Şampiyon Kick Boksculardan, Özel İdare Genel Sekreterine Ziyaret

Spor 29.05.2023 - 20:58, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2981+ kez okundu.
 

Şampiyon Kick Boksculardan, Özel İdare Genel Sekreterine Ziyaret

Şampiyon Kick Boksculardan, Özel İdare Genel Sekreterine Ziyaret
Kick Boks İl Temsilcisi Ahmet ARABACI, Kick Boks Kıdemli Antrenör ve Uluslararası Hakem Fatma ÇAKIR, Dünya Kupasına katılan sporcuları Havva GÜLMÜŞCAN, Ezgi Ayşe ÖZTÜRK, Elif KAYA, Ebrar GÜLMÜŞCAN, Şükrullah TÜRKSOYLU, Fatma ÇETİN, Rümeysa SAVAŞ ve Bilal Efe BUDAK ile birlikte İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat KOYAK'ı makamında ziyaret etti. Kick Boks İl Temsilcisi Ahmet ARABACI: "Dünya Kupasına katılan ve şampiyonadan 5 madalya ile dönen sporcularımızla birlikte İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sayın Murat KOYAK'ı ziyaret ederek; takımımıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ettik." dedi. - DORUK
Şampiyon Kick Boksculardan, Özel İdare Genel Sekreterine Ziyaret

Kick Boks İl Temsilcisi Ahmet ARABACI, Kick Boks Kıdemli Antrenör ve Uluslararası Hakem Fatma ÇAKIR, Dünya Kupasına katılan sporcuları Havva GÜLMÜŞCAN, Ezgi Ayşe ÖZTÜRK, Elif KAYA, Ebrar GÜLMÜŞCAN, Şükrullah TÜRKSOYLU, Fatma ÇETİN, Rümeysa SAVAŞ ve Bilal Efe BUDAK ile birlikte İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat KOYAK'ı makamında ziyaret etti.

Kick Boks İl Temsilcisi Ahmet ARABACI: "Dünya Kupasına katılan ve şampiyonadan 5 madalya ile dönen sporcularımızla birlikte İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sayın Murat KOYAK'ı ziyaret ederek; takımımıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ettik." dedi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.