Hızlı Tren Kütahya’dan Mı Geçiyor?

Güncel 15.05.2023 - 14:43, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 4056+ kez okundu.
 

Hızlı Tren Kütahya’dan Mı Geçiyor?

Hızlı Tren Antalya’ya Eskişehir’den 2 saatte, İstanbul’dan 4 saat 30 dakikada ulaşılabileceğini açıklayan Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, Eskişehir’den Kütahya, Afyonkarahisar, Isparta ve Burdur’dan Antalya’ya entegre hatlar halinde olacağını belirt
Hızlı Tren Antalya’ya Eskişehir’den 2 saatte, İstanbul’dan 4 saat 30 dakikada ulaşılabileceğini açıklayan Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, Eskişehir’den Kütahya, Afyonkarahisar, Isparta ve Burdur’dan Antalya’ya entegre hatlar halinde olacağını belirten Karaismailoğlu, Kütahya’ya da hızlı tren müjdesini verdi. Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, Hattı Kütahya’dan geçecek olan İstanbul – Antalya Hızlı tren hattının müjdesini paylaştı. 7 Şehirden Geçecek Bakan Karaismailoğlu İstanbul-Eskişehir arası hali hazırda mevcut olan tren hattı ile Eskişehir’den Kütahya, Afyonkarahisar, Burdur, Isparta üzerinden Antalya'ya ulaşacağını duyurdu.   Ankara - İzmir Hattı Afyonkarahisar Durağında Entegre Olacak Ayrıca inşaatı devam eden Ankara – İzmir hattına Afyonkarahisar durağından entegre olunacak. İstanbul’dan Antalya’ya 714 kilometre uzunluğunda, İstanbul’dan Antalya’ya 4 saat 30 dakikada hızlı trenle artık ulaşma imkânı sağlanacağını açıklayan Bakan Karaismailoğlu “Bunun da Eskişehir İstanbul arası zaten mevcut hattımız. Ve Eskişehir’den, Kütahya, Afyonkarahisar, Isparta burdurdan antalyaya ineceğiz bu şeklide ve 2 saatte 347 km lik Eskişehir Antalya arasını almış oluyoruz. Bakın biz proje konuşuyoruz. Yatırım konuşuyoruz. Ülkemizin gelişmesini konuşuyoruz. Vatandaşımızın hayatını kolaylaştırmasını konuşuyoruz. O yüzden Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye çok şey kazandı. Ama bu kazandığımız bilgi tecrübe ve beceri artık bizi 50 yıllık planlar yapar hale getirdi ülkemizi. İnşallah bu hafta sonu alacağımız yetki ile bizim vatandaşımızın bize vereceği gücün çok daha fazlası hizmet olarak ülkemize geri dönecek” ifadelerini kullandı. Süper Hızlı Tren ile Ankara - İstanbul 80 Dakikaya Düşecek Ankara - İstanbul arasında yapılacak "Süper Hızlı Tren" projesi hakkında bilgi veren Bakan Karaismailoğlu: “Ankara-İstanbul hattında süper hızlı tren projesini hayata geçireceğiz. Ankara-İstanbul arası 80 dakikaya düşecek. Saatte 350 kilometre hız yapacak. Mevcut hızlı tren hattı da mevcut yapısıyla devam edecek. Bu yıl süper hızlı tren hattının ihalesini yapacağız. Ankara - Trabzon 4,5 Saate İnecek Samsun'dan Sarp'a kadar hızlı tren projesini de hayata geçireceğiz. Karadeniz boydan boya demiryolu ile buluşacak. 513 kilometre uzunluğundaki bu proje bittiğinde Trabzon - Sarp arası 70 dakika, Trabzon - Samsun arası 2 saat ve Trabzon -Ankara arası ise 4,5 saate inecek.” Dedi.  - DORUK
Hızlı Tren Antalya’ya Eskişehir’den 2 saatte, İstanbul’dan 4 saat 30 dakikada ulaşılabileceğini açıklayan Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, Eskişehir’den Kütahya, Afyonkarahisar, Isparta ve Burdur’dan Antalya’ya entegre hatlar halinde olacağını belirt

Hızlı Tren Antalya’ya Eskişehir’den 2 saatte, İstanbul’dan 4 saat 30 dakikada ulaşılabileceğini açıklayan Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, Eskişehir’den Kütahya, Afyonkarahisar, Isparta ve Burdur’dan Antalya’ya entegre hatlar halinde olacağını belirten Karaismailoğlu, Kütahya’ya da hızlı tren müjdesini verdi.

Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, Hattı Kütahya’dan geçecek olan İstanbul – Antalya Hızlı tren hattının müjdesini paylaştı.

7 Şehirden Geçecek

Bakan Karaismailoğlu İstanbul-Eskişehir arası hali hazırda mevcut olan tren hattı ile Eskişehir’den Kütahya, Afyonkarahisar, Burdur, Isparta üzerinden Antalya'ya ulaşacağını duyurdu.

 

Ankara - İzmir Hattı Afyonkarahisar Durağında Entegre Olacak

Ayrıca inşaatı devam eden Ankara – İzmir hattına Afyonkarahisar durağından entegre olunacak.

İstanbul’dan Antalya’ya 714 kilometre uzunluğunda, İstanbul’dan Antalya’ya 4 saat 30 dakikada hızlı trenle artık ulaşma imkânı sağlanacağını açıklayan Bakan Karaismailoğlu “Bunun da Eskişehir İstanbul arası zaten mevcut hattımız. Ve Eskişehir’den, Kütahya, Afyonkarahisar, Isparta burdurdan antalyaya ineceğiz bu şeklide ve 2 saatte 347 km lik Eskişehir Antalya arasını almış oluyoruz. Bakın biz proje konuşuyoruz. Yatırım konuşuyoruz. Ülkemizin gelişmesini konuşuyoruz. Vatandaşımızın hayatını kolaylaştırmasını konuşuyoruz. O yüzden Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye çok şey kazandı. Ama bu kazandığımız bilgi tecrübe ve beceri artık bizi 50 yıllık planlar yapar hale getirdi ülkemizi. İnşallah bu hafta sonu alacağımız yetki ile bizim vatandaşımızın bize vereceği gücün çok daha fazlası hizmet olarak ülkemize geri dönecek” ifadelerini kullandı.

Süper Hızlı Tren ile Ankara - İstanbul 80 Dakikaya Düşecek

Ankara - İstanbul arasında yapılacak "Süper Hızlı Tren" projesi hakkında bilgi veren Bakan Karaismailoğlu: “Ankara-İstanbul hattında süper hızlı tren projesini hayata geçireceğiz. Ankara-İstanbul arası 80 dakikaya düşecek. Saatte 350 kilometre hız yapacak. Mevcut hızlı tren hattı da mevcut yapısıyla devam edecek. Bu yıl süper hızlı tren hattının ihalesini yapacağız.

Ankara - Trabzon 4,5 Saate İnecek

Samsun'dan Sarp'a kadar hızlı tren projesini de hayata geçireceğiz. Karadeniz boydan boya demiryolu ile buluşacak. 513 kilometre uzunluğundaki bu proje bittiğinde Trabzon - Sarp arası 70 dakika, Trabzon - Samsun arası 2 saat ve Trabzon -Ankara arası ise 4,5 saate inecek.” Dedi.  - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.