Aynur SEZER: Çalışmaların Takipçisi Olacağız

Siyaset 01.04.2019 - 16:38, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3598+ kez okundu.
 

Aynur SEZER: Çalışmaların Takipçisi Olacağız

31 Mart yerel seçimlerine dair bir açıklama yapan İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Aynur SEZER: "Kütahya, Ak Parti’den kurtuluşun yolunu Alim Işık’ta gördü. Alim Işık Bey’i tebrik eder, başarılar dilerim" dedi.
31 Mart yerel seçimlerine dair bir açıklama yapan İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Aynur SEZER: "Vicdanen rahatım, çünkü kendi adıma yapabileceğimin en iyisini yaptım, çok çalıştım. Çok temiz ve kaliteli bir seçim kampanyası yürüttüm. Kütahya’nın kurtuluşunun yollarını ve yalnızca gerçekleri anlattım. Kütahya, Ak Parti’den kurtuluşun yolunu Alim Işık’ta gördü. Alim Işık Bey’i tebrik eder, başarılar dilerim. Şehrimiz için yapacağı her iyi çalışmada kendisini destekleyeceğimizin, Ak Parti benzeri rant işlerine girerse de kuvvetle muhalefet edeceğimizin bilinmesini isterim. Bu yolda benimle çalışan tüm arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca sakin, huzurlu ve emniyetli bir seçim günü için Kütahya’ma teşekkür ediyorum" dedi. - DORUK
31 Mart yerel seçimlerine dair bir açıklama yapan İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Aynur SEZER: "Kütahya, Ak Parti’den kurtuluşun yolunu Alim Işık’ta gördü. Alim Işık Bey’i tebrik eder, başarılar dilerim" dedi.

31 Mart yerel seçimlerine dair bir açıklama yapan İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Aynur SEZER: "Vicdanen rahatım, çünkü kendi adıma yapabileceğimin en iyisini yaptım, çok çalıştım. Çok temiz ve kaliteli bir seçim kampanyası yürüttüm. Kütahya’nın kurtuluşunun yollarını ve yalnızca gerçekleri anlattım.

Kütahya, Ak Parti’den kurtuluşun yolunu Alim Işık’ta gördü. Alim Işık Bey’i tebrik eder, başarılar dilerim. Şehrimiz için yapacağı her iyi çalışmada kendisini destekleyeceğimizin, Ak Parti benzeri rant işlerine girerse de kuvvetle muhalefet edeceğimizin bilinmesini isterim.

Bu yolda benimle çalışan tüm arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.
Ayrıca sakin, huzurlu ve emniyetli bir seçim günü için Kütahya’ma teşekkür ediyorum" dedi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.