Altıntaş Zafer OSB, İlk Yer Tahsisi Gerçekleşti

Ekonomi 20.06.2020 - 13:59, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3430+ kez okundu.
 

Altıntaş Zafer OSB, İlk Yer Tahsisi Gerçekleşti

Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti ve Yönetim Kurulu, bir araya geldi. OSB’nin genel ve mali durumunun değerlendirildiği toplantıda; Güneş Plastik Kalıp Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketinin arsa tahsisi talebi görüşüldü.
Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti ve Yönetim Kurulu, bir araya geldi. OSB’nin genel ve mali durumunun değerlendirildiği toplantıda; Güneş Plastik Kalıp Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketinin arsa tahsisi talebi görüşüldü.  Gözün Aydın Altıntaş diyen Altıntaş Belediye Başkanı Arif TEKE: " Altıntaş Zafer OSB’de 50 Milyon Dolarlık Yatırım İçin ilk Yer Tahsisi gerçekleştirildi. Güneş Plastik Kalıp Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketine 534.000 m2 arsa tahsisi gerçekleştirildi. Otomotiv, beyaz eşya ve küçük ev aletleri sektörüne yönelik plastik enjeksiyon, parça üretimi ve montajı yapan Güneş Plastik Kalıp Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketinin talebi uygun görülerek yer tahsisi yapılmasına karar verildi. Şirketin, Altıntaş Zafer OSB’ye 50 milyon dolar tutarında yatırım yapacağını beyan etti. Emeği geçen, Sn.Valimiz Ömer Toraman, AK Parti İl Başkanımız Sebahattin Ceyhun, Milletvekillerimiz, Ahmet Tan, İshak Gazel ve Ceyda Çetin Erenler, İl Genel Meclis Başkanımız Musa Yılmaz, KUTSO Başkanımız İsmet Özotraç,Yön.Kurulu üyesi Hasan Öncel, İl Genel Meclisi Genel Sekreterimiz Murat Koyak, İlçe Başkanımız Hakan Uşak, ve müteşebbis heyeti( Belediye Meclis üyesi) arkadaşlarıma, Zafer Kalkınma Ajansına, OSB Müdürümüz Göksel Ilgaz ile destek ve duaları ile her zaman yanımızda olan #ALTINTAŞ'ımızın kadirşinas halkımıza teşekkür ediyorum" dedi. Şirketin, Altıntaş Zafer OSB’ye 50 milyon dolar tutarında yatırım yapacağını belirten Vali Dr. Ömer Toraman, 534 bin m2 tahsis edilen alanda kurulacak fabrikada ilk etapta 500, 5 yılsonunda ise 2 bin kişiye istihdam sağlanacağını kaydetti. - DORUK
Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti ve Yönetim Kurulu, bir araya geldi. OSB’nin genel ve mali durumunun değerlendirildiği toplantıda; Güneş Plastik Kalıp Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketinin arsa tahsisi talebi görüşüldü.

Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti ve Yönetim Kurulu, bir araya geldi. OSB’nin genel ve mali durumunun değerlendirildiği toplantıda; Güneş Plastik Kalıp Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketinin arsa tahsisi talebi görüşüldü. 

Gözün Aydın Altıntaş diyen Altıntaş Belediye Başkanı Arif TEKE: " Altıntaş Zafer OSB’de 50 Milyon Dolarlık Yatırım İçin ilk Yer Tahsisi gerçekleştirildi.

Güneş Plastik Kalıp Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketine 534.000 m2 arsa tahsisi gerçekleştirildi.

Otomotiv, beyaz eşya ve küçük ev aletleri sektörüne yönelik plastik enjeksiyon, parça üretimi ve montajı yapan Güneş Plastik Kalıp Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketinin talebi uygun görülerek yer tahsisi yapılmasına karar verildi.

Şirketin, Altıntaş Zafer OSB’ye 50 milyon dolar tutarında yatırım yapacağını beyan etti.

Emeği geçen, Sn.Valimiz Ömer Toraman, AK Parti İl Başkanımız Sebahattin Ceyhun, Milletvekillerimiz, Ahmet Tan, İshak Gazel ve Ceyda Çetin Erenler, İl Genel Meclis Başkanımız Musa Yılmaz, KUTSO Başkanımız İsmet Özotraç,Yön.Kurulu üyesi Hasan Öncel, İl Genel Meclisi Genel Sekreterimiz Murat Koyak, İlçe Başkanımız Hakan Uşak, ve müteşebbis heyeti( Belediye Meclis üyesi) arkadaşlarıma, Zafer Kalkınma Ajansına, OSB Müdürümüz Göksel Ilgaz ile destek ve duaları ile her zaman yanımızda olan #ALTINTAŞ'ımızın kadirşinas halkımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Şirketin, Altıntaş Zafer OSB’ye 50 milyon dolar tutarında yatırım yapacağını belirten Vali Dr. Ömer Toraman, 534 bin m2 tahsis edilen alanda kurulacak fabrikada ilk etapta 500, 5 yılsonunda ise 2 bin kişiye istihdam sağlanacağını kaydetti. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.