AKKENT TOKİ KONUTLARINI YILANLAR BASTI

Güncel 26.06.2020 - 15:09, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3413+ kez okundu.
 

AKKENT TOKİ KONUTLARINI YILANLAR BASTI

Akkent Mahallesinde bulunan TOKİ konutları yılanların istilasına uğradı.
Akkent Mahallesi TOKİ Konutları yılanların istilasına uğradı. TOKİ Konutları 9. Ak sokak 1.bölge 5154 G-Blok B1-10 da bulunan konutun bahçesinde öğle saatlerinde yılanlar görüldü.Konut yakınları tarafından itfaiyeye haber verildi.İtfaiye geldiğinde yılanlar kayboldu.Tüm aramalara rağmen yılanlara rastlanmadı.İtfaiye ekibi gitti.Daha sonra 2  metre civarında olan 3 adet yılan tekrar görüldü.Blok sahipleri tarafından bir tanesi öldürüldü.Diğer yılanlar bahçede kayboldu. TOKİ konut sahipleri '' Geceleri sokak köpekleri, gündüzleri yılanlarla uğraşıyoruz.Çocuklarımız korku içerinde, ne yapacağımızı şaşırdık.Yaz aylarının başlaması ile bu tür olayların artacağını dile getiren konut sahipleri daha vahim olaylar meydana gelmeden gereğinin yapılmasını istiyoruz'' diyerek endişelerini dile getirdiler. DORUK HABER Hüdayim GÜLER  
Akkent Mahallesinde bulunan TOKİ konutları yılanların istilasına uğradı.

Akkent Mahallesi TOKİ Konutları yılanların istilasına uğradı. TOKİ Konutları 9. Ak sokak 1.bölge 5154 G-Blok B1-10 da bulunan konutun bahçesinde öğle saatlerinde yılanlar görüldü.Konut yakınları tarafından itfaiyeye haber verildi.İtfaiye geldiğinde yılanlar kayboldu.Tüm aramalara rağmen yılanlara rastlanmadı.İtfaiye ekibi gitti.Daha sonra 2  metre civarında olan 3 adet yılan tekrar görüldü.Blok sahipleri tarafından bir tanesi öldürüldü.Diğer yılanlar bahçede kayboldu.

TOKİ konut sahipleri '' Geceleri sokak köpekleri, gündüzleri yılanlarla uğraşıyoruz.Çocuklarımız korku içerinde, ne yapacağımızı şaşırdık.Yaz aylarının başlaması ile bu tür olayların artacağını dile getiren konut sahipleri daha vahim olaylar meydana gelmeden gereğinin yapılmasını istiyoruz'' diyerek endişelerini dile getirdiler.

DORUK HABER Hüdayim GÜLER

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.