AK Parti Adayı KUTLU'dan Ziyaretler

Siyaset 02.01.2019 - 23:08, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3511+ kez okundu.
 

AK Parti Adayı KUTLU'dan Ziyaretler

AK Parti Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Sami KUTLU, beraberinde İl Başkanı Ali ÇETİNBAŞ ve yönetim kurulu ile birlikte bir dizi ziyaretlerde bulundu.
AK Parti Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Sami KUTLU, beraberinde İl Başkanı Ali ÇETİNBAŞ ve yönetim kurulu ile birlikte bir dizi ziyaretlerde bulundu. Öncelikle İHH Kütahya Şube Başkanı Mustafa YENİPAZAR ve yönetimi ile bir araya gelerek, gerek seçim süreci ile ilgili gerekse İHH'nin çalışmalarıyla ilgili bilgi alış verişinde bulundular. Daha sonra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nü ziyaret eden ikili Müdür Ömer TURAN'ın ve ekibinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini, gayretli çalışmalarından dolayı kendilerini tebrik ettiklerini, Belediye seçimlerinden sonra görevin AK Parti adayı Av. A. Sami KUTLU'ya tevdi edilmesi halinde daha koordineli bir çalışmayla daha verimli sonuçlar elde etmeyi hedeflediklerini belirttiler. 1994 yılı Kütahya İmam Hatip Mezunları buluşmasına da katılan İl Başkanı ÇETİNBAŞ ve Başkan adayı KUTLU, mezun arkadaşlarıyla geçmişi yâd ederek ve gelecekte yapacaklarını istişare ederek uzun bir sohbet gerçekleştirdi. Kütahya Ticaret Borsası'nı Başkanı Necati GÜLTEKİN'i de makamında ziyaret ederek; sektörlerin kendi alanlarında yaşadığı gelişmeleri değerlendirip, yapılabilirlikleri projelendirmeyi ve çalışmaları gündeme getirdiler. İkilinin ziyaretleri arasında Alo Çağrı Merkezi, Zafer Kalkınma Ajansı, İl Sağlık Müdürlüğü de yer aldı. - DORUK
AK Parti Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Sami KUTLU, beraberinde İl Başkanı Ali ÇETİNBAŞ ve yönetim kurulu ile birlikte bir dizi ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Sami KUTLU, beraberinde İl Başkanı Ali ÇETİNBAŞ ve yönetim kurulu ile birlikte bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Öncelikle İHH Kütahya Şube Başkanı Mustafa YENİPAZAR ve yönetimi ile bir araya gelerek, gerek seçim süreci ile ilgili gerekse İHH'nin çalışmalarıyla ilgili bilgi alış verişinde bulundular.

Daha sonra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nü ziyaret eden ikili Müdür Ömer TURAN'ın ve ekibinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini, gayretli çalışmalarından dolayı kendilerini tebrik ettiklerini, Belediye seçimlerinden sonra görevin AK Parti adayı Av. A. Sami KUTLU'ya tevdi edilmesi halinde daha koordineli bir çalışmayla daha verimli sonuçlar elde etmeyi hedeflediklerini belirttiler.

1994 yılı Kütahya İmam Hatip Mezunları buluşmasına da katılan İl Başkanı ÇETİNBAŞ ve Başkan adayı KUTLU, mezun arkadaşlarıyla geçmişi yâd ederek ve gelecekte yapacaklarını istişare ederek uzun bir sohbet gerçekleştirdi.

Kütahya Ticaret Borsası'nı Başkanı Necati GÜLTEKİN'i de makamında ziyaret ederek; sektörlerin kendi alanlarında yaşadığı gelişmeleri değerlendirip, yapılabilirlikleri projelendirmeyi ve çalışmaları gündeme getirdiler.

İkilinin ziyaretleri arasında Alo Çağrı Merkezi, Zafer Kalkınma Ajansı, İl Sağlık Müdürlüğü de yer aldı. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.