AK Parti Belediye Başkan Adayı, DORUK Gazetesi'ni Ziyaret Etti

Spor 04.01.2019 - 16:28, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3127+ kez okundu.
 

AK Parti Belediye Başkan Adayı, DORUK Gazetesi'ni Ziyaret Etti

31 Mart seçimlerinde AK Parti'den Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Av. Ahmet Sami KUTLU, beraberindeki heyet ile birlikte seçim çalışmaları çerçevesinde, DORUK Gazetesini ziyaret etti.
31 Mart seçimlerinde AK Parti'den Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Av. Ahmet Sami KUTLU,  beraberindeki heyet ile birlikte seçim çalışmaları çerçevesinde, DORUK Gazetesini ziyaret etti. Çalışmaları ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Ahmet Sami KUTLU, "Kütahya'mız her bakımdan gelişmeye uygun bir şehrimiz ve şehrimize verilebilecek hizmetleri düşündükçe heyecanımız artıyor. Kütahya'mızı bölgemizin cazibe merkezi yapmak için yola çıkıyoruz. Cenab-ı Allah'ın takdiri, hemşerilerimizin desteği sayesinde görev bize tevdi edilirse Kütahya'mızı düşündüğümüz çizgiye taşımak için teşkilatımızla birlikte gece gündüz demeden çalışmayı planlıyoruz. Kütahya'daki bu kutlu görevi üstlenmek üzere takdirlerini benim adıma kullanarak, Başkan adaylığı görevini bana tevdi eden başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere parti teşkilatlarımıza, il teşkilatımıza şükranlarımı sunar; onların bu teveccühlerini en iyi şekilde hizmete dönüştürerek karşılık vermek isterim. Kütahya'daki bütün hemşerilerimizin oylarına talibim; buna mukabil tüm hemşerilerimize hiç fark gözetmeksizin hizmet edeceğimi de peşinen belirtmek isterim. Biz Kütahyalının Başkanı olmaya değil, hizmetkârı olmaya talibiz. Bu arada basınımız desteğinin ve görev tevdi edildikten sonra eleştirileriyle bizi doğru yönlendirme konusunda gerekli hassasiyeti göstereceğine inanıyorum. Sizlerin de desteğini bekliyorum. Özellikle Ahmet ARABACI abimin, tecrübe ve deneyimlerinden istifade etmek isterim. Bu vesile ile tüm hemşerilerime bir kez daha saygılarımı sunuyorum. Süreç içerisinde tüm projelerimizi kamuoyuna açıklayacağız inşallah" dedi. Kurucumuz Ahmet ARABACI da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek; "Tüm siyasi partilerimizin adaylarıyla birlikte sizin adaylığınızı da kutluyorum. Ben şahsınızı yakınen tanıyorum. Haza Beyefendi kişiliğiniz, naif bir duruşunuz ve sosyal hayattaki bir takım STK'lar da ifa ettiğiniz görevlerden de bir birikiminiz olduğunu biliyorum. Kararı Kütahya halkı verecektir, biz de bu kararın takipçisi olacağız. Diğer partilerin adaylarıyla birlikte şahsınıza da başarılar diliyorum. Şahsınızın samimi duygularından ve göstereceği performanstan eminim. İnşallah çok iyi bir ekiple yola çıkılır. Hangi adayımız olursa olsun, belediye hizmetleri bakımından başarılı bir süreci gerçekleştirir. Tekraren söylüyorum; biz DORUK Gazetesi olarak iyi yapılan şeyleri takdirle kamuoyuna sunmayı, eksik ve yanlışları belirlediğimizde de ısrarla ikaz etmeyi eleştirmeyi sürdürürüz" dedi. - DORUK
31 Mart seçimlerinde AK Parti'den Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Av. Ahmet Sami KUTLU, beraberindeki heyet ile birlikte seçim çalışmaları çerçevesinde, DORUK Gazetesini ziyaret etti.

31 Mart seçimlerinde AK Parti'den Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Av. Ahmet Sami KUTLU,  beraberindeki heyet ile birlikte seçim çalışmaları çerçevesinde, DORUK Gazetesini ziyaret etti.

Çalışmaları ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Ahmet Sami KUTLU, "Kütahya'mız her bakımdan gelişmeye uygun bir şehrimiz ve şehrimize verilebilecek hizmetleri düşündükçe heyecanımız artıyor. Kütahya'mızı bölgemizin cazibe merkezi yapmak için yola çıkıyoruz. Cenab-ı Allah'ın takdiri, hemşerilerimizin desteği sayesinde görev bize tevdi edilirse Kütahya'mızı düşündüğümüz çizgiye taşımak için teşkilatımızla birlikte gece gündüz demeden çalışmayı planlıyoruz.

Kütahya'daki bu kutlu görevi üstlenmek üzere takdirlerini benim adıma kullanarak, Başkan adaylığı görevini bana tevdi eden başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere parti teşkilatlarımıza, il teşkilatımıza şükranlarımı sunar; onların bu teveccühlerini en iyi şekilde hizmete dönüştürerek karşılık vermek isterim.

Kütahya'daki bütün hemşerilerimizin oylarına talibim; buna mukabil tüm hemşerilerimize hiç fark gözetmeksizin hizmet edeceğimi de peşinen belirtmek isterim. Biz Kütahyalının Başkanı olmaya değil, hizmetkârı olmaya talibiz.

Bu arada basınımız desteğinin ve görev tevdi edildikten sonra eleştirileriyle bizi doğru yönlendirme konusunda gerekli hassasiyeti göstereceğine inanıyorum. Sizlerin de desteğini bekliyorum. Özellikle Ahmet ARABACI abimin, tecrübe ve deneyimlerinden istifade etmek isterim.

Bu vesile ile tüm hemşerilerime bir kez daha saygılarımı sunuyorum. Süreç içerisinde tüm projelerimizi kamuoyuna açıklayacağız inşallah" dedi.

Kurucumuz Ahmet ARABACI da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek; "Tüm siyasi partilerimizin adaylarıyla birlikte sizin adaylığınızı da kutluyorum. Ben şahsınızı yakınen tanıyorum. Haza Beyefendi kişiliğiniz, naif bir duruşunuz ve sosyal hayattaki bir takım STK'lar da ifa ettiğiniz görevlerden de bir birikiminiz olduğunu biliyorum. Kararı Kütahya halkı verecektir, biz de bu kararın takipçisi olacağız. Diğer partilerin adaylarıyla birlikte şahsınıza da başarılar diliyorum. Şahsınızın samimi duygularından ve göstereceği performanstan eminim. İnşallah çok iyi bir ekiple yola çıkılır.

Hangi adayımız olursa olsun, belediye hizmetleri bakımından başarılı bir süreci gerçekleştirir. Tekraren söylüyorum; biz DORUK Gazetesi olarak iyi yapılan şeyleri takdirle kamuoyuna sunmayı, eksik ve yanlışları belirlediğimizde de ısrarla ikaz etmeyi eleştirmeyi sürdürürüz" dedi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.