Alim IŞIK: Demagoji Yapıyorlar

Siyaset 11.12.2018 - 15:43, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2642+ kez okundu.
 

Alim IŞIK: Demagoji Yapıyorlar

MHP'nin Kütahya Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Prof. Dr. Alim IŞIK, Kütahya'ya gelerek çalışmalarını hızlı bir şekilde başlattı. Geldiği gün Hilton Otel'de bir basın açıklaması yapan IŞIK, Pazar günü de ilimizde yayın yapan Kanal 43 televizyonunda katıldığı programda da açıklamalarda bulundu.
MHP'nin Kütahya Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Prof. Dr. Alim IŞIK, Kütahya'ya gelerek çalışmalarını hızlı bir şekilde başlattı. Geldiği gün Hilton Otel'de bir basın açıklaması yapan IŞIK, Pazar günü de ilimizde yayın yapan Kanal 43 televizyonunda katıldığı programda da açıklamalarda bulundu. Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Alim IŞIK konuşmalarında: "Kütahya Belediye Başkanlığının ne kadar onurlu bir görev olduğunu ve bir o kadarda zorlu bir görev olduğunu çok iyi biliyorum. Bu sevdamız bundan 15 yıl önce başladım 2004 yılı mahalli idareler seçimleri öncesinde yöneticilerimiz beni görev yaptığım Üniversiteye ziyarete geldiler ve Belediye Başkanlığını teklif ettiler. Üniversitedeki görevimi de düşünerek kendilerinden bir hafta mühlet istedim. Bir haftanın sonunda da yaptığım istişareler sonucunda görevi kabul ettim. 2002 yılında 6.sıraya düşmüş partimizi 2.sıraya taşıma başarısını gösterdik. Daha sonra 3 dönem Milletvekilliği yapma teveccühünü gösteren Kütahya seçmenine vefa borcumuzu bu sefer Belediye Başkanı olarak ödemek için bu kutlu yola çıktık. Hiç yerine konan insanların gönlüne girmek partili partisiz herkesin gönlünde yer etmek için ve herkese eşit olarak hizmet etmek üzere bu kutlu yolda beraberce yürüyeceğiz. Kimseyi ötelemeden, kötülemeden, kimseye kin ve öfke duymadan herkesi kucaklayıp, özlenen Kütahya'yı inşa etmek ve yaşanılır bir kent yapmak üzere adaylığımı huzurlarınızda açıklıyorum. Bu güne kadar İlçe ve Beldelerimizde Belediye başkanlıklarımız oldu ama Kütahya merkezde Bu zamana kadar Belediye Başkanlığını alamadık. 2014 seçimleri sonrasında Kütahyalı hemşerilerimize teşekkür etmek üzere Bilbordlara bir afiş astım. 'Küçülen Kütahya'da hayır dualı ve helal oylu tüm hemşerilerime teşekkür ederim' dedim. Ama bunu kendilerine göre yorumlayarak, demagoji yaparak halka yanlış yansıtmaya çalıştılar. Ben vatandaşımızın verdiği oylara haram oylar demedim. Vatandaşın verdiği her oy helaldir; haram olansa vatandaşın verdiği oyların çalınmasıdır. Biz bu dönem özellikle daha önce hazırlamış olduğumuz projelerimize yenilerini ekleyerek diğer parti belediye Başkanlarının projelerini açıkladıktan sonra bende açıklayacağım. Neden derseniz bizim hazırladığımız projeleri alarak yapmaya çalıştılar ama maalesef başaramadılar. Onların açıkladığı projelerden sonra bizde çeyiz sandığımızdaki projelerimizi sizlerle paylaşacağız. Özellikle özverili basın mensuplarımızla her türlü konuda paylaşımlarda bulunacağız. Bizlere bu konuda yardımcı olan ve bu tanıtım organizasyonunu tertip eden MHP İl ve İlçe teşkilatlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Çıktığımız bu kutlu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene.'' Dedi. - DORUK
MHP'nin Kütahya Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Prof. Dr. Alim IŞIK, Kütahya'ya gelerek çalışmalarını hızlı bir şekilde başlattı. Geldiği gün Hilton Otel'de bir basın açıklaması yapan IŞIK, Pazar günü de ilimizde yayın yapan Kanal 43 televizyonunda katıldığı programda da açıklamalarda bulundu.

MHP'nin Kütahya Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Prof. Dr. Alim IŞIK, Kütahya'ya gelerek çalışmalarını hızlı bir şekilde başlattı. Geldiği gün Hilton Otel'de bir basın açıklaması yapan IŞIK, Pazar günü de ilimizde yayın yapan Kanal 43 televizyonunda katıldığı programda da açıklamalarda bulundu.

Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Alim IŞIK konuşmalarında: "Kütahya Belediye Başkanlığının ne kadar onurlu bir görev olduğunu ve bir o kadarda zorlu bir görev olduğunu çok iyi biliyorum. Bu sevdamız bundan 15 yıl önce başladım 2004 yılı mahalli idareler seçimleri öncesinde yöneticilerimiz beni görev yaptığım Üniversiteye ziyarete geldiler ve Belediye Başkanlığını teklif ettiler. Üniversitedeki görevimi de düşünerek kendilerinden bir hafta mühlet istedim. Bir haftanın sonunda da yaptığım istişareler sonucunda görevi kabul ettim. 2002 yılında 6.sıraya düşmüş partimizi 2.sıraya taşıma başarısını gösterdik. Daha sonra 3 dönem Milletvekilliği yapma teveccühünü gösteren Kütahya seçmenine vefa borcumuzu bu sefer Belediye Başkanı olarak ödemek için bu kutlu yola çıktık. Hiç yerine konan insanların gönlüne girmek partili partisiz herkesin gönlünde yer etmek için ve herkese eşit olarak hizmet etmek üzere bu kutlu yolda beraberce yürüyeceğiz. Kimseyi ötelemeden, kötülemeden, kimseye kin ve öfke duymadan herkesi kucaklayıp, özlenen Kütahya'yı inşa etmek ve yaşanılır bir kent yapmak üzere adaylığımı huzurlarınızda açıklıyorum. Bu güne kadar İlçe ve Beldelerimizde Belediye başkanlıklarımız oldu ama Kütahya merkezde Bu zamana kadar Belediye Başkanlığını alamadık.

2014 seçimleri sonrasında Kütahyalı hemşerilerimize teşekkür etmek üzere Bilbordlara bir afiş astım. 'Küçülen Kütahya'da hayır dualı ve helal oylu tüm hemşerilerime teşekkür ederim' dedim. Ama bunu kendilerine göre yorumlayarak, demagoji yaparak halka yanlış yansıtmaya çalıştılar. Ben vatandaşımızın verdiği oylara haram oylar demedim. Vatandaşın verdiği her oy helaldir; haram olansa vatandaşın verdiği oyların çalınmasıdır.

Biz bu dönem özellikle daha önce hazırlamış olduğumuz projelerimize yenilerini ekleyerek diğer parti belediye Başkanlarının projelerini açıkladıktan sonra bende açıklayacağım. Neden derseniz bizim hazırladığımız projeleri alarak yapmaya çalıştılar ama maalesef başaramadılar. Onların açıkladığı projelerden sonra bizde çeyiz sandığımızdaki projelerimizi sizlerle paylaşacağız. Özellikle özverili basın mensuplarımızla her türlü konuda paylaşımlarda bulunacağız.
Bizlere bu konuda yardımcı olan ve bu tanıtım organizasyonunu tertip eden MHP İl ve İlçe teşkilatlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Çıktığımız bu kutlu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene.'' Dedi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.