Başkan IŞIK: Araçlarımız, Belediyemizin Öz Malıdır

Spor 07.03.2020 - 17:36, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2991+ kez okundu.
 

Başkan IŞIK: Araçlarımız, Belediyemizin Öz Malıdır

1 yıllık çöp toplama işlemi için kiralanan 26 aracın maliyeti olan 16 milyon 304 bin TL kadar Kütahya Belediyesi bünyesine yeni satın alınarak dahil edilen 58 adet araca ödenen ücret aynı.
1 yıllık çöp toplama işlemi için kiralanan 26 aracın maliyeti olan 16 milyon 304 bin TL kadar Kütahya Belediyesi bünyesine yeni satın alınarak dahil edilen 58 adet araca ödenen ücret aynı. Kütahya Belediyesi bünyesine, vatandaşlara kaliteli ve hızlı hizmet verebilmek amacıyla alınan Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kullanılacak, 31 yeni araç ile Hizmet ve Servis Aracı olarak kullanılacak olan 27 araç Ziraat Mahallesinde bulunan Pazartesi Pazar yerinde yapılan törenle tanıtıldı. Satın alınan toplam 58 Aracımız, Kütahya Belediyemizin öz malıdır diyen Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK; "Kütahya’mızın öz malı olarak tanımladığımız ve en az 10 yıl süreyle Kütahya Belediyesinin kullanacağı çöp toplama, temizleme ve taşıma araçlarının tanıtımı amacıyla bir araya geldik. Yaklaşık bir yıl önce şehrimizin en önemli sorunlarından birisi çöp toplama sorunuydu. Şehrimizde daha önceden 29 yıllığına ihale edilmiş çöp temizleme, toplama ve bertaraf sistemlerinin Danıştay kararı ile iptali ve fesih işlemi uygulanmasıyla birlikte 16 Eylül tarihi itibariyle Kütahya Belediyesi çöp toplama işlemini kiralık araçlarla yapmaya başladı, dedi. Kütahya Belediyesinin çöp toplama işlemi için kiraladığı 26 araca yıllık 16 milyon 400 bin TL ödediğini, yeni satın alınan 58 adet araca ise toplam 16 milyon 304 bin TL ödediğini ifade eden Başkan IŞIK; "31 Adet temizlik aracı, 27 adet de hizmet ve servis aracı olmak üzere toplam 58 adet araca 16 milyon 304 bin TL ödeyerek Kütahya’nın malı yaptık. 10 Yıl süreyle kullanacağımız 58 araca verdiğimiz toplam para miktarı 1 yıllık kiralanan çöp araçlarına verilen toplam para miktarına eşittir. Hemşehrilerimizin emanetine sonuna kadar sahip çıkacağız. Kütahya Belediyesi olarak satın aldığımız araçlarımızla çöp toplama işlemini kendimiz yapacağız. Araçlarımız ve hizmetlerimiz milletimiz ve şehrimize hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu. 2 Adet Hidrolik Sıkıştırmalı Çöp Toplama Aracı, Önden Vinçli, 16+5 m³, 6 adet Hidrolik Sıkıştırmalı Çöp Toplama Aracı, 13+1,5 m³, 6 adet Hidrolik Sıkıştırmalı Çöp Toplama Aracı, 8+1 m³,1 adet Mini Çöp Toplama Aracı, 3m³, 1 adet Konteyner Yıkama Aracı, 2 adet Hidrolift, 2 adet Arazöz, 18.000 L, 1 adet Arazöz, 4.000 L, 2 adet Çift Kabinli Damperli Kamyon, 3 adet Vakumlu Yol Süpürme Aracı 7 m³, 1 adet Yol Süpürme Makinası 2 m³, 1 adet Yol Süpürme Makinası 1,2 m³, 2 adet Elektrikli Yol Süpürme Makinası, 1 adet 11 m³’lük Atık (Kağıt) Toplama Aracı ile 5 adet Hizmet Aracı ve 22 adet Servis Aracı olmak üzere toplam 58 araç Kütahya Belediyesi Araç filosuna kazandırıldı. Program dualar eşliğinde kurban kesilmesi ve satın alınan araçlar ile konvoy halinde şehir turu yapılmasıyla sona erdi. Kiralama yöntemiyle araç temin edinen tüm kurumlara, Kütahya Belediyesi'nin bu uygulamasının örnek olmasını temenni ediyoruz. - DORUK
1 yıllık çöp toplama işlemi için kiralanan 26 aracın maliyeti olan 16 milyon 304 bin TL kadar Kütahya Belediyesi bünyesine yeni satın alınarak dahil edilen 58 adet araca ödenen ücret aynı.

