AK Parti İl Başkanı ÇETİNBAŞ, Görevinden Ayrıldı

Siyaset 13.11.2019 - 15:29, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2092+ kez okundu.
 

AK Parti İl Başkanı ÇETİNBAŞ, Görevinden Ayrıldı

AK Parti İl Başkanlığı görevini 4 yıldır yapan Ali Çetinbaş, 12 Kasım akşamı istifa ettiğini açıkladı. AK Parti İl Başkanlığı görevine vekaleten İl Başkan Yardımcısı Mehmet Savurgan yapacak.
AK Parti İl Başkanlığı görevini 4 yıldır yapan Ali Çetinbaş, 12 Kasım akşamı istifa ettiğini açıkladı. AK Parti İl Başkanlığı görevine vekaleten İl Başkan Yardımcısı Mehmet Savurgan yapacak. 2015 ve 2018 yılında yapılan kongrelerle AK Parti İl Başkanlığı görevini yapan Ali Çetinbaş: "Genel merkez teşkilat başkanımız Sayın Erkan Kandemir'le yapmış olduğum görüşme sonucu bugün itibariyle il başkanlığı görevimden ayrılmış bulunmaktayım. Yapmış olduğum bu görevi ömrüm boyunca onurla taşıyacağımı ve Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın istikametinden ayrılmayacağımı bilmenizi isterim. Hakkınızı helal ediniz. Baki selam ve muhabbetle.." ifadelerini kullandı. Ali Çetinbaş'ın istifasıyla boşalan AK Parti İl Başkanlığı görevini vekaleten Siyasi ve Hukuki İşlerden sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Mehmet Savurgan yürütecek. İstifa sonrası AK Parti Kütahya Milletvekilleri Ahmet Tan, Av. İshak Gazel, Ceyda Çetin Erenler ortak bir açıklama yaptı; " İl Başkanımız Sn Ali Çetinbaş’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz. AK Parti Kütahya İl Başkanlığı görevini 2015’ten beri başarıyla sürdüren Sayın Ali Çetinbaş, görevinden ayrılma kararını Partimiz yetkilileriyle daha önceden paylaşmış ve bugün itibariyle de talebinin uygun görülmesi üzerine İl Başkanlığı görevinden ayrılmıştır. AK Parti davası ben değil biz diyen, milletimize hizmet eden dava erlerinin omuzlarında bugünlere gelmiştir. Bizler milletimize hizmetkar olmaya geldik diyen Dünya Lideri, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bu kutlu yolda hep birlikte yürüyoruz. Bu amaçla İl Başkanımızla birlikte Kütahya'mız ve ilçelerimize hizmet götürmenin gayreti içerisinde bugüne kadar birlikte çalıştık. Görevlerimiz, bulunduğumuz yerler, ünvanlarımız geçici, AK Partimize ve milletimize hizmet aşkımız ebedidir... İl Başkanımız Sn Ali Çetinbaş’a, Kütahya'mıza yapmış olduğu hizmetleri ve gayretli çalışmaları için ilimiz adına gönülden teşekkür eder, bundan sonra da AK Partimize tüm gücüyle hizmet etmeye devam edeceğine olan inancımızı belirtir, çalışmalarında başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı. - DORUK
AK Parti İl Başkanlığı görevini 4 yıldır yapan Ali Çetinbaş, 12 Kasım akşamı istifa ettiğini açıkladı. AK Parti İl Başkanlığı görevine vekaleten İl Başkan Yardımcısı Mehmet Savurgan yapacak.

AK Parti İl Başkanlığı görevini 4 yıldır yapan Ali Çetinbaş, 12 Kasım akşamı istifa ettiğini açıkladı. AK Parti İl Başkanlığı görevine vekaleten İl Başkan Yardımcısı Mehmet Savurgan yapacak.

2015 ve 2018 yılında yapılan kongrelerle AK Parti İl Başkanlığı görevini yapan Ali Çetinbaş: "Genel merkez teşkilat başkanımız Sayın Erkan Kandemir'le yapmış olduğum görüşme sonucu bugün itibariyle il başkanlığı görevimden ayrılmış bulunmaktayım.

Yapmış olduğum bu görevi ömrüm boyunca onurla taşıyacağımı ve Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın istikametinden ayrılmayacağımı bilmenizi isterim. Hakkınızı helal ediniz. Baki selam ve muhabbetle.." ifadelerini kullandı.

Ali Çetinbaş'ın istifasıyla boşalan AK Parti İl Başkanlığı görevini vekaleten Siyasi ve Hukuki İşlerden sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Mehmet Savurgan yürütecek.

İstifa sonrası AK Parti Kütahya Milletvekilleri Ahmet Tan, Av. İshak Gazel, Ceyda Çetin Erenler ortak bir açıklama yaptı; " İl Başkanımız Sn Ali Çetinbaş’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz.

AK Parti Kütahya İl Başkanlığı görevini 2015’ten beri başarıyla sürdüren Sayın Ali Çetinbaş, görevinden ayrılma kararını Partimiz yetkilileriyle daha önceden paylaşmış ve bugün itibariyle de talebinin uygun görülmesi üzerine İl Başkanlığı görevinden ayrılmıştır.

AK Parti davası ben değil biz diyen, milletimize hizmet eden dava erlerinin omuzlarında bugünlere gelmiştir.

Bizler milletimize hizmetkar olmaya geldik diyen Dünya Lideri, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bu kutlu yolda hep birlikte yürüyoruz. Bu amaçla İl Başkanımızla birlikte Kütahya'mız ve ilçelerimize hizmet götürmenin gayreti içerisinde bugüne kadar birlikte çalıştık.

Görevlerimiz, bulunduğumuz yerler, ünvanlarımız geçici, AK Partimize ve milletimize hizmet aşkımız ebedidir...

İl Başkanımız Sn Ali Çetinbaş’a, Kütahya'mıza yapmış olduğu hizmetleri ve gayretli çalışmaları için ilimiz adına gönülden teşekkür eder, bundan sonra da AK Partimize tüm gücüyle hizmet etmeye devam edeceğine olan inancımızı belirtir, çalışmalarında başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.