Emet – Tavşanlı – Hisarcık: Sanayi ve Ekonomi Bağımsızlığın Anahtarı

Ekonomi 28.10.2023 - 02:34, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3261+ kez okundu.
 

Emet – Tavşanlı – Hisarcık: Sanayi ve Ekonomi Bağımsızlığın Anahtarı

Bölge Ekonomisine Yeni Bir Soluk olacak olan Nursanlar Holding'in Yatırım Heyeti Emet ve Hisarcık’ta incelemelerde bulunup, temaslarda bulundu.
Bölge Ekonomisine Yeni Bir Soluk olacak olan Nursanlar Holding'in Yatırım Heyeti Emet ve Hisarcık’ta incelemelerde bulunup, temaslarda bulundu.   Sanayi Bölgesi Yatırım Olanakları Değerlendirildi Bölgenin ekonomik geleceği için umut veren bir gün yaşandı,  Nursanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kağan Yamakoğlu, Emet ve Hisarcık ilçelerinde stratejik yatırım fırsatlarını incelemek üzere bölgeye geldi. Yamakoğlu, Tavşanlı Ticaret Odası Başkanı Davut Efe ile birlikte Hisarcık Kapalı Pazar Yeri ve Emet Hisarcık orta ölçekli sanayi Bölgesi'nde yatırım olanaklarını gözden geçirdi. Bu önemli inceleme heyetine Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan ve Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan da eşlik etti. Yatırım potansiyelini değerlendirmek amacıyla düzenlenen toplantıda, Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan ve Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan da yer aldı. Toplantı, bölge için büyük öneme sahip olan yeni yatırımların nasıl şekillendirileceği konusunda istişare fırsatı sağladı.   “Sanayimiz Güçlendiğinde, Bağımsız ve Rekabetçi Bölge Olacağız” Başkanlar, yaptıkları ortak açıklamada  "Sanayi, ekonominin temel direğidir ve ekonomi, bağımsızlığın anahtarıdır. Sanayisi güçlü olmayan bir millet, uluslararası arenada rekabet edemez. Emet ve Hisarcık çevresi, bölge ekonomisine katma değer katma potansiyeline sahip. Sanayinin bu coğrafyada güçlenmesi, bölgenin gelecekte daha bağımsız ve rekabetçi bir konuma yükselmesine katkı sağlayacaktır.  Bölgemiz açısından katma değer yaratacak bu durum için çalışmaya devam edeceğiz."   Bu gelişmeler, bölgenin ekonomik açıdan daha güçlü ve bağımsız bir geleceğe doğru ilerlediğini gösteriyor. Nursanlar Holding'in yatırım taahhütleri, bölgeye yeni iş fırsatları ve büyüme potansiyeli getirebilir. Bu adım, yerel ekonominin güçlenmesine katkıda bulunarak bölge halkına umut veriyor. Sanayi ve ekonomi alanındaki bu adımlar, bölge için önemli bir dönüm noktasını temsil ediyor ve gelecekteki büyüme için sağlam temeller atıyor görüşlerine vardılar. - DORUK
Bölge Ekonomisine Yeni Bir Soluk olacak olan Nursanlar Holding'in Yatırım Heyeti Emet ve Hisarcık’ta incelemelerde bulunup, temaslarda bulundu.

Bölge Ekonomisine Yeni Bir Soluk olacak olan Nursanlar Holding'in Yatırım Heyeti Emet ve Hisarcık’ta incelemelerde bulunup, temaslarda bulundu.

 

Sanayi Bölgesi Yatırım Olanakları Değerlendirildi

Bölgenin ekonomik geleceği için umut veren bir gün yaşandı,  Nursanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kağan Yamakoğlu, Emet ve Hisarcık ilçelerinde stratejik yatırım fırsatlarını incelemek üzere bölgeye geldi. Yamakoğlu, Tavşanlı Ticaret Odası Başkanı Davut Efe ile birlikte Hisarcık Kapalı Pazar Yeri ve Emet Hisarcık orta ölçekli sanayi Bölgesi'nde yatırım olanaklarını gözden geçirdi. Bu önemli inceleme heyetine Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan ve Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan da eşlik etti.

Yatırım potansiyelini değerlendirmek amacıyla düzenlenen toplantıda, Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan ve Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan da yer aldı. Toplantı, bölge için büyük öneme sahip olan yeni yatırımların nasıl şekillendirileceği konusunda istişare fırsatı sağladı.

 

“Sanayimiz Güçlendiğinde, Bağımsız ve Rekabetçi Bölge Olacağız”

Başkanlar, yaptıkları ortak açıklamada  "Sanayi, ekonominin temel direğidir ve ekonomi, bağımsızlığın anahtarıdır. Sanayisi güçlü olmayan bir millet, uluslararası arenada rekabet edemez. Emet ve Hisarcık çevresi, bölge ekonomisine katma değer katma potansiyeline sahip. Sanayinin bu coğrafyada güçlenmesi, bölgenin gelecekte daha bağımsız ve rekabetçi bir konuma yükselmesine katkı sağlayacaktır.  Bölgemiz açısından katma değer yaratacak bu durum için çalışmaya devam edeceğiz."

 

Bu gelişmeler, bölgenin ekonomik açıdan daha güçlü ve bağımsız bir geleceğe doğru ilerlediğini gösteriyor. Nursanlar Holding'in yatırım taahhütleri, bölgeye yeni iş fırsatları ve büyüme potansiyeli getirebilir. Bu adım, yerel ekonominin güçlenmesine katkıda bulunarak bölge halkına umut veriyor. Sanayi ve ekonomi alanındaki bu adımlar, bölge için önemli bir dönüm noktasını temsil ediyor ve gelecekteki büyüme için sağlam temeller atıyor görüşlerine vardılar. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.