Ek MTV ve Emlak'ta son günler!

Güncel (İGF) - İGF | 24.11.2023 - 10:04, Güncelleme: 24.11.2023 - 16:11 10879+ kez okundu.
 

Ek MTV ve Emlak'ta son günler!

Ek MTV ve Emlak Vergisi'nin ikinci taksit ödemeleri için son gün 30 Kasım.
Ek MTV ve Emlak Vergisi'nin ikinci taksit ödemeleri için son gün 30 Kasım. Ek motorlu taşıtlar vergisi ve emlak Vergisinin ikinci taksit ödemeleri için son günler. Ödemelerin bu ay sonuna kadar tamamlanması gerekiyor. 6 Şubat depremi sonrası yaraların sarılması için ek MTV ödemesi alınmasına kararı verilmişti. Ek MTV ile aynı zamanda Emlak Vergileri'nin de ikinci taksit ödemelerinde son günler yaklaştı. 30 Kasım'da sona erecek ödemelerde Ek MTV'yi yatırmayanlar araçlarını satamayacağı ve trafikten çekemeyeceği gibi, araçları hurdaya ayıramayacak, yurt dışına çıkaramayacak ve muayene de yaptıramayacak. Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen depremzedelerin araçları ise ek motorlu taşıtlar vergisinden muaf tutuldu. Ek MTV'ye ilişkin ödemeler vergi daireleri, mobil uygulamalar ve bankalardan; Emlak Vergileri ise belediye vezneleri, e-devlet kapılarından yapılabiliyor.  
Ek MTV ve Emlak Vergisi'nin ikinci taksit ödemeleri için son gün 30 Kasım.

Ek MTV ve Emlak Vergisi'nin ikinci taksit ödemeleri için son gün 30 Kasım.

Ek motorlu taşıtlar vergisi ve emlak Vergisinin ikinci taksit ödemeleri için son günler. Ödemelerin bu ay sonuna kadar tamamlanması gerekiyor.

6 Şubat depremi sonrası yaraların sarılması için ek MTV ödemesi alınmasına kararı verilmişti.

Ek MTV ile aynı zamanda Emlak Vergileri'nin de ikinci taksit ödemelerinde son günler yaklaştı.

30 Kasım'da sona erecek ödemelerde Ek MTV'yi yatırmayanlar araçlarını satamayacağı ve trafikten çekemeyeceği gibi, araçları hurdaya ayıramayacak, yurt dışına çıkaramayacak ve muayene de yaptıramayacak.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen depremzedelerin araçları ise ek motorlu taşıtlar vergisinden muaf tutuldu.

Ek MTV'ye ilişkin ödemeler vergi daireleri, mobil uygulamalar ve bankalardan; Emlak Vergileri ise belediye vezneleri, e-devlet kapılarından yapılabiliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.