Altıntaş Belediye Başkanı Arif TEKE: Zafer OSB'nin Hayata Geçirilmesini Talep Etti

23.04.2019 - 23:20, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3633+ kez okundu.
 

Altıntaş Belediye Başkanı Arif TEKE: Zafer OSB'nin Hayata Geçirilmesini Talep Etti

Zafer OSB, Alt Yapı Projesi, Bakanlığa Gönderildi
KUTSO Başkanı İsmet ÖZORTAÇ, Meclis Başkanı Nafi GÜRAL, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan ÖNCEL, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri Harun YURDAGÜL, Altıntaş'ın iş adamlarından İbrahim YAVUZ, Sefa DÜLGER Altıntaş Belediye Başkanını ziyaret ederek; Başkan TEKE'ye taziye ve yeni görevlerinde başarı dilediler. Altıntaş Belediye Başkanı Arif TEKE, KUTSO heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Zafer Organize Sanayi Bölgesinin en kısa zamanda hayata geçirilerek işsizliğe çare bulunmasını talep etmiş, bu projeyle Altıntaş'ın hak ettiği yere geleceğine inandığını beyan etmiştir. KUTSO yönetimi her alanda Altıntaş'a destek vereceklerini beyan etmişlerdir. Başkan TEKE, KUTSO heyetini Altıntaş'ı yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti ve “HER ŞEY ALTINTAŞ İÇİN.” Dedi. Zafer OSB, Alt Yapı Projesi, Bakanlığa Gönderildi Altıntaş Belediye Başkanı Arif TEKE: "Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi Alt Yapı uygulamaları projesi tamamlandı. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına gönderildi. Başta Sayın Valimiz olmak üzere, İl Başkanımıza, Milletvekillerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi. - DORUK Fatma Çakır
Zafer OSB, Alt Yapı Projesi, Bakanlığa Gönderildi

KUTSO Başkanı İsmet ÖZORTAÇ, Meclis Başkanı Nafi GÜRAL, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan ÖNCEL, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri Harun YURDAGÜL, Altıntaş'ın iş adamlarından İbrahim YAVUZ, Sefa DÜLGER Altıntaş Belediye Başkanını ziyaret ederek; Başkan TEKE'ye taziye ve yeni görevlerinde başarı dilediler.

Altıntaş Belediye Başkanı Arif TEKE, KUTSO heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Zafer Organize Sanayi Bölgesinin en kısa zamanda hayata geçirilerek işsizliğe çare bulunmasını talep etmiş, bu projeyle Altıntaş'ın hak ettiği yere geleceğine inandığını beyan etmiştir.

KUTSO yönetimi her alanda Altıntaş'a destek vereceklerini beyan etmişlerdir. Başkan TEKE, KUTSO heyetini Altıntaş'ı yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti ve “HER ŞEY ALTINTAŞ İÇİN.” Dedi.

Zafer OSB, Alt Yapı Projesi, Bakanlığa Gönderildi

Altıntaş Belediye Başkanı Arif TEKE: "Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi Alt Yapı uygulamaları projesi tamamlandı. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına gönderildi. Başta Sayın Valimiz olmak üzere, İl Başkanımıza, Milletvekillerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi. - DORUK Fatma Çakır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.