AK Parti İl Başkanı CEYHUN, Siyasetin Ne Demek Olduğunu Açıkladı

Siyaset 19.07.2021 - 17:44, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2474+ kez okundu.
 

AK Parti İl Başkanı CEYHUN, Siyasetin Ne Demek Olduğunu Açıkladı

AK Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, önceki dönem il başkanları ile istişare toplantısı düzenledi.
AK Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, önceki dönem il başkanları ile istişare toplantısı düzenledi. Toplantı sonrası konuşan Başkan Ceyhun, “Siyaset demek ülke için eser üretmek, millete hizmet etmek demektir. Bizler de AK Parti çatısı altında ülkemize şehrimize hizmet etmenin gururunu onurunu yaşıyoruz. Önceki dönemlerde Memleket sevdası ile bu kutlu bayrağı taşıyan kıymetli il başkanlarımız, Nurullah Kayalı, M.Şükrü Nazlı, İsmail Dayıoğlu, Mustafa Yenipazar, Kamil Saraçoğlu ve Ali Çetinbaş ile samimi bir ortamda bira raya gelerek hizmet sevdamızı birleştirdik. Hedef 2023 yolunda istişarelerimizi gerçekleştirdik. Onların tecrübeleri bizler için çok kıymetli önemli. AK Parti sevdası için bizlere vakit ayıran kıymetli başkanlarıma ve bu zamana kadar Teşkilatımızın her kademesinde azimle özveriyle fedakarlıkla görev alan tüm dava kardeşlerime teşekkür eder şükranlarımı sunarım. Sevdamız Kütahya. Sevdamız Türkiye. Hedef 2023.Durmak yok yola devam” dedi. - DORUK Fatma
AK Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, önceki dönem il başkanları ile istişare toplantısı düzenledi.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, önceki dönem il başkanları ile istişare toplantısı düzenledi.

Toplantı sonrası konuşan Başkan Ceyhun, “Siyaset demek ülke için eser üretmek, millete hizmet etmek demektir. Bizler de AK Parti çatısı altında ülkemize şehrimize hizmet etmenin gururunu onurunu yaşıyoruz.

Önceki dönemlerde Memleket sevdası ile bu kutlu bayrağı taşıyan kıymetli il başkanlarımız, Nurullah Kayalı, M.Şükrü Nazlı, İsmail Dayıoğlu, Mustafa Yenipazar, Kamil Saraçoğlu ve Ali Çetinbaş ile samimi bir ortamda bira raya gelerek hizmet sevdamızı birleştirdik. Hedef 2023 yolunda istişarelerimizi gerçekleştirdik. Onların tecrübeleri bizler için çok kıymetli önemli. AK Parti sevdası için bizlere vakit ayıran kıymetli başkanlarıma ve bu zamana kadar Teşkilatımızın her kademesinde azimle özveriyle fedakarlıkla görev alan tüm dava kardeşlerime teşekkür eder şükranlarımı sunarım. Sevdamız Kütahya. Sevdamız Türkiye. Hedef 2023.Durmak yok yola devam” dedi. - DORUK Fatma

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.