Başkan IŞIK: Bizim Veremeyecek Hiçbir Hesabımız Yoktur

Güncel 13.01.2021 - 13:29, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3397+ kez okundu.
 

Başkan IŞIK: Bizim Veremeyecek Hiçbir Hesabımız Yoktur

Başkan Alim IŞIK, Cumhuriyet Gazetesinde çıkan soruşturma haberleri sonucunda, açıklamalarda bulundu.
Başkan Alim IŞIK, Cumhuriyet Gazetesinde çıkan soruşturma haberleri sonucunda açıklamalarda bulundu. Belediye Başkanı Alim IŞIK, Gazeteciler ile yaptığı toplantıda,  “kendisine Cumhuriyet Gazetesi’nde çıkan haberler sonucu, hakkında soruşturma açıldığı” sorusuna cevap verirken, şu ifadeleri kullandı: Başkan IŞIK: “Hakkımda çıkan soruşturma izni süreci, gayet doğal bir süreçtir. Bu süreç devletimizin ilgili birimlerinin görevidir. Bu soruşturmayla ilgili iddialara cevap vermek de bizim görevimizdir. Söz konusu işlem geçen hafta itibariyle; bizlerinde cevabı alınarak, devam ediyor. Sonucunu bekleyeceğiz. "Hiçbir İddiayı Cevaplamaktan Yana, Bir Çekincemiz Yoktur" Biz açık bir şekilde söylüyoruz, hiçbir soruşturmadan yana, hiçbir iddiayı cevaplamaktan yana bir çekincemiz yoktur. Bu birimler; devletimizin denetimi ve soruşturması altındadır. Kütahya Belediyesi ve diğer Belediyeler gerek Mülkiye denetimine gerekse Sayıştay denetimine tabii resmi kurumlardır. "Bizim Her Şeyimiz Açık Ve Şeffaftır" Bizim her şeyimiz açık ve şeffaftır. Eğer Kütahya Belediyesi ile ilgili yolsuzluk, şaibe ya da usulsüzlükle ilgili; elinde bir belgesi ya da bir bilgisi olup, gereğini yapmayan varsa doğruyu yapmadığını düşünüyorum. İyi niyetli olduklarını düşünmüyorum. Bizim veremeyecek hiçbir hesabımız yoktur. ”dedi. -DORUK/Nida
Başkan Alim IŞIK, Cumhuriyet Gazetesinde çıkan soruşturma haberleri sonucunda, açıklamalarda bulundu.

Başkan Alim IŞIK, Cumhuriyet Gazetesinde çıkan soruşturma haberleri sonucunda açıklamalarda bulundu.

Belediye Başkanı Alim IŞIK, Gazeteciler ile yaptığı toplantıda,  “kendisine Cumhuriyet Gazetesi’nde çıkan haberler sonucu, hakkında soruşturma açıldığı” sorusuna cevap verirken, şu ifadeleri kullandı:

Başkan IŞIK: “Hakkımda çıkan soruşturma izni süreci, gayet doğal bir süreçtir. Bu süreç devletimizin ilgili birimlerinin görevidir. Bu soruşturmayla ilgili iddialara cevap vermek de bizim görevimizdir. Söz konusu işlem geçen hafta itibariyle; bizlerinde cevabı alınarak, devam ediyor. Sonucunu bekleyeceğiz.

"Hiçbir İddiayı Cevaplamaktan Yana, Bir Çekincemiz Yoktur"

Biz açık bir şekilde söylüyoruz, hiçbir soruşturmadan yana, hiçbir iddiayı cevaplamaktan yana bir çekincemiz yoktur. Bu birimler; devletimizin denetimi ve soruşturması altındadır. Kütahya Belediyesi ve diğer Belediyeler gerek Mülkiye denetimine gerekse Sayıştay denetimine tabii resmi kurumlardır.

"Bizim Her Şeyimiz Açık Ve Şeffaftır"

Bizim her şeyimiz açık ve şeffaftır. Eğer Kütahya Belediyesi ile ilgili yolsuzluk, şaibe ya da usulsüzlükle ilgili; elinde bir belgesi ya da bir bilgisi olup, gereğini yapmayan varsa doğruyu yapmadığını düşünüyorum. İyi niyetli olduklarını düşünmüyorum. Bizim veremeyecek hiçbir hesabımız yoktur. ”dedi. -DORUK/Nida

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.