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal, Başkan Erkan Sağlam ve yönetim kuruluna görevlerinde başarılar diledi. Uysal, doğru bilgiye her zaman ihtiyaç duyulduğunu, basın mensuplarının da bu konuda önemli görevler üstlendiğini söyledi. Kütahya basınında ki birlik beraberliğin önemli olduğunu ve Kütahya’da bunu gördüklerini söyleyen Uysal, çevre illerle de kıyaslandığında ön sıralarda olduğunu ifade etti.

Nisan Ayında Uzaktan Eğitimle İlgili Tekrar Karar Verilecek

Uysal, üniversitelerin yaşanılan deprem nedeniyle Nisan ayına kadar uzaktan eğitim kararı aldığını hatırlatarak “Nisan ayında son duruma bakılacak ve yeni bir karar verilecek” dedi.  Bölgede ki öğrencileriyle ilgili olarak ise Uysal “Bölgede Bin 990 öğrencimiz var. 5 öğrencimizin vefat ettiğini öğrendik. Enkaz altında ise 3 öğrencimiz mevcut. Bunlar kesinleşen.  350 öğrencimize ise henüz ulaşamadık. İnşallah durumları iyidir. Bizler çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. Ziyaret sonunda Başkan Erkan Sağlam ve yönetim kurulu Uysal’a cemiyetin tabağını hediye etti. Başkan Erkan Sağlam, Rektör Uysal’a ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek birlik beraberlik içinde çalışmaya devam edecekleri, Kütahya adına yapılacak tüm projelere destek olacaklarını vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.