Bakan Soylu’dan 150 Personele Teşekkür Belgesi

Güncel 14.10.2021 - 16:41, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 1739+ kez okundu.
 

Bakan Soylu’dan 150 Personele Teşekkür Belgesi

Kastamonu’nun Bozkurt ve Küre ilçelerinde meydana gelen sel afetinin ardından Kütahya’dan çalışmalara katılan 12 kurumdan 150 personele İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından gönderilen teşekkür belgeleri verildi.  11 Ağustosta Kastamonu’da meydana gelen sel felaketinin ardından başta Kütahya Belediyesi olmak üzere 12 kurumdan 150 personel sel bölgesinde görev alarak elini taşın altına koydu ve yaraların sarılmasına destek verdi. Vali Ali Çelik’in de koordinasyon görevi için görevlendirildiği Kastamonu’da görev alan personele, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından imzalanan teşekkür belgeleri düzenlenen program ile verildi.  Törende konuşan Vali Ali Çelik, “İhtiyaçların giderilmesi için ulaştığımız yerlerin hiçbirinden olumsuz cevap almadık. Ulaştığımız herkes tereddüt etmeden her şeyi sundu, devletimiz ve milletimiz için elini taşın altına koydu. Görevlendirilen personelimiz hiçbir tereddüt göstermeksizin çantasını aldı geldi, kaç gün kalacağını dahi sormadı. O gece şahit olduğum güçlü bir birliktelik ruhu bana büyük bir inanç verdi. Kütahya Belediyesinde görevli iş makinesi operatörümüz Bayram Bunar, hiç kimsenin inemediği dere yatağına inerek orada ki probleme çözüm oldu. Kendisine ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.  Vali Çelik’in konuşmasının ardından Kütahya’dan Kastamonu’ya giden 150 personele Bakan Soylu imzalı teşekkür belgeleri verildi.  Programda yer alan Başkan Işık’ın ise, Kütahya Belediyesi olarak her zaman milletin iyi ve kötü gününde yanında olmayı şiar edindiklerini ifade ederek, milletimizin zor günüde hiç düşünmeden yanında olan tüm personele teşekkür etti.  Kastamonu Bozkurt ve Küre’de yaşanan sel felaketine Kütahya Belediyesinden 29 personel görevli olarak yaraları sarma çalışmalarında görev aldı.  Programa; Vali Ali Çelik ile Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak, ilçe belediye başkanları, STK Temsilcileri, ETİ Bor, TKİ, GLİ yetkilileri ile afet bölgesinde görev alan kurumların müdürleri katıldı. - DORUK

Kastamonu’nun Bozkurt ve Küre ilçelerinde meydana gelen sel afetinin ardından Kütahya’dan çalışmalara katılan 12 kurumdan 150 personele İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından gönderilen teşekkür belgeleri verildi. 

11 Ağustosta Kastamonu’da meydana gelen sel felaketinin ardından başta Kütahya Belediyesi olmak üzere 12 kurumdan 150 personel sel bölgesinde görev alarak elini taşın altına koydu ve yaraların sarılmasına destek verdi. Vali Ali Çelik’in de koordinasyon görevi için görevlendirildiği Kastamonu’da görev alan personele, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından imzalanan teşekkür belgeleri düzenlenen program ile verildi. 
Törende konuşan Vali Ali Çelik, “İhtiyaçların giderilmesi için ulaştığımız yerlerin hiçbirinden olumsuz cevap almadık. Ulaştığımız herkes tereddüt etmeden her şeyi sundu, devletimiz ve milletimiz için elini taşın altına koydu. Görevlendirilen personelimiz hiçbir tereddüt göstermeksizin çantasını aldı geldi, kaç gün kalacağını dahi sormadı. O gece şahit olduğum güçlü bir birliktelik ruhu bana büyük bir inanç verdi. Kütahya Belediyesinde görevli iş makinesi operatörümüz Bayram Bunar, hiç kimsenin inemediği dere yatağına inerek orada ki probleme çözüm oldu. Kendisine ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. 

Vali Çelik’in konuşmasının ardından Kütahya’dan Kastamonu’ya giden 150 personele Bakan Soylu imzalı teşekkür belgeleri verildi. 

Programda yer alan Başkan Işık’ın ise, Kütahya Belediyesi olarak her zaman milletin iyi ve kötü gününde yanında olmayı şiar edindiklerini ifade ederek, milletimizin zor günüde hiç düşünmeden yanında olan tüm personele teşekkür etti. 

Kastamonu Bozkurt ve Küre’de yaşanan sel felaketine Kütahya Belediyesinden 29 personel görevli olarak yaraları sarma çalışmalarında görev aldı. 

Programa; Vali Ali Çelik ile Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak, ilçe belediye başkanları, STK Temsilcileri, ETİ Bor, TKİ, GLİ yetkilileri ile afet bölgesinde görev alan kurumların müdürleri katıldı. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.