1 yıllık çöp toplama işlemi için kiralanan 26 aracın maliyeti olan 16 milyon 304 bin TL kadar Kütahya Belediyesi bünyesine yeni satın alınarak dahil edilen 58 adet araca ödenen ücret aynı.

Kütahya Belediyesi bünyesine, vatandaşlara kaliteli ve hızlı hizmet verebilmek amacıyla alınan Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kullanılacak, 31 yeni araç ile Hizmet ve Servis Aracı olarak kullanılacak olan 27 araç Ziraat Mahallesinde bulunan Pazartesi Pazar yerinde yapılan törenle tanıtıldı.

Satın alınan toplam 58 Aracımız, Kütahya Belediyemizin öz malıdır diyen Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK; "Kütahya’mızın öz malı olarak tanımladığımız ve en az 10 yıl süreyle Kütahya Belediyesinin kullanacağı çöp toplama, temizleme ve taşıma araçlarının tanıtımı amacıyla bir araya geldik. Yaklaşık bir yıl önce şehrimizin en önemli sorunlarından birisi çöp toplama sorunuydu. Şehrimizde daha önceden 29 yıllığına ihale edilmiş çöp temizleme, toplama ve bertaraf sistemlerinin Danıştay kararı ile iptali ve fesih işlemi uygulanmasıyla birlikte 16 Eylül tarihi itibariyle Kütahya Belediyesi çöp toplama işlemini kiralık araçlarla yapmaya başladı, dedi.

Kütahya Belediyesinin çöp toplama işlemi için kiraladığı 26 araca yıllık 16 milyon 400 bin TL ödediğini, yeni satın alınan 58 adet araca ise toplam 16 milyon 304 bin TL ödediğini ifade eden Başkan IŞIK; "31 Adet temizlik aracı, 27 adet de hizmet ve servis aracı olmak üzere toplam 58 adet araca 16 milyon 304 bin TL ödeyerek Kütahya’nın malı yaptık. 10 Yıl süreyle kullanacağımız 58 araca verdiğimiz toplam para miktarı 1 yıllık kiralanan çöp araçlarına verilen toplam para miktarına eşittir. Hemşehrilerimizin emanetine sonuna kadar sahip çıkacağız. Kütahya Belediyesi olarak satın aldığımız araçlarımızla çöp toplama işlemini kendimiz yapacağız. Araçlarımız ve hizmetlerimiz milletimiz ve şehrimize hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

2 Adet Hidrolik Sıkıştırmalı Çöp Toplama Aracı, Önden Vinçli, 16+5 m³, 6 adet Hidrolik Sıkıştırmalı Çöp Toplama Aracı, 13+1,5 m³, 6 adet Hidrolik Sıkıştırmalı Çöp Toplama Aracı, 8+1 m³,1 adet Mini Çöp Toplama Aracı, 3m³, 1 adet Konteyner Yıkama Aracı, 2 adet Hidrolift, 2 adet Arazöz, 18.000 L, 1 adet Arazöz, 4.000 L, 2 adet Çift Kabinli Damperli Kamyon, 3 adet Vakumlu Yol Süpürme Aracı 7 m³, 1 adet Yol Süpürme Makinası 2 m³, 1 adet Yol Süpürme Makinası 1,2 m³, 2 adet Elektrikli Yol Süpürme Makinası, 1 adet 11 m³’lük Atık (Kağıt) Toplama Aracı ile 5 adet Hizmet Aracı ve 22 adet Servis Aracı olmak üzere toplam 58 araç Kütahya Belediyesi Araç filosuna kazandırıldı.

Program dualar eşliğinde kurban kesilmesi ve satın alınan araçlar ile konvoy halinde şehir turu yapılmasıyla sona erdi.

Kiralama yöntemiyle araç temin edinen tüm kurumlara, Kütahya Belediyesi'nin bu uygulamasının örnek olmasını temenni ediyoruz. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.