Aman Dikkat! Gizli Buzlanma ve Sis Trafik Kazalarına Neden Oldu

Asayiş 29.12.2020 - 09:21, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2139+ kez okundu.
 

Aman Dikkat! Gizli Buzlanma ve Sis Trafik Kazalarına Neden Oldu

Çavdarhisar - Aslanapa yolunda ve Gediz - Aslanapa yolunda farklı farklı 9 ayrı trafik kazası mevcut.
Çavdarhisar - Aslanapa yolunda ve Gediz - Aslanapa yolunda farklı farklı  9 ayrı trafik kazası mevcut. Gizli buzlanma ve sis nedeniyle, araç sürücülerinin direksiyon hakimiyetini kaybettiği ve kimisinde de zincirleme kazaların gerçekleştiği, takla atan otomobil ve tırların bulunduğu trafik kazalarında Ambulans ve emniyet güçleri olay yerinde gerekli müdahaleleri yapıyor. Gediz - Çavdarhisar Yunuslar yolunda 2 tır, 3 otomobilin gizli buzlanmadan dolayı zincirleme kaza yapmasından dolayı yol trafiğe kapandı ve yine Çavdarhisar - Aslanapa yolu da gerçekleşen trafik kazalarından dolayı trafiğe kapandı. - DORUK Fatma
Çavdarhisar - Aslanapa yolunda ve Gediz - Aslanapa yolunda farklı farklı 9 ayrı trafik kazası mevcut.

Çavdarhisar - Aslanapa yolunda ve Gediz - Aslanapa yolunda farklı farklı  9 ayrı trafik kazası mevcut.

Gizli buzlanma ve sis nedeniyle, araç sürücülerinin direksiyon hakimiyetini kaybettiği ve kimisinde de zincirleme kazaların gerçekleştiği, takla atan otomobil ve tırların bulunduğu trafik kazalarında Ambulans ve emniyet güçleri olay yerinde gerekli müdahaleleri yapıyor.

Gediz - Çavdarhisar Yunuslar yolunda 2 tır, 3 otomobilin gizli buzlanmadan dolayı zincirleme kaza yapmasından dolayı yol trafiğe kapandı ve yine Çavdarhisar - Aslanapa yolu da gerçekleşen trafik kazalarından dolayı trafiğe kapandı. - DORUK Fatma

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.