Alpaslan AĞAR: Kütahya Hak Ettiğini Almalı

Spor 23.06.2020 - 22:23, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2650+ kez okundu.
 

Alpaslan AĞAR: Kütahya Hak Ettiğini Almalı

Kütahyalı iş adamlarımızdan değerli kardeşimiz Alpaslan AĞAR'ı ofisinde ziyaret ederek, ülke ve Kütahya gündemine dair konularda sohbet ettik.
Kütahyalı iş adamlarımızdan değerli kardeşimiz Alpaslan AĞAR'ı ofisinde ziyaret ederek, ülke ve Kütahya gündemine dair konularda sohbet ettik. Kütahya'nın ekonomik kalkınması, sanayileşmesi ve sosyal yönde gelişmesi, tanıtımı ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Alpaslan AĞAR: "Kütahya'mız üzerinde pek çok medeniyetin yaşandığı, gerek coğrafi konumu gerekse yeraltı yerüstü zenginlikleri, termal kaynakları, özellikle günümüzde asrın yakıtı olarak düşünülen Bor madeninin dünyadaki rezervinin 60'ını topraklarında bulunduran bir ilimiz olmasına rağmen, maalesef bugüne kadar bu değerler gerekli şekilde aktive edilememiş, siyaseten yeterli etkinlik sağlanamamış, gerekli yatırımcılar ilimize kazandırılamamıştır. Son zamanlarda organize sanayilerdeki teşebbüsler inşallah bu durgunluğu hareketliliğe çevirecektir. İlimizde bulunan bölgesel havaalanı, Gümrük Müdürlüğü ve serbest bölge kompleksi koordine edildiğinde Kütahya'mızın en kısa zamanda bölgenin cazibe merkezi haline geleceğine inanıyoruz. Biz de bu konuda imkanlarımız ölçüsünde Kütahya ekonomisine katkı sağlayacak çalışmalar yapmaya özen gösteriyoruz. Sosyal manadaki etkinliklere de elimizden geldiğince destek veriyoruz. Sizin de DORUK Gazetesi olarak Kütahya'nın kalkınması için azami gayreti gösterdiğinizin farkındayız. Kütahya'da tarafsız, yansız yayıncılık anlayışında asla taviz vermeden, halkın haber alma hakkını en iyi şekilde kullanabilmeleri için azami hassasiyeti gösterdiğinizi biliyor ve çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz" dedi. Alpaslan AĞAR'a bu güzel sohbet ve ikramları için teşekkür ederiz. - DORUK
Kütahyalı iş adamlarımızdan değerli kardeşimiz Alpaslan AĞAR'ı ofisinde ziyaret ederek, ülke ve Kütahya gündemine dair konularda sohbet ettik.

Kütahyalı iş adamlarımızdan değerli kardeşimiz Alpaslan AĞAR'ı ofisinde ziyaret ederek, ülke ve Kütahya gündemine dair konularda sohbet ettik.

Kütahya'nın ekonomik kalkınması, sanayileşmesi ve sosyal yönde gelişmesi, tanıtımı ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Alpaslan AĞAR: "Kütahya'mız üzerinde pek çok medeniyetin yaşandığı, gerek coğrafi konumu gerekse yeraltı yerüstü zenginlikleri, termal kaynakları, özellikle günümüzde asrın yakıtı olarak düşünülen Bor madeninin dünyadaki rezervinin 60'ını topraklarında bulunduran bir ilimiz olmasına rağmen, maalesef bugüne kadar bu değerler gerekli şekilde aktive edilememiş, siyaseten yeterli etkinlik sağlanamamış, gerekli yatırımcılar ilimize kazandırılamamıştır. Son zamanlarda organize sanayilerdeki teşebbüsler inşallah bu durgunluğu hareketliliğe çevirecektir.

İlimizde bulunan bölgesel havaalanı, Gümrük Müdürlüğü ve serbest bölge kompleksi koordine edildiğinde Kütahya'mızın en kısa zamanda bölgenin cazibe merkezi haline geleceğine inanıyoruz. Biz de bu konuda imkanlarımız ölçüsünde Kütahya ekonomisine katkı sağlayacak çalışmalar yapmaya özen gösteriyoruz. Sosyal manadaki etkinliklere de elimizden geldiğince destek veriyoruz.

Sizin de DORUK Gazetesi olarak Kütahya'nın kalkınması için azami gayreti gösterdiğinizin farkındayız. Kütahya'da tarafsız, yansız yayıncılık anlayışında asla taviz vermeden, halkın haber alma hakkını en iyi şekilde kullanabilmeleri için azami hassasiyeti gösterdiğinizi biliyor ve çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Alpaslan AĞAR'a bu güzel sohbet ve ikramları için teşekkür ederiz. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.