Aşiyan'dan Bürokrat ve İş Adamlarıyla Toplantı

Güncel 15.12.2019 - 13:49, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2034+ kez okundu.
 

Aşiyan'dan Bürokrat ve İş Adamlarıyla Toplantı

Yoğunlukla Ankara'daki bürokrat ve iş adamlarının katıldığı toplantıda Sosyo Ekonomik konular üzerine hasbi hal edildi.
Yoğunlukla Ankara'daki bürokrat ve iş adamlarının katıldığı toplantıda Sosyo Ekonomik konular üzerine hasbi hal edildi. Kütahya'da ve Ankara'da yaptığı organizasyonlarla kendinden ve toplantılardan çok söz ettiren Aşiyan Ajans koordinatörü Ahmet YILMAZ, bu kez de 13 Aralık'ta Ankara'nın en seçkin mekanlarından olan Kaşıbeyaz Restaurant'ta Kütahya'dan ve Ankara'dan katılım sağlayan bürokrat ve iş adamları ile bir organizasyon düzenledi.   Hemşerimiz Süleyman MUSLU, Yeminli Mali Müşavirlik Ofisinde Ziyaret Edildi Kütahya'dan katılım sağlayan Ahmet ARABACI, Ahmet YILMAZ, Ahmet SARI ve Fatma ÇAKIR program öncesi daha önce Ankara'da Maliye Bakanlığı'nda Vergi Müfettişi görevinden ayrılarak Ankara'nın gözde işyerlerinden olan Next Level 6. Kat No: 606'da Yeminli Mali Müşavirlik ofisini açan Kütahyalı Süleyman MUSLU'yu ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Ziyaret esnasında daha önce AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Mustafa ÖZBEY ve Makine Mühendisi Özge ÖZBEY ile hasbihal etme imkanı yakalandı. Kütahya ve ülke gündemine dair sohbet edildi. Yapılan organizasyonlarla hem farkındalık oluşturmayı, hem gündeme dair konuları görüşmeler yapmayı hem de Kütahya'nın Ankara'daki lobisini de oluşturan, farklı kesimden bir çok üst düzey bürokrat ve iş adamını tekrar bir araya getirdi. Katılımcıların birbirleri ile daha önce tanışanları olduğu gibi ilk defa bu organizasyon vasıtası ile bir araya gelenleri de vardı. Ankara'nın yoğun işleyişinde bu vesile ile hem Ankara'daki hem de Kütahya'daki dostları ile bir araya gelme fırsatı yakalanmış oldu. Ankara Kaşıbeyaz Restaurant'ta Aşiyan Ajans tarafından düzenlenen organizasyona Ankara Tarım ve Orman Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü M. Altuğ ATALAY, Ankara İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Metin SELÇUK, Ankara Botaş Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Daire Başkanı Fahri KANDAZ, Ankara Yeminli Mali Müşavir Süleyman MUSLU, Ankara Ömer Halis Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Yaşar KESKĪN, Ankara İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel CAN, Kütahya Yemek Vakti Firma Sahibi İşadamı Ahmet SARI, Ankara TBMM Parlamenter Danışanları Derneği Başkan Yardımcısı Ali Nihat IRAZ, Kütahya Doruk Gazetesi İmtiyaz Sahibi Fatma ÇAKIR, Kick Boks İl Temsilcisi Ahmet ARABACI, Ankara Enerji Bakanlığı Elektrik Üretim Aş Genel Müdür Danışmanı Emrah Berat BİRSEN, Ankara Yeminli Mali Müşavir Murat ŞEN, Ankara Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sosyal Medya Arapça Yayın Sorumlusu Nasır HACIOGLU, Şırnak Tatar Aşiret Lideri  İşadamı Arslan TATAR, Mar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve AÇBA Ticaret Ltd. Şti. Genel Müdürü Cahit KALE, Aşiyan Ajans Koordinatörü Ahmet YILMAZ katıldı. Toplu fotoğraf çekilmesiyle program son buldu. - DORUK Fatma Çakır
Yoğunlukla Ankara'daki bürokrat ve iş adamlarının katıldığı toplantıda Sosyo Ekonomik konular üzerine hasbi hal edildi.

