AK Parti Merkez İlçe Başkanı Fatih ORUÇ: Yapacağımız Hizmetlerde Nefislerimizi Karıştırmadan Hak Yolunda Koşabilmeyi Niyaz Ederim

Siyaset 25.10.2021 - 08:24, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2538+ kez okundu.
 

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Fatih ORUÇ: Yapacağımız Hizmetlerde Nefislerimizi Karıştırmadan Hak Yolunda Koşabilmeyi Niyaz Ederim

AK Parti Kütahya Merkez İlçe danışma meclisi toplantısı Milletvekilleri İshak GAZEL, Ahmet TAN, İl Başkanı Sebahattin CEYHUN, İl Genel Meclis Başkanı Musa YILMAZ, Merkez İlçe Başkanı Fatih ORUÇ, önceki dönem Belediye Başkanı Kamil SARAÇOĞLU, Belediye Başkan Adayı Ahmet Sami KUTLU, AK Parti üyelerinin ve bazı STK temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti.  AK Parti Seçimden Seçime Sahaya İnen Parti Değildir diyen AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanı Fatih ORUÇ: "Kıymetli dava arkadaşlarım AK Partimiz kurulduğu günden itibaren her geçen gün daha da büyüyen ve güçlenen bir ailedir. Bu kutlu davada Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine tüm teşkilatlarımızla birlikte yürüyoruz. Bu bağlamda partimizde daha önce görev yapmış tüm teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum. Yakın zamanda vefat eden Abdullah Aykın hocamız başta olmak üzere Ahirete intikal etmiş dava arkadaşlarımıza da Cenabı Allah tan rahmet diliyorum. Daha çok çalışacak her gönüle dokunacağız. Tüm mahallelerimizde, İl başkanımız,  milletvekillerimizin ve mahalle başkanlarımızın destekleri ile ziyaretlerimizin sayısını artıracağız. Kıymetli dava arkadaşlarım AK Parti seçimden seçime sahaya inen bir parti değildir. Teşkilatlarımızın her bir üyesi üzerine düşen sorumluluk bilinci ile görevlerinin bilincindedir. Seçimlerin bizler için önemi herkesçe malumdur. Bu anlamda çalışmalarımızı her zamankinden daha da artırarak hemşerilerimizin dertleriyle dertlenip, dokunmadık gönül bırakmayacağız. Gençlerimizle buluşup onlara AK Parti'yi anlatacağız. Yaşlılarımızı ziyaret ederek hal ve hatırlarını sorup dertlerini dinleyeceğiz, Cadde cadde dolaşıp esnaflarımızla hasbihal edeceğiz. Pazarlara girip pazarcı kardeşlerimizi dinleyecek, sevinçlerine, dertlerine ortak olacağız. Cumhurbaşkanımızın tensipleri, bakanımızın ve vekillerimizin dirayetli duruşlarıyla, AK Partimizin şehrimize kazandırdığı değerleri tek tek anlatacağız. Bunları bıkmadan ve usanmadan anlatmaya devam edeceğiz. Daha çok çalışacağız daha çok çaba sarf edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle yapacağımız toplantımızın hayırlara vesile olmasını diler, yapacağımız iş ve hizmetlerimizde nefislerimizi karıştırmadan Hak yolunda koşabilmeyi Yüce Allah’tan niyaz ederim" ifadelerini kullandı. - DORUK Fatma

AK Parti Kütahya Merkez İlçe danışma meclisi toplantısı Milletvekilleri İshak GAZEL, Ahmet TAN, İl Başkanı Sebahattin CEYHUN, İl Genel Meclis Başkanı Musa YILMAZ, Merkez İlçe Başkanı Fatih ORUÇ, önceki dönem Belediye Başkanı Kamil SARAÇOĞLU, Belediye Başkan Adayı Ahmet Sami KUTLU, AK Parti üyelerinin ve bazı STK temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti. 

AK Parti Seçimden Seçime Sahaya İnen Parti Değildir diyen AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanı Fatih ORUÇ: "Kıymetli dava arkadaşlarım AK Partimiz kurulduğu günden itibaren her geçen gün daha da büyüyen ve güçlenen bir ailedir. Bu kutlu davada Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine tüm teşkilatlarımızla birlikte yürüyoruz.

Bu bağlamda partimizde daha önce görev yapmış tüm teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum. Yakın zamanda vefat eden Abdullah Aykın hocamız başta olmak üzere Ahirete intikal etmiş dava arkadaşlarımıza da Cenabı Allah tan rahmet diliyorum.

Daha çok çalışacak her gönüle dokunacağız. Tüm mahallelerimizde, İl başkanımız,  milletvekillerimizin ve mahalle başkanlarımızın destekleri ile ziyaretlerimizin sayısını artıracağız.

Kıymetli dava arkadaşlarım AK Parti seçimden seçime sahaya inen bir parti değildir. Teşkilatlarımızın her bir üyesi üzerine düşen sorumluluk bilinci ile görevlerinin bilincindedir. Seçimlerin bizler için önemi herkesçe malumdur. Bu anlamda çalışmalarımızı her zamankinden daha da artırarak hemşerilerimizin dertleriyle dertlenip, dokunmadık gönül bırakmayacağız.

Gençlerimizle buluşup onlara AK Parti'yi anlatacağız. Yaşlılarımızı ziyaret ederek hal ve hatırlarını sorup dertlerini dinleyeceğiz, Cadde cadde dolaşıp esnaflarımızla hasbihal edeceğiz. Pazarlara girip pazarcı kardeşlerimizi dinleyecek, sevinçlerine, dertlerine ortak olacağız.

Cumhurbaşkanımızın tensipleri, bakanımızın ve vekillerimizin dirayetli duruşlarıyla, AK Partimizin şehrimize kazandırdığı değerleri tek tek anlatacağız. Bunları bıkmadan ve usanmadan anlatmaya devam edeceğiz. Daha çok çalışacağız daha çok çaba sarf edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle yapacağımız toplantımızın hayırlara vesile olmasını diler, yapacağımız iş ve hizmetlerimizde nefislerimizi karıştırmadan Hak yolunda koşabilmeyi Yüce Allah’tan niyaz ederim" ifadelerini kullandı. - DORUK Fatma

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.