AK Parti İl Yönetimi Belirlendi

Siyaset 23.01.2020 - 00:59, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2897+ kez okundu.
 

AK Parti İl Yönetimi Belirlendi

AK Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, partinin il yönetim kurulunun belirlendiğini ifade etti. Ceyhun, “Şimdi tüm teşkilatımızla birlik ve beraberlik içinde yollara düşme vakti. Şimdi milletimizle daha çok kucaklaşma vakti.” Dedi.
AK Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, yaptığı açıklamada, milletle kucaklaşma vaktinin geldiğini belirterek, “Memleketimize hizmet ve inandığımız değerleri koruma gayesiyle çıkmış olduğumuz bu kutlu yürüyüşte, yol arkadaşımız olacak yönetim kurulumuz hayırlı uğurlu olsun. Rabbim hayırlı hizmetlere vesile eylesin. Şimdi tüm teşkilatımızla birlik ve beraberlik içinde yollara düşme vakti. Şimdi milletimizle daha çok kucaklaşma vakti. Kuruluşundan bugüne partimizde görev almış tüm dava ve çalışma arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu. Ceyhun, yönetim kurulunun şu isimlerden oluştuğunu belirtti: Ahmet Erdoğmuş, Ahmet Karabulut, Ali Kılınç, Ayhan Görgün, Emin Karabacak, Esme Ölçen, Esra Zeytin Sürücüoğlu, Fatih Tekin, Gökhan Kahraman, Hüsna Balkan, İsmail Çağlar Bayırcı, Kemal Kırbıyık, Kıymet Gazan, Melek Kahraman, Metin Sert, Muhammed Ziya Afifi, Murat Duran, Mustafa Kızıklıoğlu, Mücahit Savaş, Nurettin Kaplan, Orhan Düzgören, Osman Orhan Cengiz, Osman Zeybek, Ömer Faruk Aksu, Ömer Tunçay, Rahmi Yördem, Recep Fazıl Güven, Yasemin A. Çakır ve Yusuf Alpaslan Yeni oluşturulan Yönetim Kuruluna, Doruk Gazetesi olarak görevlerinin şehrimize ve kendilerine hayırlı olmasını diler, başarılar dileriz. - DORUK
AK Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, partinin il yönetim kurulunun belirlendiğini ifade etti. Ceyhun, “Şimdi tüm teşkilatımızla birlik ve beraberlik içinde yollara düşme vakti. Şimdi milletimizle daha çok kucaklaşma vakti.” Dedi.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, yaptığı açıklamada, milletle kucaklaşma vaktinin geldiğini belirterek, “Memleketimize hizmet ve inandığımız değerleri koruma gayesiyle çıkmış olduğumuz bu kutlu yürüyüşte, yol arkadaşımız olacak yönetim kurulumuz hayırlı uğurlu olsun. Rabbim hayırlı hizmetlere vesile eylesin. Şimdi tüm teşkilatımızla birlik ve beraberlik içinde yollara düşme vakti. Şimdi milletimizle daha çok kucaklaşma vakti. Kuruluşundan bugüne partimizde görev almış tüm dava ve çalışma arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.


Ceyhun, yönetim kurulunun şu isimlerden oluştuğunu belirtti: Ahmet Erdoğmuş, Ahmet Karabulut, Ali Kılınç, Ayhan Görgün, Emin Karabacak, Esme Ölçen, Esra Zeytin Sürücüoğlu, Fatih Tekin, Gökhan Kahraman, Hüsna Balkan, İsmail Çağlar Bayırcı, Kemal Kırbıyık, Kıymet Gazan, Melek Kahraman, Metin Sert, Muhammed Ziya Afifi, Murat Duran, Mustafa Kızıklıoğlu, Mücahit Savaş, Nurettin Kaplan, Orhan Düzgören, Osman Orhan Cengiz, Osman Zeybek, Ömer Faruk Aksu, Ömer Tunçay, Rahmi Yördem, Recep Fazıl Güven, Yasemin A. Çakır ve Yusuf Alpaslan

Yeni oluşturulan Yönetim Kuruluna, Doruk Gazetesi olarak görevlerinin şehrimize ve kendilerine hayırlı olmasını diler, başarılar dileriz. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.