Avukatlar, İftarda Buluştu

Spor 11.05.2019 - 18:12, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3678+ kez okundu.
 

Avukatlar, İftarda Buluştu

Kütahya Barosu ev sahipliğinde düzenlenen Kütahya Barosu’nun geleneksel İftar Programı il protokol üyelerinin de katılımıyla Göksu Mola’da gerçekleştirildi. Kütahya Baro Başkanı Av. Ahmet ATAM: "Ramazan'da gösterdiğimiz hassasiyeti, her zaman gösterebilmeliyiz" dedi.
İftar sonrası bir konuşma yapan Baro Başkanı Av. Ahmet ATAM ramazan ayının hoşgörü ve sevgi ayı olduğunu vurguladı. ATAM “Aç ve susuz kaldığımız bu mübarek günlerde bizlere verilen nimetlerin kıymetini daha iyi anlamamız ve bilmemiz gerekiyor. Maddi durumu iyi olmayanların durumunu daha iyi anlamaya çalıştığımız bugünlerde çevremize daha duyarlı ve anlayışlı davranmamız gerekiyor. Ramazan ayı süresince gösterdiğimiz bu hassas duyguları yılın tüm zaman diliminde de göstermeliyiz. Katılımlarınız için sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi. Kütahya Baro Başkanlığınca düzenlenen geleneksel iftar  davetine; Kütahya Valisi Dr. Ömer TORAMAN, Hava Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Necati GÜNDÜZ, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Kütahya Cumhuriyet Başsavcısı Evren AKBEY, Adalet Komisyonu Başkanı Celal YÜCEL, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Remzi GÖREN, KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural KAVUNCU, İl Emniyet Müdürü Hasan ÇEVİK, İl Jandarma Komutanı vekili Yarbay Kamil ÇELİK, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmet ÖZOTRAÇ, SGK İl Müdürü İsmail SAYAR, Güral Porselen Yönetim Kurulu Başkanı ve Macaristan Fahri Konsolosu olan İsmet Güral, Eşi Av. Nesrin Güral İle birlikte çok sayıda avukat, stajyer avukatlar ve basın mensupları katıldı. - DORUK
Kütahya Barosu ev sahipliğinde düzenlenen Kütahya Barosu’nun geleneksel İftar Programı il protokol üyelerinin de katılımıyla Göksu Mola’da gerçekleştirildi. Kütahya Baro Başkanı Av. Ahmet ATAM: "Ramazan'da gösterdiğimiz hassasiyeti, her zaman gösterebilmeliyiz" dedi.

İftar sonrası bir konuşma yapan Baro Başkanı Av. Ahmet ATAM ramazan ayının hoşgörü ve sevgi ayı olduğunu vurguladı. ATAM “Aç ve susuz kaldığımız bu mübarek günlerde bizlere verilen nimetlerin kıymetini daha iyi anlamamız ve bilmemiz gerekiyor. Maddi durumu iyi olmayanların durumunu daha iyi anlamaya çalıştığımız bugünlerde çevremize daha duyarlı ve anlayışlı davranmamız gerekiyor. Ramazan ayı süresince gösterdiğimiz bu hassas duyguları yılın tüm zaman diliminde de göstermeliyiz. Katılımlarınız için sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kütahya Baro Başkanlığınca düzenlenen geleneksel iftar  davetine; Kütahya Valisi Dr. Ömer TORAMAN, Hava Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Necati GÜNDÜZ, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Kütahya Cumhuriyet Başsavcısı Evren AKBEY, Adalet Komisyonu Başkanı Celal YÜCEL, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Remzi GÖREN, KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural KAVUNCU, İl Emniyet Müdürü Hasan ÇEVİK, İl Jandarma Komutanı vekili Yarbay Kamil ÇELİK, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmet ÖZOTRAÇ, SGK İl Müdürü İsmail SAYAR, Güral Porselen Yönetim Kurulu Başkanı ve Macaristan Fahri Konsolosu olan İsmet Güral, Eşi Av. Nesrin Güral İle birlikte çok sayıda avukat, stajyer avukatlar ve basın mensupları katıldı. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.