Yoğunlukla Ankara'daki bürokrat ve iş adamlarının katıldığı toplantıda Sosyo Ekonomik konular üzerine hasbi hal edildi.

Kütahya'da ve Ankara'da yaptığı organizasyonlarla kendinden ve toplantılardan çok söz ettiren Aşiyan Ajans koordinatörü Ahmet YILMAZ, bu kez de 13 Aralık'ta Ankara'nın en seçkin mekanlarından olan Kaşıbeyaz Restaurant'ta Kütahya'dan ve Ankara'dan katılım sağlayan bürokrat ve iş adamları ile bir organizasyon düzenledi.

 

Hemşerimiz Süleyman MUSLU, Yeminli Mali Müşavirlik Ofisinde Ziyaret Edildi

Kütahya'dan katılım sağlayan Ahmet ARABACI, Ahmet YILMAZ, Ahmet SARI ve Fatma ÇAKIR program öncesi daha önce Ankara'da Maliye Bakanlığı'nda Vergi Müfettişi görevinden ayrılarak Ankara'nın gözde işyerlerinden olan Next Level 6. Kat No: 606'da Yeminli Mali Müşavirlik ofisini açan Kütahyalı Süleyman MUSLU'yu ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Ziyaret esnasında daha önce AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Mustafa ÖZBEY ve Makine Mühendisi Özge ÖZBEY ile hasbihal etme imkanı yakalandı. Kütahya ve ülke gündemine dair sohbet edildi.

Yapılan organizasyonlarla hem farkındalık oluşturmayı, hem gündeme dair konuları görüşmeler yapmayı hem de Kütahya'nın Ankara'daki lobisini de oluşturan, farklı kesimden bir çok üst düzey bürokrat ve iş adamını tekrar bir araya getirdi.

Katılımcıların birbirleri ile daha önce tanışanları olduğu gibi ilk defa bu organizasyon vasıtası ile bir araya gelenleri de vardı. Ankara'nın yoğun işleyişinde bu vesile ile hem Ankara'daki hem de Kütahya'daki dostları ile bir araya gelme fırsatı yakalanmış oldu.

Ankara Kaşıbeyaz Restaurant'ta Aşiyan Ajans tarafından düzenlenen organizasyona Ankara Tarım ve Orman Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü M. Altuğ ATALAY, Ankara İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Metin SELÇUK, Ankara Botaş Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Daire Başkanı Fahri KANDAZ, Ankara Yeminli Mali Müşavir Süleyman MUSLU, Ankara Ömer Halis Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Yaşar KESKĪN, Ankara İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel CAN, Kütahya Yemek Vakti Firma Sahibi İşadamı Ahmet SARI, Ankara TBMM Parlamenter Danışanları Derneği Başkan Yardımcısı Ali Nihat IRAZ, Kütahya Doruk Gazetesi İmtiyaz Sahibi Fatma ÇAKIR, Kick Boks İl Temsilcisi Ahmet ARABACI, Ankara Enerji Bakanlığı Elektrik Üretim Aş Genel Müdür Danışmanı Emrah Berat BİRSEN, Ankara Yeminli Mali Müşavir Murat ŞEN, Ankara Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sosyal Medya Arapça Yayın Sorumlusu Nasır HACIOGLU, Şırnak Tatar Aşiret Lideri  İşadamı Arslan TATAR, Mar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve AÇBA Ticaret Ltd. Şti. Genel Müdürü Cahit KALE, Aşiyan Ajans Koordinatörü Ahmet YILMAZ katıldı.

Toplu fotoğraf çekilmesiyle program son buldu. - DORUK Fatma Çakır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.