KÜGİAD Başkanı ALTINKAYA: Kütahya’dan Olacak Çok Şey Var

Yerel 22.07.2023 - 09:06, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 4321+ kez okundu.
 

KÜGİAD Başkanı ALTINKAYA: Kütahya’dan Olacak Çok Şey Var

Kütahya Genç İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği Başkanı Osman Altınkaya ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam ve basın mensupları ile bir araya gelerek Kütahya için geliştirdikleri projeleri ve yapılmas
Kütahya Genç İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği Başkanı Osman Altınkaya ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam ve basın mensupları ile bir araya gelerek Kütahya için geliştirdikleri projeleri ve yapılması gerekenleri paylaştı. Başkan Altınkaya “Kütahya’dan olacak birçok şey var, Kütahya’dan birçok şey olur” dedi. Altınkaya, Kütahya’da sürekli “Kütahya’dan bir şey olmaz” sözü ile karşılaştığını ve bu sözden yola çıkarak Kütahya’dan birçok şeyin bugüne kadar örnekleriyle olduğunu ve bugünden sonra da birlikte çok büyük şeylerin yapılabileceğine vurgu yaptı. Altınkaya, “Ben 18 senedir Kütahya’dayım ve Kütahyalıyım. Kütahya’da çok olumsuz bir düşüncemiz var. Kütahya’dan olmaz, Kütahya’dan ancak bu kadar olur. Biz şunu başlatmak istiyoruz Kütahya’dan olmaz mı? Kütahya’dan olacak birçok şeyin insanlar farkında mı değil, biz kendi aramızda konuştuğumuzda ve büyüklerimizi ziyaret ettiğimiz ortamlarda konuştuğumuzda aslında Kütahya’dan birçok şey olur“ dedi. Altınkaya: “ Kütahya'da pek çok geçmişte sermaye anlamında hiçbir şeyi olmayan arkadaşlarımız var. Bende dâhilim buna, bulunduğum STK’nın başkanı olarak en iyi örnek benim. Ben Kütahya’ya Üniversite öğrencisi olarak geldim. Ben olmaz denilen bir ortama geldim. Ben Kütahya’dan oldum. İnegöl gibi çok büyük bir sanayisi olan şehirde büyüdüm. Artvin Hopa gibi uluslararası ticaretin çok hızlı olduğu bir şehrin çocuğuyum. Kütahya’dan olmaz ben diyenlere kendimi örnek gösteriyorum Kütahya’dan oluyor. Ben ticari hayatımı, bulunduğum bu makamı ve işyerlerimdeki başarıyı Kütahya’dan kazandım.” Osman Altınkaya, “Bence Kütahya’dan olur. Bu konuda sizlerden de destek bekliyoruz. Protokoldeki büyüklerimizle abi kardeş diyaloğu içerisinde Kütahya’ya ne katabiliriz diye özel hayatta da görüşmek istiyoruz. Sağ olsunlar onlarda bize bu konuda ciddi anlamda destek veriyorlar” dedi. Kügiad'a teşekkürlerini sunan Gazeteciler Cemiyeti başkanı Erkan Sağlam, söz konusu hedeflerin gerçekleşmesi adına basın olarak tam destek vereceklerini söyledi. Günümüzde teyitli bilginin önemine değinen Sağlam, yerel basın okunurluğunun artması gerektiğini vurguladı. - DORUK
Kütahya Genç İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği Başkanı Osman Altınkaya ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam ve basın mensupları ile bir araya gelerek Kütahya için geliştirdikleri projeleri ve yapılmas

Kütahya Genç İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği Başkanı Osman Altınkaya ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam ve basın mensupları ile bir araya gelerek Kütahya için geliştirdikleri projeleri ve yapılması gerekenleri paylaştı. Başkan Altınkaya “Kütahya’dan olacak birçok şey var, Kütahya’dan birçok şey olur” dedi. Altınkaya, Kütahya’da sürekli “Kütahya’dan bir şey olmaz” sözü ile karşılaştığını ve bu sözden yola çıkarak Kütahya’dan birçok şeyin bugüne kadar örnekleriyle olduğunu ve bugünden sonra da birlikte çok büyük şeylerin yapılabileceğine vurgu yaptı.

Altınkaya, “Ben 18 senedir Kütahya’dayım ve Kütahyalıyım. Kütahya’da çok olumsuz bir düşüncemiz var. Kütahya’dan olmaz, Kütahya’dan ancak bu kadar olur. Biz şunu başlatmak istiyoruz Kütahya’dan olmaz mı? Kütahya’dan olacak birçok şeyin insanlar farkında mı değil, biz kendi aramızda konuştuğumuzda ve büyüklerimizi ziyaret ettiğimiz ortamlarda konuştuğumuzda aslında Kütahya’dan birçok şey olur“ dedi.

Altınkaya: “ Kütahya'da pek çok geçmişte sermaye anlamında hiçbir şeyi olmayan arkadaşlarımız var. Bende dâhilim buna, bulunduğum STK’nın başkanı olarak en iyi örnek benim. Ben Kütahya’ya Üniversite öğrencisi olarak geldim. Ben olmaz denilen bir ortama geldim. Ben Kütahya’dan oldum. İnegöl gibi çok büyük bir sanayisi olan şehirde büyüdüm. Artvin Hopa gibi uluslararası ticaretin çok hızlı olduğu bir şehrin çocuğuyum. Kütahya’dan olmaz ben diyenlere kendimi örnek gösteriyorum Kütahya’dan oluyor. Ben ticari hayatımı, bulunduğum bu makamı ve işyerlerimdeki başarıyı Kütahya’dan kazandım.”

Osman Altınkaya, “Bence Kütahya’dan olur. Bu konuda sizlerden de destek bekliyoruz. Protokoldeki büyüklerimizle abi kardeş diyaloğu içerisinde Kütahya’ya ne katabiliriz diye özel hayatta da görüşmek istiyoruz. Sağ olsunlar onlarda bize bu konuda ciddi anlamda destek veriyorlar” dedi.

Kügiad'a teşekkürlerini sunan Gazeteciler Cemiyeti başkanı Erkan Sağlam, söz konusu hedeflerin gerçekleşmesi adına basın olarak tam destek vereceklerini söyledi. Günümüzde teyitli bilginin önemine değinen Sağlam, yerel basın okunurluğunun artması gerektiğini vurguladı. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.